oz פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 יש!!! טסים בCDU החמודה שלי לרגל הטיסה אני ישחרר את הצביעה מחר לאווסים או מחר הוא ביום ראשון!
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 1, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2004 חבר'ה תביאו מצלמות ותצלמו כול מטוס שם מכול הכיונים האפשריים כדי שנעשה להם צביעות! עוז אפשר להעלות את הצביעה אל השרתים של VFS..... דבר איתי בפרטי. עוד דבר הכנו לכול הרשומים מדבקה עם השם ושם המשפחה בגדול. יש להדביק את המדבקה על החולצה ולא להוריד אותה עד ליציאה מהשדה בסוף היום. תודה
Or Netzer פורסם אוקטובר 2, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2004 להתראות מחר וחשוב מאוד להגיע בזמן שמעת אוהד? :twisted:
e_dor פורסם אוקטובר 3, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 כבר ב-14:10 הייתי בבית, אבא שלי חיכה לי בחוץ והמדריך די חזר על עצמו מקווה שנהנתם. בכללי היה ממש ממש כיף ואני מודה מקרב לב לכל צוות VFS, בפרט ל:אילן ואלירן וגם ליוסי ששיגע את הפקח והטיס את כולם ברצף פשוט קטלני אז כל הכבוד לכולכם ותודה. תמונות - בקרוב.
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 3, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 חזרתי מהאירוע בהרצליה..פשוט מדהיםםם!!! :shock: :shock: חייייב תודה ענקית לכל צוות vfs שאירגן את האירוע ובמיוחד לאילן ולאלירן.. וכמובן ליוסי לוי שהטיסה איתו הייתה פשוט חוויה...אין מילים.. כל הכבוד!!
Itai Ganor פורסם אוקטובר 3, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 כל הכבוד לvfs על האירוע נפלא בהרצליה היה ממש כיף צפו לתמונות מאוחר יותר בסקרינשוט!
Tzefa פורסם אוקטובר 3, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 אחלה ארוע וארגון!! כל הכבוד!! היה מדהים!! תמונות יותר מאוחר.