שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוגוסט 16, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2003 חברה, היה גדול ! ! ! הרעיון לפקח כל יום שבת הוא רעיון מצויין לפי דעתי. אני מקווה שתמשיכו. לגבי יום שבת האחרון - היה מגניב לטוס כל הדרך מבן גוריון לאילת עם פיקוח מלא. אני לא זוכר מי היה הטייס הנגדי (אני הייתי IZ842) - אני מצטער על ה"חליפה"... הערה קטנה לדוד - יש בעייה בסינרי של אילת, לפחות ב2002, קבלתי הודעה על התנגשות בבניין בערך 3 מייל לפני תחילת 03 בפיינל. הייתי בסדר מבחינת PAPI ו LOC, שאלתי את המגדל וגם הוא אישר שהייתי בגובה בסדר... אני מקווה שבעייה זו תיפתר כי הסינרי הזה פשוט מצויין - כל הכבוד !. מצפה להמשך טיסות מהנות ברחבי הארץ. תודה רבה לכל האנשים שלחו חלק בארוע... שבוע טוב, שגיא
Ohad Shalev פורסם אוגוסט 17, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2003 היה ממש אחלה :] ד"א אני TRI הנודניק :], פקחים מצטער על הטעויות ואי הידע.. אני מבטיח פעם הבאה אני יהיה יותר טוב (זה מופנה במיוחד אליך הפקח הנדיב בגישה בן גוריון) :arrow:
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 17, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2003 עקבתי אחרי הפעילות - היה יופי! מטרת האירועים היא לאמן קצת פקחים וטייסים, כך שאין מה להתרגש מטעויות - זו בדיוק ההזדמנות ללמוד ולתקן. סחה לאיציק ולכל המשתתפים - ולהתראות בשבת הבאה! אילן
Shmulik Lin פורסם אוגוסט 18, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2003 שלום ל-TRI הלא נודניק בכלל אני הפקח הנדיב מהגישה שאל את כל השאלות שעולות לך לכן אנחנו כאן כנס לאתר שלנו תוריד מפות דפיות וכו אז יהיה לך יותר קל תודה