ohadn747 פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אהלן חבר'ה מה קורה?? רציתי לדעת עם כדאי לי להגיע לאירוע בהרצליה... אני בן 15 ועדיין לי קיבלתי ת"ז רציתי לדעת גם איפה נרשמים... ומה עושים שם??? תודה רבה!! גם רציתי לדעת מי יגיע!
Nir Portal פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אז ככה אתה לא צריך תעודת זהות אתה מבקש את המספר שלה מאמא שלך זה רשום לך בספח של התעודה... אני בן 13 והגעתי לאירוע של VATIL (הסיור במתקנים של אלעל) ואני מתכוון להגיע גם לזה (בתור VFS6 ואני ממש מקווה שאני אצליח לארגן לעצמי הסעה) אם שווה או לא שווה תחליט בעצמך... לדעתי צריך להיות כיף...
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 22, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אהלן חבר'ה מה קורה?? רציתי לדעת עם כדאי לי להגיע לאירוע בהרצליה... אני בן 15 ועדיין לי קיבלתי ת"ז רציתי לדעת גם איפה נרשמים... ומה עושים שם??? תודה רבה!! גם רציתי לדעת מי יגיע! שלום אוהד. למה אתה פותח שירשור חדש בנושא. אתה רוצה שאחרים יחליטו בישבילך לא הבנתי את הקטע. כל המידע רשום שם תיקרא שם זה עיברית לא מסובך להבין. ביי.
ohadn747 פורסם ספטמבר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2004 אתה תוכל להגיד לי אולי איך מוחקים את השרשור הזה?? ראיתי עכשיו איפה נרשמים... אני מצטער...