Eyal Moshel פורסם דצמבר 13, 2012 דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 שלום חברים וחג שמח , מישהו מכם התנסה בתוסף זה ויכול לתת התרשמותו ? תודות לעונים .
Liaz Kamper פורסם דצמבר 13, 2012 דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 היי אייל, מדובר ב-REX LATITUDE. זה בעצם תוסף שמבקר את יכולת הטיסה ותכנון הטיסה שלך. נותן לך ציון מסויים, אותו אתה יכול לשתף ברשת, ומאפשר לך מעין מסלול קידום. יש כמה וכמה מוצרים כאלו ואני משוכנע שמדובר במוצר באיכות גבוהה, כיאה למוצרים של REX. אלא ש-40$ הוא מחיר הרבה יותר מידי יקר למה שהוא מציע לדעתי. למי שמעוניין ללמוד יותר: אני אשמח לשמוע אם מישהו אכן התנסה
Eyal Moshel פורסם דצמבר 13, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 היי אייל, מדובר ב-REX LATITUDE. זה בעצם תוסף שמבקר את יכולת הטיסה ותכנון הטיסה שלך. נותן לך ציון מסויים, אותו אתה יכול לשתף ברשת, ומאפשר לך מעין מסלול קידום. יש כמה וכמה מוצרים כאלו ואני משוכנע שמדובר במוצר באיכות גבוהה, כיאה למוצרים של REX. אלא ש-40$ הוא מחיר הרבה יותר מידי יקר למה שהוא מציע לדעתי. למי שמעוניין ללמוד יותר: אני אשמח לשמוע אם מישהו אכן התנסה הי LIAZ . אני התכוונתי לזה : http://www.fsaltitude.com/ /תודה בכ"א
Alon Golodny פורסם דצמבר 13, 2012 דיווח פורסם דצמבר 13, 2012 יש לי את התוסף הנ"ל של אזור אוסטרליה ובעצם הוא מופעל בגובה שאתה קובע לו בדרך כלל ב-Transition alt ומחליף את הסינרי הקיים לפניו (GEX למשל) בפוטוריל "מוגבה" של האזור רק תיקח לצומת לב שהוא לא עובד בלילה ועונות חורפיות.