Itay Zecharia פורסם ינואר 17, 2013 דיווח פורסם ינואר 17, 2013 היי חברים, האתר והמערכת החדשה פשוט יפים. אבל אני חייב להודות שלא הצלחתי להשתמש במנוע החיפוש. למשל - כיצד ניתן לאתר הודעות לפי משתמש? בעבר היינו לוחצים על שם חבר בפורום, וכל ההודעות שלו היו מופיעות אחת אחרי השניה. כיצד מגיעים לזה? תודה!
Ohad Shalev פורסם ינואר 17, 2013 דיווח פורסם ינואר 17, 2013 נכנס לפרופיל של כל משתמש בצד ימין יש קטגוריית "הודעות" ואז "הצג את כל התוכן". בהצלחה,
Itay Zecharia פורסם ינואר 18, 2013 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2013 נכנס לפרופיל של כל משתמש בצד ימין יש קטגוריית "הודעות" ואז "הצג את כל התוכן". עכשיו זו השאלה - כיצד נכנסים לפרופיל של כל משתמש? ע"י לחיצה על השם? או על התמונה? לא זה ולא זה עובדים... היכן הגישה ללינק שמוביל אל פרופיל המשתמש בדיוק? תודה,
Itay Zecharia פורסם ינואר 18, 2013 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2013 אגב, יכול להיות בגלל שאני מוגדר כ-"אורח חוץ"? או "Other Division"? איך אני הופך את זה ל-"חבר חטיבה"?
Ohad Shalev פורסם ינואר 18, 2013 דיווח פורסם ינואר 18, 2013 חיובי... לחיצה על השם או התמונה - נגיד שלי פה בצד ימין. ייתכן מאוד שזה בגלל שאתה אורח. על מנת להפוך את עצמך לחבר חטיבה אתה צריך להיות פעיל ברשת (https://cert.vatsim.net/vatsimnet/status.php?id=882865 - שים לב שאתה מוגדר כלא פעיל בטח כי לא התחברת יותר משנה).