Niv Tesler פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 שלום חברה, כמו שהבטחתי הנה העדכון של חיפה כולל את כל חניות M וJ והאפרון הצבאי וההורדה: http://www.mediafire.com/?c7quwjlhwtbma7q
itzik friedman פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 עכשיו המסלול אצלי נראה כמו פוטוריל בלבד ולא משהו פיזי וחד.... אולי טעיתי בהתקנה- מחקתי את התיקיה הקודמת שהייתה לי מההתקנה של ISP והדבקתי במקום רק את התיקיה שהורדתי ממך עכשיו...טעיתי? *** ובראש פינה המסלול 'לא במקום' כלומר אם אני נותן לסימ להידלק על ACTIVE RUNWAY אז כשהסימ נדלק אני מונך בצד הימני של המסלול... ואני גם רואה את הדשא הזה בשוליים של המסלול המקורי [אחד במרחק מה מהמסלול מימין והשני באמצע האספלט...] פליז, מישהו?!
Niv Tesler פורסם דצמבר 12, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 עכשיו המסלול אצלי נראה כמו פוטוריל בלבד ולא משהו פיזי וחד.... אולי טעיתי בהתקנה- מחקתי את התיקיה הקודמת שהייתה לי מההתקנה של ISP והדבקתי במקום רק את התיקיה שהורדתי ממך עכשיו...טעיתי? *** ובראש פינה המסלול 'לא במקום' כלומר אם אני נותן לסימ להידלק על ACTIVE RUNWAY אז כשהסימ נדלק אני מונך בצד הימני של המסלול... ואני גם רואה את הדשא הזה בשוליים של המסלול המקורי [אחד במרחק מה מהמסלול מימין והשני באמצע האספלט...] פליז, מישהו?! לא יודע עם טעית, אבל אתה יכול לנסות להתקין את הסנרי הישן, ואז לעשות OVERWRITE עם הקבצים החדשים, מקווה שזה יתקן את הבעיה...
Niv Tesler פורסם דצמבר 12, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 עכשיו המסלול אצלי נראה כמו פוטוריל בלבד ולא משהו פיזי וחד.... אולי טעיתי בהתקנה- מחקתי את התיקיה הקודמת שהייתה לי מההתקנה של ISP והדבקתי במקום רק את התיקיה שהורדתי ממך עכשיו...טעיתי? *** ובראש פינה המסלול 'לא במקום' כלומר אם אני נותן לסימ להידלק על ACTIVE RUNWAY אז כשהסימ נדלק אני מונך בצד הימני של המסלול... ואני גם רואה את הדשא הזה בשוליים של המסלול המקורי [אחד במרחק מה מהמסלול מימין והשני באמצע האספלט...] פליז, מישהו?! בתקיית SCENERY של ראש פינה תמחק את שני קבצי GRASS וזה לינק להורדת אפקד מתוקן: http://www.mediafire.com/?hmz8k6z5f88nqfc תכניס אותו לתקיית SCENERY של ראש פינה ותבצע OVERWRITE ניב
itzik friedman פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 וככה המסלול אמור להיראות? בקושי אפשר להבחין שזה מסלול...
Noy Farhi פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 שאלה אליך ניב, רואים במקרה בעדכון את הכניסה למעבר התת קרקעי שחוצה את המסלול? (צריך לעשות גם את ההילטונים המפרוסמים ) תודה על השיתוף!
Amir Levy פורסם דצמבר 12, 2012 דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 סינרי יפה מאוד ! , אבל יש לי בעיה קטנה , באמצע המסלול יש לי תזה של הדלק
Niv Tesler פורסם דצמבר 12, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 12, 2012 סינרי יפה מאוד ! , אבל יש לי בעיה קטנה , באמצע המסלול יש לי תזה של הדלק תוכל להעלות תמונה?