Tal Peleg פורסם אוקטובר 26, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2012 כמו שאתם יודעים Aerosoft עובדים על גרסא חדשה לAIRBUS שהם הוא צפוי להשתחרר ביום רביעי 31/10. היום הם פרסמו שרשור "תמונות ועידכונים עתידיים" תהנו! אגב יש לנו צביעה לנציג שלנו 4X-ABF[= http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/58780-airbus-x-extended-preview-part-3-new-images-updated-features/ שבת שלום!
amir friedland פורסם אוקטובר 26, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2012 רק תיקון קל , אין ביינתים תאריך שיחרור לגרסאת הורדה. יש ל BOX באזור סוף נובמבר אבל להורדה אין נכון לעכשיו.
Noy Farhi פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2012 אך זה יהיה הדבר הכי מדהים לסימולטור הזה. תודה על העדכון והשיתוף.
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2012 אך זה יהיה הדבר הכי מדהים לסימולטור הזה. תודה על העדכון והשיתוף. שים לב שהמנהל של ארוסופט "מתוודה" בשרשור שהמוצר הוא לא HIGH END ולא נועד להיות הNGX של הAIRBUS , הוא נועד להיות STEP FORWARD מהWILCO ולדמות את רוב המערכות ברמה טובה+ עד שFSLABS יוציאו את שלהם
Noy Farhi פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2012 היי תומר, הNGX מטוס שיחזיק בתואר המטוס הכי מקצועי והאיכותי. אבל אני חושב שהאיירבוס יחזיק גם ברף גבוהה. לפי הסרטי הסברה ופרסום המטוס הוא ללא ספק עומד בדרישות של טייס סימולטור. אני לא הולך לעשות השוואות בין PMDD ואירוסופט אני כן יודע שאני הולך לקנות אותו.
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 28, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2012 היי תומר, הNGX מטוס שיחזיק בתואר המטוס הכי מקצועי והאיכותי. אבל אני חושב שהאיירבוס יחזיק גם ברף גבוהה. לפי הסרטי הסברה ופרסום המטוס הוא ללא ספק עומד בדרישות של טייס סימולטור. אני לא הולך לעשות השוואות בין PMDD ואירוסופט אני כן יודע שאני הולך לקנות אותו. אני לא אמרתי שהוא לא יהיה ברף גבוה, הוא בהחלט מוצר מעולה בשבילנו טייסי הסימולטורים, אני רק אומר שהמטוס לא נועד ליותר מזה, הוא לא נועד לאימון טייסים אמיתיים למשל כמו שהמנהל כתב, אלא ברמה מספקת בשבילנו הסימרים.
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 30, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2012 יפה שמנהל איירוסופט יודע לתת את המחמאות למתחרים ןלאזן את רף הציפיות דיי נדיר במחוזותינו
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 30, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2012 שבוע הבא(אחרי ה FSWEEKEND) יפורסם תאריך שחרור
amir friedland פורסם נובמבר 1, 2012 דיווח פורסם נובמבר 1, 2012 תצפו להפתעה בשחרור המטוס או קצת אחרי בהצלחה