Shlomlux2 פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2012 אהלן חבר'ה, מי שיכול להציע "שירותי טרמפים" אל/מהכנס, מי שצריך טרמפ מ/אל הכנס... שרשרו פה, בצורה מסודרת. להלן פורמט בקשה/הצעה שישרה סדר: הצעה/בקשה מ-"מיקום" (לפני הכנס) אל-"מיקום" (אחרי הכנס) שעת איסוף: מספר מקומות: שונות: כל שאר האינפורמציה, בבקשה תבצעו בהודעות פרטיות כדי לא להעמיס על השרשור. תודה ובהצלחה לכולנו Gal Mintz הגיבו לזה 1
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2012 הצעה לטרמפ. אל פתח תקווה והסביבה (אחראי הכנס בלבד) מספר מקומות: 3 שונות: יוצא אחרון מהכנס.
Shlomlux2 פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2012 בקשה מ - עכו ודרומה (לפני הכנס) אל -צפונה (אחרי הכנס) שונות : או מ/אל אחת מתחנות הרכבת
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2012 מי שצריך הוראות הגעה: ברכבת: יורדים בתחנת רכבת הרצליה ומשמה לוקחים כל קו שיעדו מרינה הרצליה(יש כמה, תבדקו עם הנהג כי יש כמה קווים שנוסעים לשני כיוונים שונים עם אותו מספר) יורדים בתחנה האחרונה/לפני אחרונה באוטובוס: כל אוטובוס לצומת רעננה ומשמה קו 29/39 לכיוון המרינה
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2012 הצעה לטרמפ. הגעה: מצומת כפר סבא - רעננה מספר מקומות: 3 חזרה: לאזור מודיעין ואח"כ לאזור ירושלים ( גבעת זאב )
אורח איציק פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 חברים, אני צריך טרמפ מבני ברק, אני יכול להגיע ל: גהה. רמת גן. פתח תקווה. ותל אביב (לאן שהאוטובוסים מגיעים) תודה ובברכת כנס מוצלח...איציק פרידמן.
אורח איציק מה נשמע תענה לי פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 חברים, אני צריך טרמפ מבני ברק, אני יכול להגיע ל: גהה. רמת גן. פתח תקווה. ותל אביב (לאן שהאוטובוסים מגיעים) תודה ובברכת כנס מוצלח...איציק פרידמן.
Liaz Kamper פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 יוצא מרמת-גן (איזור הבורסה, רכבת מרכז), חוזר אל רעננה. מקומות - ארבעה
David Bendavid פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 שלום לכולם, אם יש מישהו שנוסע מתל אביב, אזור עזריאלי / צומת משה דיין-יצחק שדה, אשמח לטרמפ, דו כיווני. תודה מראש
itzik friedman פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2012 יוצא מרמת-גן (איזור הבורסה, רכבת מרכז), חוזר אל רעננה. מקומות - ארבעה ליעז, שלחתי לך הודה פרטית כאן בפורום, אם תוכל להציץ...
Liaz Kamper פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2012 ליעז, שלחתי לך הודה פרטית כאן בפורום, אם תוכל להציץ... עניתי