עבור לתוכן
Moni Pal

אי דיוק קטן ב 737-800 PMDG EKP.

Recommended Posts

פורסם

זה המקום היחדי שאני יכול להגיב,או לפנות ליוצר הצביעה, אז סלחו לי על זה.

אני כיוצר צביעות, ואחד שעשה צביעה ספציפית לדגם הדיפולטי הזה ,ב FSX, 
texture.Elal3.jpg

ראיתי שבדגם שעשה 

Israel Rotaru

יש אי דיוק בחלק העליון של המטוס, הדגם שהוא עשה יש שפיץ, 
אך הדגם המקורי , החלק מעוגל יותר, 
זה דוגמה לאיך זה אמור להראות....http://www.airplane-pictures.net/photo/81322/4x-ekp-el-al-israel-airlines-boeing-737-800/

כך זה נראה בדגם הנוכחי

2013-4-29_19-34-39-963.png

אצלי עיצבתי אותו יותר כך (דיפולטי), 
2013-4-29_19-37-40-980.png

אם זה זה חשוב לכם......
שזה יראה אותנטי... :good:
אפשר לעבוד ביחד על זה.

פורסם

אהה סליחה לא ראיתי שזה של ה pmdg.

הבעיה היא בפרויקט שהעלו פה לפורום?

כן, 

הבעיה היא בצורת הקו שעשו לאל על בדגם EKP 

אני כבר עכשיו עושה שילוב, בין הצביעה הדיפולטית שעשיתי , 

ל PMDG , 

אני אתבסס על הצביעה  ,

שעשו כבר למטוס+ תיקונים. 

אין לי מושג כמה זמן פרויקט כזה ימשך, 

ראיתי שיש אפשרות לטפל גם בכסאות בפנים.... 

ראיתי גם שצריך לטפל בשכבת האלפא ( אחראית על הבזק השמש) 

פורסם

שלום רב,

למרות שהתיקון שיש לבצע הוא מינורי בהחלט, אבל תאמת... אין לי את המוטיבציה לבצע את התיקון הנידרש ולשחרר תיקון לחבילה כי שמתי לב שאין הרבה תמיכה בפרוייקט מצד חברים פה בחטיבה, אנשים מורידים את החבילה ולא אומרים תודה, פשוט מתעלמים מהעבודה הקשה שהשקעתי במשך חודשים (לא כולם, יש כאילה שדווקא תמכו וזה חימם את הלב), למרות שזה אולי ישמע קטנוני אבל ככה אני מרגיש...

פורסם

שלום רב,

למרות שהתיקון שיש לבצע הוא מינורי בהחלט, אבל תאמת... אין לי את המוטיבציה לבצע את התיקון הנידרש ולשחרר תיקון לחבילה כי שמתי לב שאין הרבה תמיכה בפרוייקט מצד חברים פה בחטיבה, אנשים מורידים את החבילה ולא אומרים תודה, פשוט מתעלמים מהעבודה הקשה שהשקעתי במשך חודשים (לא כולם, יש כאילה שדווקא תמכו וזה חימם את הלב), למרות שזה אולי ישמע קטנוני אבל ככה אני מרגיש...

שמע, אם זה יעזור, אהבתי מאוד את הצביעה שלך מתמונות שאנשים אחרים בפורום פרסמו.

אני לא יכול להגיד לך תודה על הצביעה, כי כרגע אני רק חולם על הNGX, ולומד CVFR בIFS...

אני חושב שזה מוצדק שאתה מרגיש ככה, כי הייתי חושב אותו דבר אם רק עשרה אנשים מתוך עשרות שהורידו את הצביעה שעבדתי עליה במשך כמה וכמה חודשים יודו לי. (רק דוגמא, כן?)

אבל, לא שאני רוצה לומר לך מה לעשות, אבל אתה לא חושב שכדאי לאלה שחממו לך את הלב, לחמם להם בחזרה ולתקן את התיקון הקטן הזה?, זה מה שאני חושב

אבל כך או כך, בשמי ובשם כל מי שלא הודה- כל הכבוד לך על העבודה הטובה שהשקעת על הפרוייקט הזה ואני מבטיח לך שכשאני אטוס על הNGX, אתה תקבל את התודה הפרטית שלי   :)

פורסם

Israel Rotaru

זה כבוד גדול לפגוש אותך כאן, 

באמת כל הכבוד, המיוחד בפרט הטכני, 

על העבודה.

אני ממתין בנתיים למילה שלך, להתחלת הפרייוקט,

האם אתה מרשה לי לעשות את התיקון בעצמי ??  

ברצוני להוסיף לכלוך שיש על המטוס המקורי,

ולטפל בשכבת האלפא, 

כי המטוס לא מחזיר ברק כמו שצריך.  

מעדיף לעבוד איתך ביחד, 

הכתובת מייל שלי היא monipal2@gmail.com 

בכל מקרה, מה שאמור לשמח ,אותך הוא כמות ההורדות והשיתופים, 

ולא הפיידבק, 

פורסם

שלום רב,

ישראל, ההשקעה שלך ראויה להערכה גדולה מכל אנשי הסימ' הישראלים שטסים עם הצביעות של אלעל.

לא תמיד אנשים אומרים תודה ישירות או מוקירים את ההשקעה אבל בלב שלם אני אומר לך שכולנו מאוד מעריכים זאת !!!

תודה רבה ! וחבל לי שאתה מרגיש כפי שכתבת מעלה.

פורסם

היי איתי,

תודה רבה על ההערכה שלך... בכל מקרה החלטתי להמשיך עם הפרוייקט ובקרוב אני אוציא תיקון לחבילה שיכלול מספר שינויים והפתעות  :yahoo:

פורסם

היי איתי,

תודה רבה על ההערכה שלך... בכל מקרה החלטתי להמשיך עם הפרוייקט ובקרוב אני אוציא תיקון לחבילה שיכלול מספר שינויים והפתעות  :yahoo:

כל הכבוד!

שוב, תודה על המאמץ והזמן  :yahoo:

פורסם

ניתן להוריד את הגירסא האחרונה / העדכנית בקישור המקורי שבפינת יוצרים.

הקישור / הפוסט עודכן בהתאמה:

הצי המלא של אלעל/סאנדור v1.11 ל PMDG737NGX

אם אהבתם אשמח לקבל לייק :yahoo: 

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...