עבור לתוכן
Zeev Bucki

ה"דיילת" גנבה את הFMC בזמן הטיסה!

Recommended Posts

פורסם

כעת ניתן לפרסם זאת:הערב הגעתי מדובאיי לבן גוריון.בשעה 22.00 מקומי BAW 106.איציק בקשי ואמיר פז קבלו אותי וכאשר אני בגישת ראיה שמאלית עם הרוח למסלול08 שאני מספר 2 לנחיתה לפתע נכנסה אשתי לחדרי בסערה ולקחה לי את האייפד שאלייו אני גורר את הFMC בטענה שיש לה משהו דחוף מהעבודה והיא חייבת אותו. ואני נשארתי בלי FMC בקוקפיט...נו מה אתם אומרים על ה"דיילת" הזאת שמסכנת את בטיחות הטיסה. :yahoo: אני השעיתי אותה מכל הטיסות. בדרך כלל יש לה אייפד שלה ולי את שלי אבל היא שכחה את זה בעבודה הפעם.

וחוץ מזה אני רוצה להודות לאמיר פז שנשאר עד מאוחר ופיקח עלי בתרגילים וגישות שונות במרחב האווירי וגם לאיציק בקשי ולעוד פקח ששכחתי את שמו.

אתם רואים לא צריך רק אירועים בשביל להינות מערב טיסה מקסים. אז להתראות גם מחר בערב.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

היה פיקוח מרהיב ותנועה חבל על הזמן ..

כדי להודיע קצת לפני שעולים לפקח שאנשים יכינו את עצמם ..

אני במקרה רציתי לעלות אילת- בן גוריון להספיק את זאב להצטרף אילו לנחיתה אז המראתי מהר ..

לאחר ההמראה רציתי לבדוק את המערכת של VATIL באייפון שלי ופתאום גיליתי במזל רב שיש גם פיקוח ..

מקווה שעוד הרבה ישתמשו במערכת ויתעדכנו מי מחובר שנוכל להגביר את רמת הטייסים ואולי גם עקב התנועה גם פקחים מעמדות שונות יתחברו...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...