Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 גם אני מצטרף לאיחולי גמר חתימה טובה לכולם צום קל למי שצם, צפייה נעימה למי שלא
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 אני מצטרף לאיחולי גמר חתימה טובה לכולם ומבקש סליחה ממי שנפגע ממני . צום קל לחבר'ה שכן צמים!
EvyatarM פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 קראתי חלק מהתגובות, והצטערתי. גויים לא שומרים יום כיפור, אבל אתם? יהודים? טוב אני לא יכול להכריח אף אחד כל אחד כרצונו. אני דתי, ולא אחלל את יום כיפור.
yossid פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 צום קל לאלה ביננו שצמים וגמר חתימה טובה לכולם. יוסי
oz פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 קראתי חלק מהתגובות, והצטערתי. גויים לא שומרים יום כיפור, אבל אתם? יהודים?טוב אני לא יכול להכריח אף אחד כל אחד כרצונו. אני דתי, ולא אחלל את יום כיפור. לפי היהדות כל בן אדם שנולד לאמא יהודיה הוא יהודי אז אתה לא יכול להגיד שאחנו גויים עם אנחנו לא שומרים יום כיפור... צום קל וגמר חתימה טובה
EvyatarM פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 קראתי חלק מהתגובות, והצטערתי. גויים לא שומרים יום כיפור, אבל אתם? יהודים?טוב אני לא יכול להכריח אף אחד כל אחד כרצונו. אני דתי, ולא אחלל את יום כיפור. לפי היהדות כל בן אדם שנולד לאמא יהודיה הוא יהודי אז אתה לא יכול להגיד שאחנו גויים עם אנחנו לא שומרים יום כיפור... צום קל וגמר חתימה טובה אני אמרתי שאתם גויים?!?! אמרתי שגויים לא שומרים יום כיפור, אבל יהודים שלא שומרים? כל אחד כרצונו
mickey lip פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 ברצוני לאחל לכולכם גמר חתימה טובה. אני מבקש להתנצל אם פגעתי כאן במישהו,באמת סליחה ,למרות שהשתדלתי מיד לבקש אותה ולא לחכות ליום כיפור . יום כיפור מיועד לעשות חשבון נפש בן אדם למקום , כלומר מאזן שנתי בינינו לבין ההוא שיושב במרומים. כולי תקווה שהוא יהיה חיובי אצל כולכם , למרות שאצל רובנו החילוניים אני מאמין שאנו קצת בחריגה :wink: צום קל (למרות שאני עדיין לא מבין איזה מן איחול זה להגיד למישהו שיהיה לו סבל נעים ? :shock: ) שנה טובה
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 צום קל (למרות שאני עדיין לא מבין איזה מן איחול זה להגיד למישהו שיהיה לו סבל נעים ? :shock: )שנה טובה חחח אהבתי- אמר וצדק! בהיזדמנות זאת אני רוצה גם לבקש סליחה מכל מי שפגעתי העלבתי וכו.. גמר חתימה טובה ! והכי חשוב צום קל- עד כמה שאפשר! :wink:
hagay פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 צום קל (למרות שאני עדיין לא מבין איזה מן איחול זה להגיד למישהו שיהיה לו סבל נעים ? :shock: )שנה טובה חחח אהבתי- אמר וצדק! בהיזדמנות זאת אני רוצה גם לבקש סליחה מכל מי שפגעתי העלבתי וכו.. גמר חתימה טובה ! והכי חשוב צום קל- עד כמה שאפשר! :wink: לא רציתי לדבר על זה, אבל אם כבר דברו אז, כתוב במפורש "ועיניתם את נפשותכם", כלומר צריך קצת סבל כדי שיתכפרו עוונות, אם זה גם כתוב "וחי בהם" כלומר לפני הכל אדם צריך לשמור על הבריאות שלו, לכן אם אדם לא מרגיש טוב (אבל לא ברמה של כואב לי הראש או משהו כזה, אלא משהו רציני שרופא אומר שזה מסוכן) אז מותר לו לאכול, ויש מקרים שגם מחייבים אותו לאכול אפי' שהוא לא רוצה. (כמובן שזה על קצה המזלג)
oz פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 קראתי חלק מהתגובות, והצטערתי. גויים לא שומרים יום כיפור, אבל אתם? יהודים?טוב אני לא יכול להכריח אף אחד כל אחד כרצונו. אני דתי, ולא אחלל את יום כיפור. לפי היהדות כל בן אדם שנולד לאמא יהודיה הוא יהודי אז אתה לא יכול להגיד שאחנו גויים עם אנחנו לא שומרים יום כיפור... צום קל וגמר חתימה טובה אני אמרתי שאתם גויים?!?! אמרתי שגויים לא שומרים יום כיפור, אבל יהודים שלא שומרים? כל אחד כרצונו סליחה לא הבנתי פשוט מה שכתבת
אורח פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 ברצוני לאחל לכולם, צום קל וטעים (זה בשביל מיקי :wink: ) וגמר חתימה טובה. ולמי ששאל לאן נעלמתי ? בהמשך יופיעו התמונות בסקרין שוטס.
E.Z פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 התייחסות למה שחגי אמר- לא מדובר רק בצום גם בצבא מותר לשבור צום לאלו ששומרים על המדינה ונאלצים ביום כיפור לצאת לפעילות מבצעית זו או אחרת והם צריכים את כל הכוח על מנת להשלים את המשימה בהצלחה ולחזור בריאים ושלמים. ולמי שצם - גמר חתימה טובה ושנה טובה תחזרו במוצאי החג עם כוח ודלק מלא למסלולים של בן גוריון וכמובן סליחה למי שפגעתי בו בשנה האחרונה (בטוח יש כאלה).
Yoav פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 הרצליה גם טוב?(בהנחה ואני אצליח לסדר את ההתחברות לפני החג)
yuval_el פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 אם פגעתי במישהו, סליחה. גם אותי לא תראו אונליין... צום קל למי שצם וחתימה טובה.
Yoav פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 מאחר ועוד כ25 דקות יום כיפור נכנס אז אניהייתי רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, ולמי שצם - צום קל. ואם אפשר, קצת כבוד לדת ובבקשה תשדלו לא לטוס ולפקח, אבל אני לא מי שיגיד לכם מה לעשות, כל אחד לעצמו.
mickey lip פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 ועיניתם את נפשותיכם , הכוונה היא לנפש ולא לגוף , הגוף זקוק למזון ושתיה על מנת לתפקד באופן תקין , אז מה זה קשור לעינוי נפש ?
Kobi David פורסם ספטמבר 24, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2004 תרשו לי להתייחס לצד החיובי של השרשור הזה... הנה סקופ! גם בשנה שעברה, היה יום כיפור, גם לפני שנתיים. גם בשנה שעברה הייתה VATSIM קיימת. גם לפני שנתיים. אך זו השנה הראשונה, בה אני רואה כמות כל כך גדולה של אנשים מביעים דעתם, מברכים, מתייחסים... אם תקראו בין השורות,כתוב שם, שכל השרשור הזה בעצם מצביע על זה שהחטיבה שלנו התרחבה פלאים. אני מקווה שאתם מבינים את הכיוון שלי, פשוט תנסו למצוא את הטוב... גמר חתימה טובה,
hagay פורסם ספטמבר 25, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2004 אלעד - כאן אולי אנו חלוקים אבל ההלכה אומרת כך: אם החיילים יוצאים למבצע ביטחוני (אבל ביטחוני ולא שאיזה מפקד החליט לקרוא לזה ביטחוני כדי שתהיה לו עילה להוציא חיילים דתיים)אז ברור שמותר להם, אבל אם זה לאימונים או משהו כזה אז בודאי שזה אסור. מיקי - טעות, נפש וגוף זה אותו הדבר, והראיה שאדם שמת מה השתנה אצלו, לכאורה כלום, יש לו אוזניים יש לו הכל גם לב והדם עדיין בגוף, אז מה השתנה? התשובה היא שאין לו נפש, הנפש היא מחיה את הגוף, בדיוק כמו אצל בעלי חיים שגם להם יש נפש (נשמה אין להם), לכן כשכתוב "ועיניתם את נפשותכים" הכוונה היא לגוף.(ושוב זה על קצה המזלג)
E.Z פורסם ספטמבר 25, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2004 אלעד - כאן אולי אנו חלוקים אבל ההלכה אומרת כך: אם החיילים יוצאים למבצע ביטחוני (אבל ביטחוני ולא שאיזה מפקד החליט לקרוא לזה ביטחוני כדי שתהיה לו עילה להוציא חיילים דתיים)אז ברור שמותר להם, אבל אם זה לאימונים או משהו כזה אז בודאי שזה אסור.מיקי - טעות, נפש וגוף זה אותו הדבר, והראיה שאדם שמת מה השתנה אצלו, לכאורה כלום, יש לו אוזניים יש לו הכל גם לב והדם עדיין בגוף, אז מה השתנה? התשובה היא שאין לו נפש, הנפש היא מחיה את הגוף, בדיוק כמו אצל בעלי חיים שגם להם יש נפש (נשמה אין להם), לכן כשכתוב "ועיניתם את נפשותכים" הכוונה היא לגוף.(ושוב זה על קצה המזלג) ברור שהתכוונתי רק למה שקשור לבט"ש ולא לאימונים הרי האוייבים שלנו לא נחמדים יותר בשבת וחג...והיום אבוי למפקש שכן יחליט לחרוג מהכללים האלה ולמנוע הזכויות הסיסיות של החיילים ובהם גם הדת וכל היוצא בזה.
hagay פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 אלעד - כאן אולי אנו חלוקים אבל ההלכה אומרת כך: אם החיילים יוצאים למבצע ביטחוני (אבל ביטחוני ולא שאיזה מפקד החליט לקרוא לזה ביטחוני כדי שתהיה לו עילה להוציא חיילים דתיים)אז ברור שמותר להם, אבל אם זה לאימונים או משהו כזה אז בודאי שזה אסור.מיקי - טעות, נפש וגוף זה אותו הדבר, והראיה שאדם שמת מה השתנה אצלו, לכאורה כלום, יש לו אוזניים יש לו הכל גם לב והדם עדיין בגוף, אז מה השתנה? התשובה היא שאין לו נפש, הנפש היא מחיה את הגוף, בדיוק כמו אצל בעלי חיים שגם להם יש נפש (נשמה אין להם), לכן כשכתוב "ועיניתם את נפשותכים" הכוונה היא לגוף.(ושוב זה על קצה המזלג) ברור שהתכוונתי רק למה שקשור לבט"ש ולא לאימונים הרי האוייבים שלנו לא נחמדים יותר בשבת וחג...והיום אבוי למפקש שכן יחליט לחרוג מהכללים האלה ולמנוע הזכויות הסיסיות של החיילים ובהם גם הדת וכל היוצא בזה. דבר ראשון אני שמח שאנו לא חלוקים בעיניין, ולציין עובדה שבגללה כתבתי זאת, אח שלי כשהיה בטירונות בבסיס ליד צומת גולני, סבל מהבעיה של מפקד כזה שהחליט כל מיני החלטות הן בקשר לשבת והן בקשר לאוכל קשר, לא עזר כלום גם לא קצינת חן וכל מיני דברים שניסינו, עד שאני בלי בושה באחד הביקורים צעקתי בקולי קולות על מפקד הבסיס ורס"ר משמעת בפני כל הטירונים, אז כבר הם ראו שאנחנו לא נוותר והעבירו אותו באמצע הטירונות לבסיס אחר, אני הבנתי שזה קרה כדי שלא נלך עם זה לעיתונות או משהו דומה, אבל אולי אני טועה.