Yan Frant פורסם פברואר 16, 2013 דיווח פורסם פברואר 16, 2013 השאלה הראשונה כבר לא רלוונטית, אישרו את המבחן שלי על ה767. הבעיה עכשיו היא שאני עושה מראש בוקינג לטיסה, נכנס לסימולטור מתחבר לואטסים, מפעיל FSACARS ומכניס את כל הפרטים - ואני לא מופיע באתר של אלעל וירטואל ! כשאני בא לשלוח לוג אחרי הנחיתה זה כותב לי הודעת error ולא שולח כבר פספסתי כמה שעות טיסה באל על וירטואל בגלל הבעיה הזאת איך לסדר? שבת שלום
Lee Orly פורסם פברואר 16, 2013 דיווח פורסם פברואר 16, 2013 +1 עברתי מבחן מלפני כמעט חודש על ה747 ועוד לא קיבלתי אישור כדי שאוכל לטוס עליו, בינתיים אני "מבזבז" שעות טיסה שלא דרך אלעל וירטואל בבקשה תטפלו בזה בהקדם..
Yan Frant פורסם פברואר 20, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2013 אפשר עזרה ממישהו? אני רוצה לעלות איתו לאירוע ב24.
itzik friedman פורסם פברואר 20, 2013 דיווח פורסם פברואר 20, 2013 סבלנות... מידיי פעם מישהו שם פותח את הINBOX ומאשר את העוברים בהצלחה. זה לא כל יום
Tal Peleg פורסם פברואר 20, 2013 דיווח פורסם פברואר 20, 2013 סבלנות... מידיי פעם מישהו שם פותח את הINBOX ומאשר את העוברים בהצלחה. זה לא כל יום שמע, החברה צודקים. כבר הרבה הרבה זמן שהחברה הזאת תקועה,לפני חודשיים וקצת הוציאו את ה-2 757 האחרונים משימוש ועדיין הם נמצאים באלעל כל הרבעייה או החמישייה. גם המספרי טיסה שם כבר לא עדכניים...
itzik friedman פורסם פברואר 21, 2013 דיווח פורסם פברואר 21, 2013 מספרי טיסה זה לא משהו שמותר להתלונן עליו החברה וירטואלית, כמו אלעל411/2 משאירים כדי שיהיה יותר אפשרויות ל׳משתמש הנהנתן׳ לגבי שהחברה תקועה (יותר מבעבר) אז אני לא מתווכח.
Tal Peleg פורסם פברואר 22, 2013 דיווח פורסם פברואר 22, 2013 מספרי טיסה זה לא משהו שמותר להתלונן עליו החברה וירטואלית, כמו אלעל411/2 משאירים כדי שיהיה יותר אפשרויות ל׳משתמש הנהנתן׳ לגבי שהחברה תקועה (יותר מבעבר) אז אני לא מתווכח. שמע, החברה הזאת תקועה המון המון זמן. אין אף אחד שבאמת מטפל בה.
David Bendavid פורסם פברואר 23, 2013 דיווח פורסם פברואר 23, 2013 אישרתי, מצטער על העיכוב. טיסות מהנות.
Yuval Erez פורסם פברואר 23, 2013 דיווח פורסם פברואר 23, 2013 גם אני עברתי את המבחן על ה737 לפני חודש עדיין לא אישרו אותי
David Bendavid פורסם פברואר 23, 2013 דיווח פורסם פברואר 23, 2013 לפני חודש? עברת היום... אושרת עכשיו.
Lee Orly פורסם פברואר 23, 2013 דיווח פורסם פברואר 23, 2013 עשיתי את המבחן ועברתי, ועכשיו אחרי שרשמת שאישרת נכנסתי והיה רשום כאילו שלא עשיתי מבחן בכלל, אז עשיתי שוב ועברתי, אשמח אם תוכל לאשר גם לי ותשתדלו להיות עדכניים באתר..
Yan Frant פורסם פברואר 23, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 23, 2013 לפני חודש? עברת היום... אושרת עכשיו. נתקלתי בבעיה אחרת (ראה את ההודעה הראשית, ערכתי. ) אתה יכול לעזור לי?
David Bendavid פורסם פברואר 27, 2013 דיווח פורסם פברואר 27, 2013 היי, אני כותב מהראש כי אני בצבא עד סופש הבא כך שאני נגיש רק מהטלפון, אבל מה שאני יכול להציע מהזיכרון זה לבדוק את הדברים הבאים: 1. וודא כי בהגדרות של fsacars מסומן ה-v תחת acars online. זאת על מנת שתוכל לראות את עצמך ב-live monitoring באתר. 2. וודא שתחת pilot no כתבת כמו שצריך את מספר המשתמש שלך. 3. אם כלום לא עזר, תסיר את fsacars לגמרי על ידי הסרה ממנהל התוכנות של ווינדוס + מחיקת התיקיה עצמה להשלמת ההסרה, ותתקין שוב בצמוד למדריך ההתקנה וההגדרה שבאתר. בהצלחה!
David Bendavid פורסם פברואר 27, 2013 דיווח פורסם פברואר 27, 2013 היי, אני כותב מהראש כי אני בצבא עד סופש הבא כך שאני נגיש רק מהטלפון, אבל מה שאני יכול להציע מהזיכרון זה לבדוק את הדברים הבאים: 1. וודא כי בהגדרות של fsacars מסומן ה-v תחת acars online. זאת על מנת שתוכל לראות את עצמך ב-live monitoring באתר. 2. וודא שתחת pilot no כתבת כמו שצריך את מספר המשתמש שלך. 3. אם כלום לא עזר, תסיר את fsacars לגמרי על ידי הסרה ממנהל התוכנות של ווינדוס + מחיקת התיקיה עצמה להשלמת ההסרה, ותתקין שוב בצמוד למדריך ההתקנה וההגדרה שבאתר. בהצלחה!
Yan Frant פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2013 היי, אני כותב מהראש כי אני בצבא עד סופש הבא כך שאני נגיש רק מהטלפון, אבל מה שאני יכול להציע מהזיכרון זה לבדוק את הדברים הבאים: 1. וודא כי בהגדרות של fsacars מסומן ה-v תחת acars online. זאת על מנת שתוכל לראות את עצמך ב-live monitoring באתר. 2. וודא שתחת pilot no כתבת כמו שצריך את מספר המשתמש שלך. 3. אם כלום לא עזר, תסיר את fsacars לגמרי על ידי הסרה ממנהל התוכנות של ווינדוס + מחיקת התיקיה עצמה להשלמת ההסרה, ותתקין שוב בצמוד למדריך ההתקנה וההגדרה שבאתר. בהצלחה! תודה לך על התגובה! אני אנסה לעשות את מה שאמרת בפעם הבאה שאני אעלה לטיסה