עבור לתוכן
Ilan Jonas

סיום תפקיד

Recommended Posts

פורסם

אילן תודה על התמיכה שלך בחטיבה לאורך השנים, עוד מיימי האבן של משה שיטרית והישיבת צוות הראשונה בדירה של עדי שלאחר מכן הפכה לקוקפיט רטוב עם מים מהגג...

אני שמח לשמוע שאתה שואף לחזור לטוס/לפקח , הגיע הזמן :)

שוב תודה על הכל ונשתמע בקשר

פורסם

תודה רבה חברים - כן, ברור - לא רק נשאר בסביבה אלא מתפנה סוף סוף לסביבה שלי. בשנים האחרונות התפקיד הזה הוציא לי את המיץ ולא השאיר לי זמן לכלום...

פורסם

איש יקר

תודה על כל השנים שתרמת לחטיבה, לי באופן אישי היה כיף לעבוד ביחד איתך כמנהל החטיבה.

מכיר את נושא המיץ........

עלה והצלח בכל אשר תעשה.

מיקי.

פורסם

אילן היקר, תודה רבה על שנים של עשייה בתפקיד, החל מהיום שבו כיהנת כמנהל החטיבה הראשון ועד לרגע זה.  :clapping:

ללא ספק אפשר לומר שבלעדיך זה לא היה קורה, ב 2002-2003 יזמת את המהלך של המעבר מ-IVAO ל-VATSIM ושם נולדה VATIL תחת המושכות שלך כמנהל הראשון, ועוד זכורה לי ההתלבטות אם לקרוא לחטיבה VATISR או VATIL, היום אפשר לומר שהבחירה יצאה מוצלחת   :good:.

לאורך השנים הובלת פה באזור תהליכים משמעותיים שגרמו להתפתחות היפה של המדינות מסביב וכמצוות בן גוריון - הפרחת את השממה באזור אפריקה והמזרח התיכון, לא עשינו לך את החיים קלים, אבל זה היה גם הדדי  :rofl: .

מצפה לראות אותך חוזר לפעילות (אל תשכח לעשות ריענון  :rofl: ).

שוב תודה והרבה הצלחה בהמשך.

פורסם

כל הכבוד! הגיע הזמן שתחזור להנות מהתחביב ומפירות העבודה שלך עצמך. מאחל לך שזה יקרה, ולנו כחטיבה שנזכה לאנשים נוספים כמוך בעמדות מפתח.

פורסם

אילן,עם סיום תפקידך תודה על כל השנים שהשקעת בחטיבה,זכורה לי הפגישה איתך כמנהל החטיבה בכנס שהתקיים בשדה התעופה בחיפה בשנת 2003 (צילמתי בווידאו את מהלך הכנס)

במשך השנים בהם עסקת בתפקיד מנהל אזור אפריקה והמזה"ת הצטרפו לחטיבה חברים חדשים,לא כולם יודעים מה התהליכים שגרמו להתפתחות היפה של המדינות סביב לנו,

עם סיום תפקידך רבת השנים אולי תתאר בקצרה מה היו היעדים שהצבת לעצמך,

שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. :good:  

פורסם

מצטרף לתודות ולברכות ומאד נהניתי לשרת את החטיבה במחיצתך כשלוש שנים. נתת דוגמא ומופת לדור הצעיר וגם לנו בכל מה שקשור לצניעות, ענווה, שלום בית ומנהיגות. תודה רבה אילן ובהצלחה

פורסם

איני הרבה שנים בחטיבה   אך מה שמצאתי וגיליתי בחטיבה ראוי להערכה ! אין ספק שתרומתך רבת השנים מאז הקמתה היא אות ומופת לממשיכים  אחריך !!

מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך ומילוי המצברים מחדש !

תודה לך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...