Zeev Bucki פורסם אפריל 2, 2013 דיווח פורסם אפריל 2, 2013 אני מגיע עם ה744 לאימונים על מנת לבדוק את הגישות לשדה לפי הAIRAC 1303 של אלון ברנע.הRODED VISUAL ל03 הVOR DME ושאר הנתיבים תחת הפיקוח של איליי בכר.אז בואו בהמוניכם על מנת ליצור תנועה בשחקים.
Zeev Bucki פורסם אפריל 2, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2013 לכל טייסי וואטיל.אני מגיע לנחיתה ולTOUCH AND GO הערב באילת כדלקמן:עם 30 טון דלק וRANDOM PAX של 2.3 כלומר עם שלושת רבעי מושבים של הנוסעים מלאים על מנת שיהיה כבד בנחיתה שיהיה אתגר.הVRF מראה לי בFMCמהירות של 145 עם מדפים 30 כך שעלי להוסיף VRF+5ולכן מהירות הנגיעה שלי במסלול היא 150 קשר.לא לשכוח לשים ARM THE SPOILERS ואת הAUTOBRAKE על MAX. עם מטוס כבד שכזה אני חייב לדייק בנגיעה במסלול ממש בהתחלה אבל לא להתרסק בגג הקניון...אחרת המטוס לא יוכל להבלם במסלול הקצר והצר הזה באילת שכפי שידוע לכם במציאות אסור לו לנחות שם ואנחנו מתרגלים זאת רק בסימולטור.לא לשכוח בעם הרוח להיות בגובה 2500 ולא לרדת בגובה לפני הפנייה לבסיס בגלל ההרים שמימין לכם הקרובים ואפשר בקלות להתרסק.אז בערך מסוף עם הרוח למסלול 03 שזה לפי הדפית 6.6 DME מLOT VOR לקחת יידנית לפנות לבסיס לנתק את הAP AT LNAV VNV יד שמאל על היוק שהאגודל על כפתור הקיזוז יד ימין על הטרוטלים להוסיף או להוריד כוח למנועים והמבט על מסך הPFD ועל ה VSI להרים או להוריד את אף המטוס בהתאם לצורך.להשתדל ככל האפשר שלא לעלות בפיינל הסופי מעל1000 FPM כי אם המטוס יקבל הזדקרות בגובה נמוך שכזה או שהמחשב של המטוס יצעק SINK RATE שהוא מזהיר אותך שאתה בירידה תלולה מדי אז קשה מאוד בגובה נמוך שכזה לצאת מכך.מעל המסלול בגובה 10 FT הטרוטלים לאחור ולבצע הצפה FLAIR של 3 מעלות בלבד בנגיעה REVERS THRUST ואם תעשו הכל במדוייק כמוני הרי שהמטוס יבלם בשלושת רבעי מסלול.לבצע BACK TRUCTעל המסלול לחנייה ותודה שטסתם VATIL.לקחת את הדיילת למלון ומפה כבר אסור לי לפרסם שאשתי לא תקרא את זה...
Yan Frant פורסם אפריל 2, 2013 דיווח פורסם אפריל 2, 2013 קיבלתי את הזכות לחנות לידך חחח והפעם, בצביעה של בריטיש http://srv2.jpg.co.il/2/515b454a3bf0b.jpg http://srv1.jpg.co.il/10/515b454a404c9.jpg ELY402
Zeev Bucki פורסם אפריל 2, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2013 יופי של תמונות. הייקים הקימו לתחייה את השדה המת באילת:אני ואיליי בכר סוף כל סוף עוד כבדים באילת שגם ביצעו באילת TOUCH AND GO