Simon Cohen פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 יש כאן קישור לאתר של לוקיד מרטין אשר לדברי יעקוב היקר קנו את הזכויות ל FSX של מייקרוסופט . עדיין לא הספקתי לנסות למרות שיעקוב קנה את זה . http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=prepar3d&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.prepar3d.com%2F&ei=hA3QUJjUOMvL0AXggoGwDg&usg=AFQjCNHz4Xh5IClar6jE2ObIaww0JXfZBA&bvm=bv.1355534169,d.d2k מחכה לתגובות אולי משהו אחר ניסה כבר ? מה דעתכם ? אני בחודש הבאה יקנה וינסה לראות אולי יש אור בקצה המנהרה . תודה ליעקוב קראוס חברינו על הקישור . ממתין לתגובתכם-רעיונות -נסיון עם זה וכמובן מחשבות שמעון
Ran Finkels פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 זה FSX עם שיפורים. אין שם שום דבר מיוחד, תעשה חיפוש פה בפורום דיברו על ה P3D.
Ran Finkels פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 אין לי שמץ, לא התעמקתי בנושא (אני עדין ב FS9 )
Simon Cohen פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 ואני חשבתי שFSX ישן כבר ................חחחחחחחחחחחחח...............
Simon Cohen פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 זה FSX עם שיפורים. אין שם שום דבר מיוחד, תעשה חיפוש פה בפורום דיברו על ה P3D. אין זכר לזה בפורום אולי עקב השידרוג זה נעלם .
Ran Finkels פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 כמה דברים שמצאתי בחיפוש ברשת http://forum.avsim.net/topic/393083-prepar3d-and-fsx-the-real-story/ http://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_Prepar3D
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 אכן... מי שתוכן בקודקודו נשאר עם FSX (נכון לעכשיו)
Yakov Kraus פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 הרשיון שניתן על ידי מיקרוסופט ללקהיד מרטין הוא לצורכי סימולציה ולא למשחקים או לבידור לקהיד מרטין מוכרת רשיון תמידי למוצר כרשיון לסטודנט ל"תעופה" ב50$ רוב המוצרים שעובדים עם FSX עובדים עם PREPAR3D חלק מהחברות עושים התאמות לP3D בתוספת תשלום PMDG לא עשתה התאמה לNG בטענה שזה עלול לפגוע בתנאי הרשיון של מיקרוסופט
Simon Cohen פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2012 לפי הסרט אני לא רואה הבדל מי יודע מה בכללי!!!!!!!!!!
Avi Malamud פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח פורסם דצמבר 25, 2012 שלום חברים אני קניתי P3D מאחר ואחרי חודשים רבים (רבים מידי...) ניסיתי להביא את FSX לרמה כלשהיא של טיסה ולא הצלחתי. שתי הבעיות המרכזיות שלי עם FSX היו קירטועים (Stutters) וסינרי מרוח לגמרי (Blurries). אין לי מחשב על (E8500 Dual Core @ 3.4GHZ OC, Nvidia GTX 650 2GB, 8GB RAM) אבל הוא אמור להספיק ע"מ לאפשר טיסה באיכות סבירה. FSX היה ממש בלתי צפיו כאשר הוא עשה קולות של הכל בסדר...עד לפנייה לבסיס...ואז...לא פריימים ולא כלום. לא סבלתי מ - CTD אבל בהחלט סבלתי מאיכות ירודה. ואז אמרתי שאני אנסה את P3D. יש להם רשיון מסוג Academic שעולה $50 ומדיניות החזר (Refund) סבירה מאד כך שמה יש לי להפסיד. 10GB הורדה, התקנה של 20 דקות ו....בום!! בלי שום שינוי, tweak, או כל דבר אחר קיבלתי סימולטור שבראש ובראשונה הוא חלק חלק חלק! אין קירטועים, אין מריחות, הכל ברור ומתאים לטיסת ראיה (שמי שמכיר אותי יודע שזה מה שאני אוהב) כמעט כל מה שיש לי בדיסק עובד: מטוסים, תוספים של סינרי ואפילו Fsinn. עבור חלק מתוספים אלה יש צורך בקצת עבודה (Fsinn דורש למשל טריק די קשה אבל הכל כתוב ברשת כבר כך שצריך לקרוא וליישם). בכל מקרה, לא יותר מכמה דקות והתוסף עובד. המטוסים החדשים של Flight1 כדוגמת Cessna Citation Mustang (יצירת אומנות שלהם!) לא עובד ולא יעבוד. יש איזה וויכוח מפגר בין Lockheed Martin והיצרנים השונים הקשור לרשיונות ולכן חלקם לא רוצים לתמוך. FSUIPC עובד מצוין (שוב, דרוש טריק קטן) וזה משהו חיוני כי ל P3D אין חיבור לשרת מזג אוויר ולכן חייבים להשתמש בשירות חיצוני (כמו REX, AES או דומיו). מזג האויר של FSinn עובד אבל יש לו באג מוזר וחמור שבתבטא בכך שמע 24,000 רגל מקבלים טמפרטורות קיציות והמנועים מפסיקים לתפקד (אלה עם FADEC ירגישו מייד). בסוף בסוף עשיתי כמה Tweaks בקובץ Prepar3d.cfg - המקביל של fsx.cfg וקיבלתי סימולטור מדהים, חלק, יציב (מעל 40fps בכל מקום עם כמעט הכל MAX) ואני חוזר לטיסות הראיה שלי. אני מניח שלמי שיש מחשב עם מעבד מהיר (I7 @ 3.6GHZ ומעלה) לא ירגיש בהבדל גדול אבל אלה מאיתנו שעדיין מנסים להוציא את המקסימום ממעבד מעט ישן, יהנו מביצועים פשוט מרהיבים. אני גם חושב ש - P3D נותן איזשהו אופק לעתיד היות והחברה האלה ממשיכים לפתח את המוצר ולהביא אותו לחזית הטכנולוגית שוב (עדיפות ראשונה היא עבורם התאמת המוצר למעבדי Multi-Core, משהו שמיקרוסופט לא עשו עד שסגרו את המחלקה). גרסה 2 עתידה להשתחרר ב 2013 וזו תיהיה נקודת צומת: האם יש סימולטור חדש בשוק או האם המוצרים האלה יתקעו אי שם שתחילת שנות ה - 2000 וימותו עם הזמן (אין מצב!!) אשמח לענות על שאלות אבי מלמוד - 4X-BAM / 4X-CAM / 4X-EAM Ran Finkels הגיבו לזה 1
Moshe Bensal פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח פורסם דצמבר 26, 2012 אבי, תודה על העדכון. שאלה, מה התנאים לקבלת החזר על הרכישה של התוכנה? 'סבירה מאד' למה הכוונה? אני גם שוקל לעבור לסימ' הזה, אך מתלבט בין זה ל- X-Plain, יש למישהו המלצות? חוות דעת בהבדלים בינהם?
Avi Malamud פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח פורסם דצמבר 26, 2012 היי משה מדיניות ההחזר נמצאת בדף הזה: http://www.prepar3d.com/support/refundpolicy/ כפי שכתוב, צריך לשלוח מייל, להסביר מה לא מוצא חן בעינך, למחוק הכל ולקבל החזר. לא ניסיתי אותם על אמת אבל יש לי סיבה טובה להאמין להם. יחד עם זאת, אין לי כוונה להחזיר לגבי x-plane, ניסיתי גם אותו לפני כמה חודשים ומייד לאחר ההתקנה הבנתי שיש פה עולם שלם ללמוד (שוב) ואם להיות אמיתי לגמרי, פשוט התעצלתי להתחיל הכל מאפס. התפריטים שונים לגמרי, מבנה הקבצים שונה, הכל שונה. ממבט ראשון הוא נראה יפה אבל להביא אותו לאיכויות שאנחנו אוהבים כרוך בעבודה שלא בא לי עליה...(זה רק תחביב...לא עונש...נכון?) אני יודע שכמה חברה בחטיבה ניסו בהצלחה ואולי הם יגיבו פה אני נשאר עם p3d... אבי מלמוד
Moshe Bensal פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח פורסם דצמבר 26, 2012 תודה אבי על העדכון. חשבתי שמקבלים החזר אם נרשמים לאיזה שהו קורס אצלהם. אבל גם זה די הוגן ויפה מאד. לגבי x-plane אתה צודק, אני השבוע התחלתי להתקין את הדמו שלו, ובאמת נראה יפה אך ממש שונה ממה שאני מכיר ב-FSX. לכן ההתלבטות שלי. שוב תודה אבי, שיהיה לך בהצלחה, וכמובן שנשמח לשמוע רשמים מהחוויה שלך עם ה-P3D.
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 28, 2012 דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 אני כבר מזמן משתמש P3D. פרסמתי בזמנו התרשמות ראשונית של המוצר. http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/38047-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%99-%D7%9E-prepar3d-p3d/
Avi Malamud פורסם דצמבר 28, 2012 דיווח פורסם דצמבר 28, 2012 היי יואל נכון, וההתרשמות שלך עזרה לי מאד לקבל החלטה תודה! אבי מלמוד
Ido Bone פורסם ינואר 12, 2013 דיווח פורסם ינואר 12, 2013 מה לגבי הSP 1+2 שמייקרוסופט הוציאו לFSX, גם אותם צריך להתקין על הP3D?
Avi Malamud פורסם ינואר 12, 2013 דיווח פורסם ינואר 12, 2013 היי עידו ממש לא, אין קשר בין FSX ל P3D. את P3D אתה מתקין באופן עצמאי. למעשה, אתה לא חייב FSX בכלל במחשב