Liaz Kamper פורסם דצמבר 9, 2012 דיווח פורסם דצמבר 9, 2012 שלום לכולם, אחרי למעלה משנה של הפסקה בפעילות אני שמח לחדש את פעילות 'קלים בלילה'. לכל מי שלא מכיר/זוכר מדובר במועדון מצומצם אך איכותי, הפתוח לקהל הרחב, של חובבי מטוסים קלים, המעוניינים לטוס בשעות הפעילות הפחות מקובלות ויותר מאוחרות. הטיסה מתאימה לטייסים בכל הרמות, ומאפשר הזדמנות נפלאה להתנסות בניווט ראייה, הכרת הארץ ומפגש מקוון עם שאר חברי החטיבה. כל שבוע-שבועיים אני מפרסם נתיב CVFR מומלץ ושעה להמראה ראשונה, וכל המעוניינים מתחברים באחד משני קצוות הנתיב וטסים להנאתם. נשמח כמובן לפיקוח לאורך הנתיב. המטרה היא לרכז פעילות מטוסים קלים לאורך הנתיב ולאפשר עומס עבודה מאתגר עבור הטייסים והפקחים מחוץ למרחב נתב"ג. אני אשתדל לבחור בכל פעם נתיבים מאתגרים לניווט ושליטה. הנתיב הראשון הוא הקוויקי הישראלי הקלאסי - מחיפה לראש-פינה. יש בו הכל - הזדהות מאתגרת אחרי המראה, ניווט ראייה בסיסי, נופים יפים ונחיתה קלילה. כמובן, האפשרות לנגיעה במגידו למי שפחות ממהר. נפגש ביום רביעי 12/12 21:30. נקווה לארגן חדר ב-TS עד אז. להלן הנתיב: אני מגיע עם האיילנדר. נשמח לראות גיוון ליד הססנות - מסוקים, דו-מנועיים, אפילו מטוסי ריסוס. נפגש.
Lior Avinoam פורסם דצמבר 9, 2012 דיווח פורסם דצמבר 9, 2012 welcome back חודשים שלמים שלא טסתי ברשת!! אני זוכר את הימים הראשונים שטסנו אני ממש רוצה לחזור לטוס הכי מבאס שכל הזמן תפוס ובשביל לטוס צריך לחזור על החומר
zvi rodes פורסם דצמבר 9, 2012 דיווח פורסם דצמבר 9, 2012 כל הכבוד,תודה ליעז על המשך המפעל היפה שהתחלת בו לפני שנה ,הזדמנות מצוינת לכל מי שרוצה לטוס בכיף בשמי ארצנו,לטייסים החדשים שסיימו את IFS הזדמנות פז להתנסות ולהשתפשף ולצבור שעות של הנאה ברשת. אולי ניתן שם חדש ליוזמה EAN Easy at night ,מי שרוצה לחגוג את התאריך 12.12.12 מוזמן לבוא ולטוס.
itzik friedman פורסם דצמבר 11, 2012 דיווח פורסם דצמבר 11, 2012 לצערי פספסתי את הערב 12 12 12... ליעז- יש שיערוך מתי יתקיים המפגש שוב?
Shlomlux2 פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 לצערי אין vroute לפלוטו, אז קבלו פלוטו החל מ21:00 ועד אחרון המטוסים. Liaz Kamper הגיבו לזה 1
Liaz Kamper פורסם דצמבר 12, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 לצערי אין vroute לפלוטו, אז קבלו פלוטו החל מ21:00 ועד אחרון המטוסים. כשאני אקים את "תותחים בלילה" אתה תהיה מועמד מוביל. תודה רבה ל"מר חיפה"
Izik Bakshi פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 כל הכבוד לכל מי שהגיע! ראיתי שאתם בידיים טובות אז השארתי לשלומי את כל הכיף
Niv Tesler פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 היה אירוע מהנה מאד! לא היה עומס מטורף על הקשר, היה פקח מאד מקצועי, ופשוט תענוג לטוס... תודה רבה!
Liaz Kamper פורסם דצמבר 12, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 וואוו, היה פשוט מעולה. הייתה תנועה נפלאה, טייסים מצויינים, סבלניים ומדוייקים וכמובן שלומי שניצח על שלוש עמדות בקלות. אני שמח שהמשתתפים נהנו ואני מבטיח לחזור בשבועות הקרובים לאירוע נוסף בנושא ומיקום אחרים. אז הנה כמה תמונות שימחישו את האירוע. מחכים להמראה בחיפה. שלומי תקתק את העניין. החגיגה התחילה. כבר הרבה זמן פלוטו לא היה עסוק ככה נחיתה בראש-פינה. הסינרי החדש מעולה. התמונה מוקדשת לתומר חיים שהציג לי את האיילנדר
Shlomlux2 פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 תחקור שפרסמתי לאירוע היום: http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/39260-למרות-חנוכה-פלוטו-מתחפש-לחיפה-בשעות-2100-2300-מקומי/#entry383260 חג-שמח
Yuval Segev פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 שיחקת אותה ליאב! היה ערב מצויין עם לא מעט תנועות (בין היתר אני) הרבה תודה גם לשלומי על פיקוח מצויין!
Niv Tesler פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 שוב תודה לכולם: לליאב, ולשלומי ולטייסים, הנה הערב מהזווית שלי: בחנייה בחיפה מספר 2 להתיישרות מיושר ניתוק מבט אחרון לחיפה צלע מתה בראש פינה פיינל 33 נגיעה ובחנייה שוב תודה רבה לכולם! נתראה בפעם הבאה
zvi rodes פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 חברים היה ערב מהנה ומיוחד ,ראשית התאריך ,שנית הפיקוח של שלומי התותח,ואתם הטייסים שבאתם והפרחתם את הגליל,תודה לליעז קמפר LZK שהקים את קלים בלילה וממשיך בפעילות למען התחביב האהוב על כולנו,חג שמח.
Izhar Haviv פורסם דצמבר 13, 2012 דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 כיף לקרוא שהייתה פעילות מוצלחת , כל הכבוד לכל מי שהגיע ולשלומי שניצח על הנושא וסיפק לנו גם תחקיר מצויין שבא ללמד ולשפר את יכולותינו. האירוע הזה רק מוכיח שהיוזמה צריכה להגיע מכל אחד מאיתנו . קבוצה של חברה שרוצה לטוס מוזמנת לפרסם אירוע, ניתן בפייסבוק בקבוצות של VATIL ו של IFS ובפורומים המתאימים, טייסים נוספים ייצטרפו וכמו שאתם רואים, כשפקחים שומעים שיש פעילות, הם גם יגיעו !!! אז יאללה, מחכים ליוזמות נוספות ולעוד ערבים בסגנון הזה....
Izik Bakshi פורסם דצמבר 13, 2012 דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 יזהר, יפה אמרת לגבי יוזמה, זה תלוי בכל אחד מאיתנו ועם קצת רצון טייסים מקבלים פיקוח ופקחים מקבלים תנועה.
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 13, 2012 דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 ללא ספק תמיד טיסת CVFR מתאגרת ומהנה אם כי ארוכה ואם כי קצרה. תודה רבה על ערב מעולה! מחכה לבאים.