עבור לתוכן
Yan Frant

אל על וירטואל- טיסות לא נרשמות!

Recommended Posts

פורסם

השאלה הראשונה כבר לא רלוונטית, אישרו את המבחן שלי על ה767.

הבעיה עכשיו היא שאני עושה מראש בוקינג לטיסה, נכנס לסימולטור  מתחבר לואטסים, מפעיל FSACARS ומכניס את כל הפרטים - ואני לא מופיע באתר של אלעל וירטואל ! 

כשאני בא לשלוח לוג אחרי הנחיתה זה כותב לי הודעת error ולא שולח 

כבר פספסתי כמה שעות טיסה באל על וירטואל בגלל הבעיה הזאת

איך לסדר? 

שבת שלום

פורסם

+1 

עברתי מבחן מלפני כמעט חודש על ה747 ועוד לא קיבלתי אישור כדי שאוכל לטוס עליו, בינתיים אני "מבזבז" שעות טיסה שלא דרך אלעל וירטואל 

בבקשה תטפלו בזה בהקדם..

פורסם

סבלנות...

מידיי פעם מישהו שם פותח את הINBOX ומאשר את העוברים בהצלחה.

זה לא כל יום ;)

שמע, החברה צודקים.

כבר הרבה הרבה זמן שהחברה הזאת תקועה,לפני חודשיים וקצת הוציאו את ה-2 757 האחרונים משימוש ועדיין הם נמצאים באלעל כל הרבעייה או החמישייה.

גם המספרי טיסה שם כבר לא עדכניים...

פורסם

מספרי טיסה זה לא משהו שמותר להתלונן עליו החברה וירטואלית, כמו אלעל411/2

משאירים כדי שיהיה יותר אפשרויות ל׳משתמש הנהנתן׳ ;)

לגבי שהחברה תקועה (יותר מבעבר) אז אני לא מתווכח.

פורסם

מספרי טיסה זה לא משהו שמותר להתלונן עליו החברה וירטואלית, כמו אלעל411/2

משאירים כדי שיהיה יותר אפשרויות ל׳משתמש הנהנתן׳ ;)

לגבי שהחברה תקועה (יותר מבעבר) אז אני לא מתווכח.

שמע, החברה הזאת תקועה המון המון זמן.

אין אף אחד שבאמת מטפל בה.

פורסם

עשיתי את המבחן ועברתי, ועכשיו אחרי שרשמת שאישרת נכנסתי והיה רשום כאילו שלא עשיתי מבחן בכלל,

אז עשיתי שוב ועברתי, אשמח אם תוכל לאשר גם לי :) 

ותשתדלו להיות עדכניים באתר..

פורסם

היי,

אני כותב מהראש כי אני בצבא עד סופש הבא כך שאני נגיש רק מהטלפון, אבל מה שאני יכול להציע מהזיכרון זה לבדוק את הדברים הבאים:

1. וודא כי בהגדרות של fsacars מסומן ה-v תחת acars online. זאת על מנת שתוכל לראות את עצמך ב-live monitoring באתר.

2. וודא שתחת pilot no כתבת כמו שצריך את מספר המשתמש שלך.

3. אם כלום לא עזר, תסיר את fsacars לגמרי על ידי הסרה ממנהל התוכנות של ווינדוס + מחיקת התיקיה עצמה להשלמת ההסרה, ותתקין שוב בצמוד למדריך ההתקנה וההגדרה שבאתר.

בהצלחה!

פורסם

היי,

אני כותב מהראש כי אני בצבא עד סופש הבא כך שאני נגיש רק מהטלפון, אבל מה שאני יכול להציע מהזיכרון זה לבדוק את הדברים הבאים:

1. וודא כי בהגדרות של fsacars מסומן ה-v תחת acars online. זאת על מנת שתוכל לראות את עצמך ב-live monitoring באתר.

3. אם כלום לא עזר, תסיר את fsacars לגמרי על ידי הסרה ממנהל התוכנות של ווינדוס + מחיקת התיקיה עצמה להשלמת ההסרה, ותתקין שוב בצמוד למדריך ההתקנה וההגדרה שבאתר.

בהצלחה!

פורסם

היי,

בהצלחה!

תודה לך על התגובה! 

אני אנסה לעשות את מה שאמרת בפעם הבאה שאני אעלה לטיסה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...