Amir Paz פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2012 בואו לטוס! Raz Harush וגם amir friedland הגיבו לזה 2
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2012 LLBG_W_GND מחובר איתו עד זמן לא ידוע !....
אורח zeev bucki פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 נכון שקט בשמיים של וואטיל כבר מזמן.נמאס לי כבר לכתוב על כך לאחרונה פתחתי פה שירשור ואנשים הגיבו אולי4 דפים אבל כלום לא עזר. חבל מאוד שאנשים פשוט לא באים לטוס ואילו פיקוח יש תמיד. נקווה שיעלו את הנושא הזה בכנס.אז שוב:להתראות הערב בשחקים. בוקי זאב:4X-MJB
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 בוקי שלום וחג שמח הרבה מאוד חברים לא יגיעו לכנס משום שזה על יום לימודים אז הרבה לא יגיעו במיוחד אלה שטסים כל הזמן שאלה הצעירים .. קח לצומת לבך ...
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 [ בוקי שלום וחג שמח הרבה מאוד חברים לא יגיעו לכנס משום שזה על יום לימודים אז הרבה לא יגיעו במיוחד אלה שטסים כל הזמן שאלה הצעירים .. קח לצומת לבך ... היי שחף! תאמין לי שזה לא כל כך חשוב אם לא יבואו לכנס.הכי חשוב שיפגינו נוכחות בטיסה ביום יום .כי המהות שלנו זאת הטיסה ולפי עניות דעתי אם אנחנו לא מקיימים זאת בפועל בשמיים הווירטואליים אז אין לנו זכות קיום כארגון אשר חרת על דגלו את הטיסה והפיקוח. ]
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2012 בוקי שלום וחג שמח הרבה מאוד חברים לא יגיעו לכנס משום שזה על יום לימודים אז הרבה לא יגיעו במיוחד אלה שטסים כל הזמן שאלה הצעירים .. קח לצומת לבך ... היי שחף, מה הסיבה שאתה לא יכול להגיע לכנס? הכנס הוא אחרי שעות הלימודים בבתי הספר, יש אפשרות להגיע עם תחבורה ציבורית או לתפוס טרמפ עם חברי חטיבה.
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2012 שלום איציק .. כמה דבריםם ... א. לי איו בעיה אבל משום שלא אישרו לי את המעבר לVATIL מUK אז איני יכול להגיע ... ב. כאלה שלא גרים קרוב ( כגון ירושלים) קשה להגיע במיוחד שיש בתי ספר שמסיימים בשלוש וחצי כמוני .. (אבל אני לדוגמה לומד בצומת רעננה ) ... מקווה שהבנת .. וזאב אתה צודק חייבים לעלות את הרמה של העינות מצד הפקחים וגם מצד הטייסים ...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2012 שלום איציק .. כמה דבריםם ... א. לי איו בעיה אבל משום שלא אישרו לי את המעבר לVATIL מUK אז איני יכול להגיע ... ב. כאלה שלא גרים קרוב ( כגון ירושלים) קשה להגיע במיוחד שיש בתי ספר שמסיימים בשלוש וחצי כמוני .. (אבל אני לדוגמה לומד בצומת רעננה ) ... מקווה שהבנת .. וזאב אתה צודק חייבים לעלות את הרמה של העינות מצד הפקחים וגם מצד הטייסים ... שחף, לגבי אישור המעבר - תכתוב לי מייל ל izik_b@hotmail.com ונמשיך משם. כמו שכתבתי בשרשור אחר, ידוע שיש בית ספר, וזו כבר פעם רביעית שהכנס מתקיים בהרצליה בתאריכים אלה של השנה. אם יש מישהו שמה שמונע ממנו להגיע זה תחבורה למקום אז בבקשה שיגיד ונעשה מאמץ לסייע לו בטרמפים - עשינו זאת בשנים הקודמות בהצלחה. מצומת רעננה יש אוטובוס עד לחוף הנכים.