Omer Lev פורסם אוקטובר 2, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2012 לאחראי הפורום שלום, לפני הכל, ברכותיי על האתר החדש! אהבתי מאוד! לצערי אני משום מה לא מופיע כחבר חטיבה ולכן אני לא יכול להגיב, לפתוח נושאים חדשים או אפילו להכניס פרטים לפרופיל של עצמי. זה כבר פעם שנייה שזה קורה. אני חבר ואטיל וואטסים כבר הרבה שנים ובואטסים אני שייך לאזור המזרח התיכון ולחטיבת ואטיל כמו שנדרש. ניסיתי לפנות לתמיכה דרך מייל (forum@vatil.co.il) אבל מיד אחר כך קיבלתי מייל שהכתובת לא קיימת/לא בשימוש יותר. מקווה שתוכלו לטפל בבעיה זו בהקדם. בתודה מראש, עומר לב
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 2, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2012 שלום עומר. הכתובת מייל לא עבדה כי כתבת co.il... הפורום עובד ב-ORG.IL. בכל מקרה לעניין - אתה מסומן בוואטסים כלא פעיל (https://cert.vatsim.net/vatsimnet/status.php?id=1174454) וככזה אין באפשרותך להשתמש גם בפורום (לא טסת\פיקחת יותר משנה ולכן הם הפכו אותך ללא פעיל). אנו נפעל להפוך אותך למשתמש פעיל אולם שים לב לשמור על פעילות מינימלית לפחות כדי שדבר כזה לא יקרה בשנית. בברכה,
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2012 עומר, עליך לפנות למחלקת חברים של ואטסים כדי להפוך את החשבון לפעיל. כנס לאתר ואטסים ושם גש למחלקת חברים.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2012 אתר מחלקת חברים של ואטסים. http://membership.vatsim.net/user/
Omer Lev פורסם אוקטובר 3, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2012 תודה רבה לשניכם! העניין הוא שאני לא טס יותר און-ליין. הפורום הוא אך ורק למי שטס ברשת?? לגבי המייל, כשנכנסתי לפרופיל שלי (בואטיל) הוא כתב לי שאני לא מורשה והפנה אותי למייל forum@vatil.co.il אז כנראה שיש לכם שם טעות.
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 3, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2012 תודה רבה לשניכם! העניין הוא שאני לא טס יותר און-ליין. הפורום הוא אך ורק למי שטס ברשת?? לגבי המייל, כשנכנסתי לפרופיל שלי (בואטיל) הוא כתב לי שאני לא מורשה והפנה אותי למייל forum@vatil.co.il אז כנראה שיש לכם שם טעות. החטיבה הזו קיימת בשביל שיטוסו/יפקחו בה ברשת... אחרת מה יש לעשות פה? להתכתב עד אין סוף?
Omer Lev פורסם אוקטובר 3, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2012 לדון בכל מיני נושאים הקשורים לתעופה, לקבל עזרה ולעזור בפורום תמיכה, להגיב על התמונות, לשתף תמונות (אפשר לצלם גם באוף ליין ולשתף) ועוד.. לפי מה שאני יודע, הפורום קיים לתחביב המשותף של כולנו. אני לא באתי לחטיבה הזו לפני 3 שנים בשביל להתכתב, בשביל זה יש מיילים, פייסבוק ואפילו את ההתכתבות הפרטית שבאתר ואטיל.
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 3, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2012 מהות החטיבה הינה טיסה ופיקוח ברשת... כל השאר נלווה לנ״ל. ברגע שהמהות אינה מתקיימת אין טעם לשאר.
Omer Lev פורסם אוקטובר 3, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2012 אני לא מסכים איתך בכלל. אני יכול להתווכח איתך עד מחר אבל זה לגמרי מיותר. אני אשמח לחזור להיות חבר חטיבה אחרי 3 שנים טובות כאן בואטיל. ההחלטה עם להחזיר אותי להיות חבר חטיבה לשיקולך. תודה.
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 3, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2012 ההחלטה היא לשיקולך בלבד... איציק הראה לך את הדרך אתה רק צריך לצעוד בה. בהצלחה.