אורח dvir shany פורסם ספטמבר 28, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2012 שלום, רציתי לדבר על תופעה מוזרה שקוראת לי הרבה והיא ממש מבאסת אני אסביר אותה, אני משתמש ב active sky 2012 וכל פעם שאני בואטסים מחובר ויורד במקום מסוים גשם, זה לא עושה שכבה של עננים שלא רואים את השמיים ויורד גשם אלא עננים מפוזרים ויורד גשם כאילו מהשמיים, ממש לא הגיוני ומעצבן, אשמח לדעת אם עוד מישהו חווה את זה, או יודע לתקן, או אם זו בכלל בעיה של AS? תודה(;
Noy Farhi פורסם ספטמבר 28, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2012 תנסה לעלות את ההגדרות של העננים. Options->Settings->Display->Weather->cloud detail http://www.hovercont...lay-weather.jpg
אורח dvir shany פורסם ספטמבר 28, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2012 זה באמת עוזר? כלומר הייתה לך את הבעיה וזה עזר או ששמעת על מישהו? תודה נוי.
Noy Farhi פורסם ספטמבר 28, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2012 זה באמת עוזר? כלומר הייתה לך את הבעיה וזה עזר או ששמעת על מישהו? תודה נוי. דביר, זה לא בעיה... זה פשוט הגדרות נמוכות. הASV 2012 קיבל עדכון שיש גשם באזור שאתה נמצא אתה תראה גשם גם בסימולטור שלך למרות שאין לך עננים.. (בכל מקרה עננים בטוח יש. אני משאר שאתה לא רואה כמו שצריך בגלל ההגדרות)