Yuval Segev פורסם ינואר 20, 2013 דיווח פורסם ינואר 20, 2013 3 תמונות שהגיעו לפני שעה קלה מאדם המקושר לPMDG שהדליף את התמונות הפוסט המקורי באתר AVSIM Ido Wachtel וגם Niv Tesler הגיבו לזה 2
Elad Zeierman פורסם ינואר 20, 2013 דיווח פורסם ינואר 20, 2013 זאת לא הדלפה רוברט רונדזו המנכ"ל של PMDG השתתף באיזה אירוע התרמה במסגרת אינטרנטית ושיחרר את התמונות האלה לקהל. בכל מקרה נראה מדהים נקווה שזה ייצא כמה שיותר מהר.
Dvir Shany פורסם ינואר 21, 2013 דיווח פורסם ינואר 21, 2013 תודה, לא בקטע רע בכלל, אבל התמונות, כלומר הטקסטור לא ניראה מאוד טוב כמו של הNGX לדעתי.
Lee Orly פורסם ינואר 22, 2013 דיווח פורסם ינואר 22, 2013 ה-PFD וה-ND מזכירים לגמרי את הNGX.. נראה כאילו הבסיס מוכן וצריך לשייף ולהוסיף את הגימור הסופי (מבחינת טקסטורות) נקווה שזה לא ייקח הרבה זמן..וללא קשר : אני לא חבר חטיבה, איך אני נרשם ככזה ? אשמח לתשובה
Ohad Shalev פורסם ינואר 26, 2013 דיווח פורסם ינואר 26, 2013 ה-PFD וה-ND מזכירים לגמרי את הNGX.. נראה כאילו הבסיס מוכן וצריך לשייף ולהוסיף את הגימור הסופי (מבחינת טקסטורות) נקווה שזה לא ייקח הרבה זמן.. וללא קשר : אני לא חבר חטיבה, איך אני נרשם ככזה ? אשמח לתשובה עובר בוואטסים מחטיבת אירופה לחטיבה הישראלית.