עבור לתוכן
Liad Gal

עמוד חדש עלה לאוויר

Recommended Posts

פורסם

"לא הבנתי מה אתם רוצים מהבחור, סך הכל רצה לשתף אתכם בדף שהוא יצר, רוצים תיכנסו ותעשו לו לייק, לא רוצים, תתעלמו ותמשיכו הלאה...."

מיקי,

האמת שאני מסכים איתך מאוד.

לכל תמונה יש את היופי שלה גם אם זה 300 פעם EKD בפיינל או A380 מקבל זרנוק מים בשדה חדש.

גם בJT ו AIRL יש כל כך הרבה תמונות אותו הדבר שהפרטים הקטנים שונים ועדיין מקבלים אותה... מבחינתם בן אדם שהלך לצלם והשקיע ומחליט לשתף נותנים לו את הכבוד. לא יקרה כלום אם בן אדם ישתף את התמונות שלו.

רוצים לראות כנסו לא רוצים תעבורו לדף הבא (כמו שמיקי כתב)

תודה על השיתוף ליעד,

אחלה תמונות!

פורסם

"לא הבנתי מה אתם רוצים מהבחור, סך הכל רצה לשתף אתכם בדף שהוא יצר, רוצים תיכנסו ותעשו לו לייק, לא רוצים, תתעלמו ותמשיכו הלאה...."

מיקי,

האמת שאני מסכים איתך מאוד.

לכל תמונה יש את היופי שלה גם אם זה 300 פעם EKD בפיינל או A380 מקבל זרנוק מים בשדה חדש.

גם בJT ו AIRL יש כל כך הרבה תמונות אותו הדבר שהפרטים הקטנים שונים ועדיין מקבלים אותה... מבחינתם בן אדם שהלך לצלם והשקיע ומחליט לשתף נותנים לו את הכבוד. לא יקרה כלום אם בן אדם ישתף את התמונות שלו.

רוצים לראות כנסו לא רוצים תעבורו לדף הבא (כמו שמיקי כתב)

תודה על השיתוף ליעד,

אחלה תמונות!

נוי, תודה על התגובה! בכיף. התרשמתי לטובה גם מהתמונות שלך.

אורח amit kleinman
פורסם

תראה אומנם החבר'ה מעליי הציגו את העניין בצורה אחרת אבל הם צודקים.

הדף שפתחת בפייסבוק לא ישנה שום דבר ולא משנה כמה תנסה , התחביב ימשיך להישאר זול ולא ישתנה כל עוד התפיסה היא כמו שהיא.

למה לא לפתוח קבוצה אחת שמטרתה היא לארגן "מפגשי חברים" בשדות תעופה בשביל להסתכל על מטוסים?

מה הדחף הלא מוסבר הזה לקנות מצלמות באלפי שקלים בשביל לצלם כל הזמן אותו דבר ועוד לשגע אנשים על הדרך? 

תאמין לי שאם פתאום אני אראה תמונה של חברי VATIL או סתם חובבי תעופה וברקע איזה 737 אחרי המראה אני אחשוב שזאת התמונה הכי יפה שיש.

יש בפורום תמונות ממפגשים בתמך של חברים פה שהתכנסו רק כדי להיפגש , לראות תמונות שלהם מחייכים ומסתכלים על מטוסים פשוט עשו לי את היום אז!

אתן לך עוד דוגמא : נאמר ומחר אתה מגיע לתמך ורואה שם שתי קבוצות -

האחת מדברת על מערכות מטוס , הליכי גישה לשדות מסוימים וכל מה שקשור לנושא תעופה .

השניה מדברת על עדשות למצלמה , איכויות של תמונות ועל איזה תמונה מגניבה של A320 של בריטיש אחד החברים צילם שבוע שעבר.

מה נשמע יותר מרשים ?

שימו לב שהדיון הפך לזולות התחביב בארץ ולא לגבי מה שליעד הציג פה.

בכ"מ, אני מסכים פה עם באכתרי,

אני למשל יעדיף לבחור בקבוצה הראשונה, להקשיב וללמוד ממנוסים ממני, לתת את עמדתי וכו'...

אני למשל, גר בצפון, לכן אני לא יכול ללכת פעם בשבוע לנתב"ג, לכן כשאני בא לנתב"ג אני מעדיף להביא לי איזה כיסא, להתיישב ולראות ולשמוע את המטוסים שממריאים/נוחתים.

פורסם

שימו לב שהדיון הפך לזולות התחביב בארץ ולא לגבי מה שליעד הציג פה.

בכ"מ, אני מסכים פה עם באכתרי,

אני למשל יעדיף לבחור בקבוצה הראשונה, להקשיב וללמוד ממנוסים ממני, לתת את עמדתי וכו'...

אני למשל, גר בצפון, לכן אני לא יכול ללכת פעם בשבוע לנתב"ג, לכן כשאני בא לנתב"ג אני מעדיף להביא לי איזה כיסא, להתיישב ולראות ולשמוע את המטוסים שממריאים/נוחתים.

אתה יכול להעדיף משהו אחד, ואני יכול להעדיף משהו אחר. אני למשל כן מעדיף להתעסק במקצועיות הצילום של המטוסים, לתפוס זוויות לא שגרתיות, מז"א לא שגרתי, מטוסים לא שגרתיים וכן הלאה. חוץ מזה אני גם מתרשם מעוד דברים כמו המנועים של המטוס, סוג וכו'.. אם יגיע אל על 744 שנייה אחרי שהגיע 744 אחר אז אני לא אצלם אלא אסתכל על המטוס... אבל לא צריך להפוך את הדיון הזה למה כל אחד מעדיף.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...