yuvalflight פורסם ספטמבר 18, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2004 שלום, ביום חמישי הלכתי לצפות במטוסים בבן גוריון, על מסלול 12 (חיבור עם מסלול . להלן מספר שאלות: 1) מהי הדרך הטובה ביותר להגיע לשם? נאלצתי לעבור דרך קוצים רבים לפני הגעתי. 2) האם בכלל מותר להגיע לשם? 3) האם יש שעות ספציפיות בהן נוחתים מטוסים במסלול 12? אני מניח שצפויה אכזבה לצופים המגיעים למסלול ובסוף המטוסים נוחתים במסלול 26. בתודה מראש, משה
oschlick פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 שלום משה, סוף סוף מצאתי מישהו שמבין את הבעיות שאני נתקל בהן. כן, גם זה קורה בד"כ בשעות אחה"צ - הפקחים פשוט מחליפים מסלולי נחיתה לפי הרוח וקרה לי לא אחת שמאצתי את עצמי מבלה את ה"צפייה" במטוסים בנסיעה ממסלול למסלול כשבעצם המסלולים התחלפו שוב כשהגעתי אליהם... לגבי הקוצים אני מניח שהחורף הקרב יפנה אותם משם. אני לא בטוח אם מותר להיות שם אבל בוודאי נתקלת או תתיקל בשומרים של השדה שגרישו אותי משם מספר לא קטן של פעמים. השעה לדעתי הכי צפופה לנחיתות היא ביום שישי בין השעות 15:30-18:00 כאשר כל מטוסי אל על חוזרים לנתב"ג לפני כניסת השבת. תהנה, עופר
Noam פורסם ספטמבר 19, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2004 כשמזג האויר ישתנה ויתקרר, יהיו יותר ימים שמסלול 12 יהיה פעיל לנחיתות גם בשעות אחרה"צ - מה שלא קורה הרבה בימי הקיץ.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 וגם אחרי שיעברו החגים נקווה שהמשטרה תרד מהאזור ונוכל לחזור להיפגש על 12...