עבור לתוכן
Niv Tesler

עדכון חיפה - שחרור

Recommended Posts

פורסם

עכשיו המסלול אצלי נראה כמו פוטוריל בלבד ולא משהו פיזי וחד....

אולי טעיתי בהתקנה- מחקתי את התיקיה הקודמת שהייתה לי מההתקנה של ISP והדבקתי במקום רק את התיקיה שהורדתי ממך עכשיו...טעיתי?

ובראש פינה המסלול 'לא במקום' כלומר אם אני נותן לסימ להידלק על ACTIVE RUNWAY אז כשהסימ נדלק אני מונך בצד הימני של המסלול...

ואני גם רואה את הדשא הזה בשוליים של המסלול המקורי [אחד במרחק מה מהמסלול מימין והשני באמצע האספלט...]

פליז, מישהו?!

פורסם

אולי טעיתי בהתקנה- מחקתי את התיקיה הקודמת שהייתה לי מההתקנה של ISP והדבקתי במקום רק את התיקיה שהורדתי ממך עכשיו...טעיתי?

ובראש פינה המסלול 'לא במקום' כלומר אם אני נותן לסימ להידלק על ACTIVE RUNWAY אז כשהסימ נדלק אני מונך בצד הימני של המסלול...

ואני גם רואה את הדשא הזה בשוליים של המסלול המקורי [אחד במרחק מה מהמסלול מימין והשני באמצע האספלט...]

פליז, מישהו?!

לא יודע עם טעית, אבל אתה יכול לנסות להתקין את הסנרי הישן, ואז לעשות OVERWRITE עם הקבצים החדשים, מקווה שזה יתקן את הבעיה...

פורסם

פליז, מישהו?!

בתקיית SCENERY של ראש פינה תמחק את שני קבצי GRASS

וזה לינק להורדת אפקד מתוקן:

http://www.mediafire.com/?hmz8k6z5f88nqfc

תכניס אותו לתקיית SCENERY של ראש פינה ותבצע OVERWRITE

ניב

פורסם

שאלה אליך ניב,

רואים במקרה בעדכון את הכניסה למעבר התת קרקעי שחוצה את המסלול?

(צריך לעשות גם את ההילטונים המפרוסמים :D )

תודה על השיתוף!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...