עבור לתוכן
Zeev Bucki

אייר פורס 1 הערב באילת!

Recommended Posts

פורסם

הטייס של המטוס הנשיאותי התקשר אלי וביקש ללמוד ממני נחיתות TOUCH AND GO עם ה744 במסלולים קצרים.כמובן נעניתי לבקשתו והערב אני מטיס את המטוס הנשיאותי כקברניט בכיר שהוא יושב בכסא ימין לידי .יש לי הרבה מה ללמד אותו... :yahoo: האימון יערך בשדה התעופה באילת החל מ20.30 בניצוחו של הפקח המדופלם איליי בכר.הטיסה תערך כמובן כמו במציאות :בחושך בלילה עם מזג אוויר ורוחות של תוכנת  active sky

כל טייסי וואטיל מוזמנים לאילת על מנת ליצור תנועה ולהצטרף לאימון.בסיום תערך מסיבה לכולם במלון הרודס עם כיבוד כיד הנשיא.

פורסם

אני ממלא FP לפני הטיסה (עשיתי אילת נגיעה עובדה אילת) ושומוע אותך בקשר, מסתכל לצמד והנה אתה עושה נגיעה! 

צילמתי את זה מהר 

http://srv1.jpg.co.il/8/514a1f95eea28.jpg

http://srv2.jpg.co.il/4/514a1f9600ea5.jpg

כשקיבלתי אישור המראה, מטפס לי באיטיות עם הססנה לגובה 3000 אני מסתכל אחורה ופתאום רואה אותך כמה מטרים לצידי! אבל לא הספקתי לצלם את זה

פורסם

איירפורס1 הדליק את טייסי וואטיל באילת והם אכן באו בהמוניהם. תנועה ערה ביותר של מטוסים קלים וכבדים שגרמו לפקח איליי בכר לעבוד קשה. אבל הוא התגבר על כך בקלות ובמקצועיות כל הכבוד.

ליאן תמונות מקסימות אבל למה לא רואים אותי עם הצביעה של BAW?

פורסם

איירפורס1 הדליק את טייסי וואטיל באילת והם אכן באו בהמוניהם. תנועה ערה ביותר של מטוסים קלים וכבדים שגרמו לפקח איליי בכר לעבוד קשה. אבל הוא התגבר על כך בקלות ובמקצועיות כל הכבוד.

ליאן תמונות מקסימות אבל למה לא רואים אותי עם הצביעה של BAW?

בגלל שאין לי ל747 צביעה, אני חושב להתקין WOAI כדי שאני אוכל לראות מטוסים אחרים בצביעות 

(ניסיתי את התוכנה skai traffic ואי אפשר ) 

פורסם

בגלל שאין לי ל747 צביעה, אני חושב להתקין WOAI כדי שאני אוכל לראות מטוסים אחרים בצביעות 

(ניסיתי את התוכנה skai traffic ואי אפשר ) 

אם אתה טס בFSINN אז יש בפנים אפשרות לראות כל מטוס בצביעה שלו בלי שום קשר לצביעה שלך.

פורסם

אם אתה טס בFSINN אז יש בפנים אפשרות לראות כל מטוס בצביעה שלו בלי שום קשר לצביעה שלך.

איך אפשר? 

אני יודע רק על האפשרות Pla ואני יכול לשנות כל מטוס רק לצביעה שמותקנת אצלי במחשב (לא בהכרח שאני טס איתה) 

(אם אתה לא רוצה להעמיס על האשכול תכתוב לי בהודעה פרטית) 

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...