Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 21, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 שלום אני חדש במטוס הזה. אני מחפש מישהו שישב איתי קצת עליו. תודה מראש , אורן אלקובי.
Ittai Arnon פורסם אוקטובר 21, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 כבר דיברתי עם אורן . ביום חמישי אני העביר לו הסבה מקוצרת על ה PMDG. התנעה. Autopilot. תפעולי פנל עליון. ועוד פתוח לשאלות. תצטרף אלינו ל Roger Wilco. שלח לי הודעה של המייל שלך לטובת שעה וערוץ. בברכה, איתי ארנון
nimig פורסם אוקטובר 22, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 אפרופו PMDG, יש לי בעיה עם ההתקנה של SU1.1 הוא נתקע באמצע האם יש דרך לתקן זאת? אשמח לקבל עזרה + קבצים להתקנה נמרוד גרשוני nimig@netvision.net.il
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 22, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 כבר דיברתי עם אורן . ביום חמישי אני העביר לו הסבה מקוצרת על ה PMDG.התנעה. Autopilot. תפעולי פנל עליון. ועוד פתוח לשאלות. תצטרף אלינו ל Roger Wilco. שלח לי הודעה של המייל שלך לטובת שעה וערוץ. בברכה, איתי ארנון דבר ראשון תודה רבה רבה על העזרה, דבר שני המייל שלי הוא: ohga@bezeqint.net ושוב תודה רבה רבה יש פה ממש אחלה קהילה..