Zeev Bucki פורסם אפריל 19, 2013 דיווח פורסם אפריל 19, 2013 שלום לכולם! בשעה 14.00 מגיע אלי צוות צילום של סטודנטים לקולנוע מבצלאל לצלם סרט על חובבי סימולטורים בוואטיל מהקוקפיט אצלי בבית.החברה הללו כבר צילמו את איליי בכר וירדן בן דור אבל זאת הפעם הראשונה שהם יצלמו לפי בקשתי המפורשת את כל המערכת בפעולה כמו בעולם האמיתי. אני כמובן אתן להם הצגת תכלית מקצועית ורצינית ממש כמו במציאות.ולכן לצורך כך אני זקוק לכולכם!!! פקחים וטייסים כאחד שיהיה מה שיותר תנועה במרחב בן גוריון. הכל מוקלט ומוסרט. אני פונה למנהלים אולי יקדימו את האירוע השבועי לצורך כך לשעה 15.00. הצוות יגיע אלי בשעה14.00 ועד שהתארגנו ויסריטו קצת מסביב אז אני מתכוון בשעה 15.00 לעלות לרשת בבן גוריון בC7 כBAW165 על מנת לעלות לאימונים במרחב. השתתפותכם נדרשת ואבקש לדבר נדב"ר כראוי:מקצועי בלי הרבה "ברברת" ומבלי להכנס אחד לדברי השני על מנת שנוסיף כבוד לוואטיל. בתודה מראש.
zvi rodes פורסם אפריל 19, 2013 דיווח פורסם אפריל 19, 2013 בוקי,תביא כבוד והדר לחטיבה,האם אתה מתכוון לדמות טייס ישראלי עם מטוס צבוע תחת צביעה ישראלית? אגב לדיילת,דאג שתתנהג בהתאם,שתספק לצוות הצילום קפה ועוגות כיד בוקי.
Izik Bakshi פורסם אפריל 19, 2013 דיווח פורסם אפריל 19, 2013 בוקי, תודה רבה על העדכון. אני יעשה מאמץ להצטרף למשמרת, ואני גם קורא לפקחים שיכולים להגיע ולעלות.
elai bachar פורסם אפריל 19, 2013 דיווח פורסם אפריל 19, 2013 אשמח לעלות לפקח! אם תהיה לי השגחה אני אעלה מגדל.
Zeev Bucki פורסם אפריל 19, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 19, 2013 בוקי,תביא כבוד והדר לחטיבה,האם אתה מתכוון לדמות טייס ישראלי עם מטוס צבוע תחת צביעה ישראלית? אגב לדיילת,דאג שתתנהג בהתאם,שתספק לצוות הצילום קפה ועוגות כיד בוקי. צבי אני כ SENIOR CAPTAIN בבריטייש איירוויס לא יכול לאכזב את צוות הדיילות החינניות והמסורות הדואגות לי בכל הטיסות של החברה ולכן אהיה בסרט כהרגלי בצביעה של BAW אקווה לשמוע אותך בקשר
Itamar Shai פורסם אפריל 19, 2013 דיווח פורסם אפריל 19, 2013 בוקי, רק בשבילך אני לא אעלה בן גוריון. עם הנדב"ר אנגלית הרעוע שלי... (לא יצא כמעט להתנסות בהיותי טייס פחנועים) הרצליה, here I come! שיהיה בהצלחה!
Zeev Bucki פורסם אפריל 19, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 19, 2013 בוקי, רק בשבילך אני לא אעלה בן גוריון. עם הנדב"ר אנגלית הרעוע שלי... (לא יצא כמעט להתנסות בהיותי טייס פחנועים) הרצליה, here I come! שיהיה בהצלחה! לאיתמר אתה לא חייב לנדב"ר אנגלית כמוני. אם אתה שולט טוב בנדב"ר עברית אז מצויין. אדרבא שישמעו בהקלטה גם עברית אבל רק מי שמקצועי בכך ושולט בנדב"ר עברית. בנוסף לכך אני מתכוון לבצע בהממראה SID של NAT או אולי ORVIM ולבצע שם HOLDING אז גם שיראו בסרט שיש תנועה בהרצליה ובשדה דוב. בואו בהמוניכם כל סוגי המטוסים ונדליק את השמיים שיראו מה זה וואטיל!!!!
Zeev Bucki פורסם אפריל 20, 2013 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2013 כל הכבוד לכל אנשי וואטיל פקחים וטייסים כאחד שהופיעו לקריאתי.אכן הכל הלך כשורה בצורה מקצועים אני גאה בכם ואכן יצא סרט משהו משהו. כעת על הבמאי לערוך את הסרט .הוא והמקליטה קבלו חשק לעוד ובקשו עוד מפגש שכזה. לבסוף שיהיה הסרט מוכן אפרסם אותו לכל חברי וואטיל.
Chris Bell פורסם אפריל 20, 2013 דיווח פורסם אפריל 20, 2013 saw this as of yesterday i figured with less than 24h; its too late to offer you iVFR ill be more than happy to set you up for round two cant wait to see the video
Zeev Bucki פורסם מאי 1, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2013 אין לי מושג מתי ישוחרר הסרט.אבל מה שאני הבנתי שהבמאי עוד מעוניין להסריט מהצד של הפקחים בחדר בקרה ולהוסיף זאת לסרט.