Simon Cohen פורסם ספטמבר 20, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2012 שלום אני רוצה לדעת מי מפעיל את האתר של אלעל ורטואל כי יש המון בעיות גם באתר וגם עם הטיסות יאללה חברים אין לכם זמן יש כאן הרבה אנשים שרוצים לעזור תנו להם צאנס אני ביניהם תורידו קצת מהכבוד וניתן לכם פה עזרה קטנה לשפר אי אפשר :x יותר לקטר נמאס לנו :x אם לא יזוז כאן כלום אני יפתח אתר חדש כי לי נמאס כבר :smilecolros: Tal Peleg הגיבו לזה 1
David Bendavid פורסם ספטמבר 21, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2012 אתם צודקים. אין לנו כנראה מספיק זמן לטפל באתר. אבל לתחזק מערכת כזו אף אחד מהאנשים שהציעו את עזרתם לא מסוגל, זה קוד מאוד מורכב שלא קל לשנות ולתפעל (מבלי לזלזל - פשוט אין פה כמעט אנשים שמבינים בנושא ברמה). מצד שני, אתם צודקים, אנחנו באמת צריכים לגייס אנשים שיוכלו להחזיק את האתר לפחות ברמה הבסיסית ולתת תשומת לב גם החוצה, עכשיו חזרתי קצת לעניינים בסופי-שבוע, אני אשב עם אלמוג ואנחנו נבחר אנשים שיובילו את הנושא. שמעון - אין טעם כל יומיים לפתוח פוסטים בנושא, סתם מיותר. אתה מוזמן לפנות אלינו בפרטי בנושאים האלה. ואגב, אנשים טסים באתר, מדווחים והכל בסדר גמור, זו מערכת שמבוססת על קוד - מעין מדע מדויק - לא משהו שצובר בלאי, ככה שאם יש בעיה, כפי הנראה היא אצלך ולא אצלנו, שכן אצל רבים הכל פועל כשורה, וכל עוד לא שינינו כלום - הכל אמור לעבוד חלק. ועשה טובה - תחסוך מאיתנו את האיומים שלך להבא ("אני אפתח אתר חדש"), לא מזיז לנו כל כך, אם אתה חושב שאתה יכול לפתוח אתר ולנהל אותו בצורה טובה - לך על זה, לא עצרנו אותך. הצעות בפרטי יותר מיתקבלו, כאן על גבי הפורום אני רוב הסיכויים לא אראה, כי אני נכנס רק בסופי שבוע כשאני בבית ולא זמין לנושא במהלך השבוע. שבת שלום.
Simon Cohen פורסם ספטמבר 22, 2012 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 שלום דויד כנראה שלפתוח פוסט מספר פעמים עזר כי סוף סוף קיבלנו תשובה לעניין בשני המישורים גם שהכול פועל --למרות שאני לא היחידי שאומר שיש בעיות עם הFSACERS אבל ננסה להתקין מחדש . ודרך אגב זה לא היה איום לגבי האתר אלא מחשבה חיובית במידה ולא נצליח לפתור את הבעיות של האתר אבל מכיוון שאתה מטפל בזה אני רגוע כי אני יודע שתצליחו בהצלחה סליחה והמון תודה שמעון גמר חתימה טובה
Barak Pecht פורסם אוקטובר 1, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2012 שלום אני רוצה לדעת מי מפעיל את האתר של אלעל ורטואל כי יש המון בעיות גם באתר וגם עם הטיסות יאללה חברים אין לכם זמן יש כאן הרבה אנשים שרוצים לעזור תנו להם צאנס אני ביניהם תורידו קצת מהכבוד וניתן לכם פה עזרה קטנה לשפר אי אפשר :x יותר לקטר נמאס לנו :x אם לא יזוז כאן כלום אני יפתח אתר חדש כי לי נמאס כבר :smilecolros: שמעון שלום, אני לא רוצה להתערב, אבל אם אתה רוצה לפתוח אתר חדש אז תפתח. לא צריך להתנות. גם מילים כמו "יאללה" או "תורידו מהכבוד" לא עוזרים, בוודאות. אני לא נוהג להתערב כאן אבל החברה הזו קרובה ללבי. חג שמח.
Yogev Abergel פורסם אוקטובר 2, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2012 אשמח לעזור... אני גם יודע דבר או שניים על קוד...
Simon Cohen פורסם אוקטובר 10, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 שמעון שלום, אני לא רוצה להתערב, אבל אם אתה רוצה לפתוח אתר חדש אז תפתח. לא צריך להתנות. גם מילים כמו "יאללה" או "תורידו מהכבוד" לא עוזרים, בוודאות. אני לא נוהג להתערב כאן אבל החברה הזו קרובה ללבי. חג שמח. יאללה אינה מילה רעה ידידי פרושה קדימה בסה"כ אין רע בלהוריד מהכבוד וזה נאמר בצורה של רצון לתת ולא בצורה רעה.
Matan Neumark פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 אני מכיר באופן אישי כבר מס' שנים את המקימים של אל על וירטואל ואני רק יכול להגיד עליהם מילים טובות. הם קרעו את התחת ופיתחו יופי של מערכת על חשבונם,מזמנם הפנוי והכל בהתנדבות. כל אחד במהלך השנים הלך לדרכו,וזה ברור שמטבע הדברים ככל שמתבגרים הזמן הולך ופוחת. אני נותן להם את הקרדיט ומשכונע שאכפת להם מהאתר אשר הקימו יותר ממך,וממני ומכל אחד אחר. במידה והם לא היו מסוגלים לתת את המינימום-הם היו מוצאים פיתרון לדבר. בוא ניתן להם קרדיט.