Moshe Mizrahi פורסם אפריל 14, 2013 דיווח פורסם אפריל 14, 2013 כל שנה ביום העצמאות חיל האויר פותח שעריו למבקרים שיבואו, יראו וינשמו את הפלא. רציתי להציע שחיל האויר הוירטואלי שלנו יכול לעשות פתיחת שערים גם הוא, ומה שהכי ידליק אותי למשל זה לדעת איזה מודלים משמשים את מערך החיל הוירטואלי (רק את שמות המודלים, לא לינקים להורדות) ולינקים להורדה של כל הצביעות שלהם... זו יכולה להיות מתנה סבבה ליום העצמאות לאנשים (כמוני) שאין להם זמן להצטרף רשמית לחיל אבל מתמלאים גאווה כשיש להם בהאנגר את הכלים לטיסות פה ושם... מה דעת המפקדים?
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 ראם (707) - Captain Sim 707 צביעות פורסמו צופית Carenado B200 צביעות פורסמו רעם - Iris F-15E Mudhen Driver צביעות שבאות עם המטוס סופה - Iris F-16D צביעות של ברק זוהר ברק/נץ - Aerosoft F-16 צביעות של ברק זוהר קרנף - Captain sim C130E צביעות של החיל נחשון - Iris Senital צביעות של החיל שרף - Area51 AH-64D צביעות שבאות עם המסוק פתן - Alphasim AH-64A צביעות של החיל קוברה - Area51 AH-1S צביעות פורסמו ינשוף - Alphasim UH-60 צביעות של ברק זוהר יסעור - Nemeth Designs + Alphasim CH-53 צביעה מאתר FLIGHTSIM (אם אני לא טועה) חופית - Carenado A36 צביעות של החיל Yuval Segev, Vlad Egorkin, Moshe Mizrahi וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 15, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2013 תודה רבה ניב על שהרמת את הכפפה! אני לא בטוח איפה מוצאים את הצביעות של המודלים, לי באופן אישי חסרות הצביעות הבאות שלא מצאתי: קרנף - Captain sim C130E צביעות של החיל נחשון - Iris Senital צביעות של החיל פתן - Alphasim AH-64A צביעות של החיל ינשוף - Alphasim UH-60 צביעות של ברק זוהר יסעור - Nemeth Designs + Alphasim CH-53 צביעה מאתר FLIGHTSIM (אם אני לא טועה) חופית - Carenado A36 צביעות של החיל תוכלו להעלות את הצביעות האלו לדרופבוקס או למקום אחר כך שנוכל להשתמש בהן? תודה מראש.
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 תודה רבה ניב על שהרמת את הכפפה! אני לא בטוח איפה מוצאים את הצביעות של המודלים, לי באופן אישי חסרות הצביעות הבאות שלא מצאתי: קרנף - Captain sim C130E צביעות של החיל נחשון - Iris Senital צביעות של החיל פתן - Alphasim AH-64A צביעות של החיל ינשוף - Alphasim UH-60 צביעות של ברק זוהר יסעור - Nemeth Designs + Alphasim CH-53 צביעה מאתר FLIGHTSIM (אם אני לא טועה) חופית - Carenado A36 צביעות של החיל תוכלו להעלות את הצביעות האלו לדרופבוקס או למקום אחר כך שנוכל להשתמש בהן? תודה מראש. כל מה שרשום "צביעות של החיל" נכון לעכשיו לא ישוחרר. שיקולים של הארגון כחלק מדרך לשמור על האינטרסים שלו. ניב
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 he didn't ask for a public release, a private link will do in a pinch
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 he didn't ask for a public release, a private link will do in a pinch Doesn't work that way...
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 15, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2013 רגע, אז איפה פה יום העצמאות ופתיחת השערים? לזה בדיוק התכוונתי בהודעה הראשונה יעני ישראבלוף
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 Every once in a while someone has to stand up and say; its time to reexamine the policy Otherwise we’d be running procedures the they were run in the 40’s please; talk to whoever is in charge; and adjust accordingly pls
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 רגע, אז איפה פה יום העצמאות ופתיחת השערים? לזה בדיוק התכוונתי בהודעה הראשונה יעני ישראבלוף משה , זה לא פייר לשחרר את כל הצביעות לכלל החטיבה , הסיבה פשוטה , הצביעות נועדו לשמש מטוסים צבאיים בטיסות צבאיות ובשביל זה יש את VIAF , אם אתה רוצה לטוס במטוסים צבאיים בארץ , אתה מוזמן להצטרף לVIAF ולהנות מכל ההורדות שלנו , אין לי כוונה לשחרר לכלל החטיבה את כל הצביעות כי אז נפגעת הפריוילגיה של טייסי VIAF להנות מדברים יחודיים. כמובן שזה רק צביעה ולא יקרה כלום אם נשחרר וכו וכו , לכן אנחנו כן משחררים המון דברים אחרים(צביעות לראם, צופית , עובדה..) , אבל כן שומרים קצת על דברים שנעדו אך ורק לטייסי VIAF.
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 משה , זה לא פייר לשחרר את כל הצביעות לכלל החטיבה , הסיבה פשוטה , הצביעות נועדו לשמש מטוסים צבאיים בטיסות צבאיות ובשביל זה יש את VIAF , אם אתה רוצה לטוס במטוסים צבאיים בארץ , אתה מוזמן להצטרף לVIAF ולהנות מכל ההורדות שלנו , אין לי כוונה לשחרר לכלל החטיבה את כל הצביעות כי אז נפגעת הפריוילגיה של טייסי VIAF להנות מדברים יחודיים. כמובן שזה רק צביעה ולא יקרה כלום אם נשחרר וכו וכו , לכן אנחנו כן משחררים המון דברים אחרים(צביעות לראם, צופית , עובדה..) , אבל כן שומרים קצת על דברים שנעדו אך ורק לטייסי VIAF. ?did you want me to make it myself !and pls don't come back with you could if you wanted too, i know i can ?why who'd you make someone do the work twice this isn't someone off the street asking Moshe is a member, is there something im missing here please, lets keep this a civilized discussion,, no flaming pls Moshe Mizrahi וגם Etai Charit הגיבו לזה 2
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 ?did you want me to make it myself !and pls don't come back with you could if you wanted too, i know i can ?why who'd you make someone do the work twice this isn't someone off the street asking Moshe is a member, is there something im missing here please, lets keep this a civilized discussion,, no flaming pls אין שום צורך , מי שרוצה - שיצטרף לחיל האוויר. למה סתם להוריד צביעות ולא לטוס בהם ? אם כבר אתם רוצים באמת לטוס ברשת עם מטוסי קרב ,חיל האוויר הווירטואלי זה הדרך הכי טובה בשבילכם. כריס, כולם מעריכים את העבודה שלך, ואתה עושה את זה בשביל כולם אבל שאני עושה את זה אני עושה חלק בשביל כולם וחלק בשביל מי שתורם לחיל האוויר הוירטואלי ולוקח בו חלק פעיל , זה התרומה שלי אליו. אנחנו מאבדים את היוקרה שלנו כאשר אנחנו לא שומרים שום דבר מיוחד אך ורק לטייסים שלנו. זה לא ששום דבר ממה שאנחנו מכינים הולך אליכם , חלק גדול מאוד משתחרר לחטיבה וחלק , לא.
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 im confused, i thought we are all contributing to the same force as for why with IAF repaints, i fly at hover control !i fly only heli's, and I'd like to represent ive downloaded few IAF repaints for Heli's !they are... how do i put it gently; horrible some guy mirrored the Hebrew letters to the other side of the heli then reversed them; on one repaint for example he also left some blood splatters all over, cause he thought its cool the only reason i don't fly Vayil's virtual airspace is because i don't think i can keep up with Hebrew ATC atm
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 im confused, i thought we are all contributing to the same force as for why with IAF repaints, i fly at hover control !i fly only heli's, and I'd like to represent ive downloaded few IAF repaints for Heli's !they are... how do i put it gently; horrible some guy mirrored the Hebrew letters to the other side of the heli in reverse; on one repaint for example he also left some blood splatters all over, cause he thought its cool אני לא יודע אם אתה יודע, אבל אבא שלי בזמנו כמפקד טייסת 161 היה אחראי על פרוייקט צביעת המסוקים של הטייסת עם נחש הקוברה הגדול שרץ על גוף המסוק. כל פרט שבצביעה לקוח בדיוק מתמונות של המסוק. אז אני מציע שתחשוב קצת ותעשה מחקר קטן לפני שאתה תוקף מישהו...
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 im not attacking anyone Niv reread my response pls, my tone is sarcastic not angry i believe the cobra repaint with the snake is the only acceptable repaint i will use atm
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 בכל מקרה , זה המצב של חיל האוויר , מנהל חיל האוויר הוא ולאדי יגורקין ואתה מוזמן ליצור איתו קשר אם אתה חושב שראוי לשחרר את הצביעות לכולם. אם אתה רוצה את הצביעות ביינתים אתה מוזמן להצטרף לחיל האוויר הווירטואלי.
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 אם אתה רוצה את הצביעות ביינתים אתה מוזמן להצטרף לחיל האוויר הווירטואלי. ?whats does that mean
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 ?whats does that mean If you wish you can join the Virtual Israeli Air Force Perhaps as a developer and maybe we can enjoy a descent conversation one day, cheers, Niv
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 ?isn't that what Vatil is we can always enjoy a chat regardless, im available on Skype Etai Charit הגיבו לזה 1
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 VATIL is the organization that runs VATSIM in Israel, the VIAF is a virtual airline sponsered by VATIL, although the VIAF is sponsered by VATIL, the VIAF does not have to share its resources with the public just as other virtual airlines don't have to.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 15, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2013 מנהל חיל האוויר הוא ולאדי יגורקין ואתה מוזמן ליצור איתו קשר אם אתה חושב שראוי לשחרר את הצביעות לכולם. נו אז בהודעה ובהצעה הראשונה שלי שאלתי מה דעת המפקדים... אני מניח שהשאלה היתה ועדיין מאד ממוקדת למי שצריך ומיותר ללכת סחור סחור. זה או שחיל האויר פותח שערים או שלא, ואם אתם רוצים לחקות את חיל האויר האמיתי בכל התחומים אז לא קרה שביקרתי בתל נוף ביום העצמאות וראיתי שהצבעים של החיל עטפו חלק מהמטוסים בניילונים שחורים שמא האורחים יראו את הטקסטורות
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 VATIL is the organization that runs VATSIM in Israel, the VIAF is a virtual airline sponsered by VATIL, although the VIAF is sponsered by VATIL, the VIAF does not have to share its resources with the public just as other virtual airlines don't have to. TY for explaining that Niv ?is VIAF its own entity with its own website and resources
Niv Tesler פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 TY for explaining that Niv ?is VIAF its own entity with its own website and resources VATIL is paying for the VIAF domain since it has a joint interest with the VIAF - the VIAF wants to see military traffic in our virtual skies while VATIL encourages any sort of traffic in its airspace. Hope I answered your question, Niv
Chris Bell פורסם אפריל 15, 2013 דיווח פורסם אפריל 15, 2013 ...ty Niv, it does; i think !?Vatil and VIAF are two entities with different goals merged in one site this explain few things, i couldn't figure out