Popular Post Ilan Jonas פורסם אפריל 9, 2013 Popular Post דיווח פורסם אפריל 9, 2013 אהלן חברים - כמו שחלקכם שמע או ראה בפורומים של ואטסים, החלטתי לפרוש מתפקידי כמנהל אזור אפריקה המזה"ת, שאני ממלא מיום הקמת האיזור הזה (לפני כשלוש מאות שנה בערך). חיפשתי יורש טבעי כבר כמה שנים, אבל לא הלך. האנרגיות שלי דעכו ולא הוסיפו לזה ים של דרישות מעצבנות שצצו כל הזמן, טפסים, מכתבם באורך הגלות, דרישות לשיחות סקייפ ועוד ועוד. פעם היה יותר נוח... בכל מקרה, מגיע עכשיו לאיזור מישהו עם אנרגיות חדשות, שיסייע להצעיד אותו קדימה. לי לא יזיק יותר זמן פנוי למשפחה, למוזיקה, לעבודה ובעיקר - לחזור לפקח ואולי גם לטוס כשאקים מחדש את הקוקפיט. אני מתגעגע לזה מאד, ולא היה ליסיכוי להשקיע בזה זמן עם דרישות תפקיד מנהל האזור בשנים האחרונות. תודה רבה לכל מי שסייע לי במהלך השנים לעבודה האיזורית - שאדי שהיה בצוות האזור והחזיק את אתר VATAME, רב"ש שעזר לי מחשובית, עופר בן פרץ שסייע רבות ועוד. תודה גדולה לכל מנהלי החטיבה הישראלית לדורותיהם ולצוותים שהעמידו ונתנו לי שקט כמעט תמידי לפחות לגבי החטיבה הישראלית - היה תענוג לעבוד איתכם ומולכם! ותודה לכל חברי החטיבה הישראלית על זה שתמיד הייתם ראש חץ בואטסים, גם אם הרשת לא תמיד הבינה והכירה בזה. לא בטוח שאהיה כאחד האדם עדיין, יש סיכוי טוב שעדיין אשאר בתפקיד ניהולי של תכנית התעודות שהגיתי והצגתי בכנס החטיבה, ובכל מקרה אעביר חיפה למנהל הנכנס כדי שימצא את ידיו ורגליו באיזור מוכה הסכסוכים שלנו. עד אז, להשמע ולהתראות ברשת! אילן amir friedland, Liav Nefesh, Itamar Shai וגם 19 אחרים הגיבו לזה 22
Barak Zohar פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 אילן תודה רבה על הכל. בהצלחה בהמשך הדרך! Ilan Jonas הגיבו לזה 1
Amir Paz פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 אילן תודה על התמיכה שלך בחטיבה לאורך השנים, עוד מיימי האבן של משה שיטרית והישיבת צוות הראשונה בדירה של עדי שלאחר מכן הפכה לקוקפיט רטוב עם מים מהגג... אני שמח לשמוע שאתה שואף לחזור לטוס/לפקח , הגיע הזמן שוב תודה על הכל ונשתמע בקשר Ilan Jonas הגיבו לזה 1
Ittai Arnon פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 אני בטוח שאתה נשאר בסביבה אז לא אומר מילות פרידה.... בכל זאת תודה על הכל עד כה !
Ilan Jonas פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2013 תודה רבה חברים - כן, ברור - לא רק נשאר בסביבה אלא מתפנה סוף סוף לסביבה שלי. בשנים האחרונות התפקיד הזה הוציא לי את המיץ ולא השאיר לי זמן לכלום...
mickey lip פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 איש יקר תודה על כל השנים שתרמת לחטיבה, לי באופן אישי היה כיף לעבוד ביחד איתך כמנהל החטיבה. מכיר את נושא המיץ........ עלה והצלח בכל אשר תעשה. מיקי.
Izik Bakshi פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 אילן היקר, תודה רבה על שנים של עשייה בתפקיד, החל מהיום שבו כיהנת כמנהל החטיבה הראשון ועד לרגע זה. ללא ספק אפשר לומר שבלעדיך זה לא היה קורה, ב 2002-2003 יזמת את המהלך של המעבר מ-IVAO ל-VATSIM ושם נולדה VATIL תחת המושכות שלך כמנהל הראשון, ועוד זכורה לי ההתלבטות אם לקרוא לחטיבה VATISR או VATIL, היום אפשר לומר שהבחירה יצאה מוצלחת . לאורך השנים הובלת פה באזור תהליכים משמעותיים שגרמו להתפתחות היפה של המדינות מסביב וכמצוות בן גוריון - הפרחת את השממה באזור אפריקה והמזרח התיכון, לא עשינו לך את החיים קלים, אבל זה היה גם הדדי . מצפה לראות אותך חוזר לפעילות (אל תשכח לעשות ריענון ). שוב תודה והרבה הצלחה בהמשך.
Ilan Jonas פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2013 צריך רענון, לא זוכר כלום מבן גוריון עובדה אני יכול לפתוח :-) ונכון - היתה הדילמה איך לקרוא לחטיבה, גדול!
Ran Finkels פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 תודה על הכל אילן, אחח כמה טלנוביילות עברנו יאללה תעלה לפקח וסדר לשמוליק מטוסים בגישה לב"ג Ilan Jonas הגיבו לזה 1
Etai Charit פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 כל הכבוד! הגיע הזמן שתחזור להנות מהתחביב ומפירות העבודה שלך עצמך. מאחל לך שזה יקרה, ולנו כחטיבה שנזכה לאנשים נוספים כמוך בעמדות מפתח.
zvi rodes פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 אילן,עם סיום תפקידך תודה על כל השנים שהשקעת בחטיבה,זכורה לי הפגישה איתך כמנהל החטיבה בכנס שהתקיים בשדה התעופה בחיפה בשנת 2003 (צילמתי בווידאו את מהלך הכנס) במשך השנים בהם עסקת בתפקיד מנהל אזור אפריקה והמזה"ת הצטרפו לחטיבה חברים חדשים,לא כולם יודעים מה התהליכים שגרמו להתפתחות היפה של המדינות סביב לנו, עם סיום תפקידך רבת השנים אולי תתאר בקצרה מה היו היעדים שהצבת לעצמך, שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 9, 2013 דיווח פורסם אפריל 9, 2013 מצטרף לתודות ולברכות ומאד נהניתי לשרת את החטיבה במחיצתך כשלוש שנים. נתת דוגמא ומופת לדור הצעיר וגם לנו בכל מה שקשור לצניעות, ענווה, שלום בית ומנהיגות. תודה רבה אילן ובהצלחה
david cohen פורסם אפריל 13, 2013 דיווח פורסם אפריל 13, 2013 איני הרבה שנים בחטיבה אך מה שמצאתי וגיליתי בחטיבה ראוי להערכה ! אין ספק שתרומתך רבת השנים מאז הקמתה היא אות ומופת לממשיכים אחריך !! מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך ומילוי המצברים מחדש ! תודה לך.