Izhar Haviv פורסם נובמבר 5, 2012 דיווח פורסם נובמבר 5, 2012 ניב טסלר ו - תומר אוסזלק אשר התנדבו לסייע לביה"ס להתרומם ולהמשיך בפעילותו החשובה. אני מאחל להם הצלחה בתפקיד החדש והמאתגר , ואני מקווה שהם ישמשו דוגמה לחברים נוספים שיבואו בעקבותיהם, ויתנו יד למטרה המשותפת של כולנו - הכשרת טייסים מקצועיים רבים ככל האפשר !!! אני רוצה לציין גם את מור חביב (הבן שלי ,למי שלא קישר) שמהווה תוספת נכבדת נוספת לביה"ס כמי שמסייע בידי לקחת לידי הנהלת IFS את האחראיות על תחזוקת האתר של IFS ומרכז ההדרכה שלנו (הלא היא תוכנת המוווווווודל), מידיו המוכשרות אך עמוסות לעייפה של מי שהפך לאחרונה לחבר צוות החטיבה ונשאב לטיפול באתר החטיבה ועוד, הלא הוא רז הרוש היקר ! שלא ניתן להכביר מדי במילים על עבודתו הרבה והמבורכת למען IFS עד לאחרונה. מור ,בלווי צמוד שלי כאשר הוא זה שמדריך אותי, הספיק עד כה לבצע את הדברים הבאים : גיבויי מלא של האתר ומרכז ההדרכה. הקמת סביבת פיתוח זהה לסביבת המקור. סביבה זו תאפשר לנו בחינת שיפורים ושינויים עתידיים מבלי להפריע לסביבה התפעולית. שדרוג לגרסה העדכנית ביותר של מערכת ניהול אתר ביה"ס. שדרוג מרכז ההדרכה לגרסה לפני אחרונה ( גרסת ה- DB מונעת שדרוג נוסף) שחזור מסמכי הדרכה של קורס IFR מהאתר הישן . מעבר לכך, בשלב זה הוא עובד על עיצוב משופר למרכז ההדרכה . בשלב הבא, ניערך לשינוי שיטת התחברות למרכז ההדרכה עם מספר וסיסמת ואטסים. בדומה למה שנעשה בפורום החטיבה. נאחל הצלחה רבה, וסיפוק רב לכל המתנדבים החדשים- זכרו ,שבלעדיכם, ביה"ס לא יכול לפעול ! Izik Bakshi, Aviv Kerbel, Tomer Oszlak וגם 4 אחרים הגיבו לזה 7
Ittai Arnon פורסם נובמבר 5, 2012 דיווח פורסם נובמבר 5, 2012 המון בהצלחה ! ביה"ס מאוד חשוב בהכשרת וקידום חניכים חדשים ! כל עזרה ותרומה מבורכת ! תודה !
zvi rodes פורסם נובמבר 9, 2012 דיווח פורסם נובמבר 9, 2012 כל הכבוד למאמץ שאתם מקדישים למען IFS ולמען הקהילה כולה,יישר כח לכולכם.