Zeev Bucki פורסם מאי 10, 2013 דיווח פורסם מאי 10, 2013 הבמאי והמקליטה כנראה התאהבו בי ובוואטיל ונעניתי לבקשתם לבוא אלי שוב להסרטה בשבת. לכן אבקש שוב מהמנהלים והפקחים להעלות פיקוח בשעה 16.00. וכמובן מכולם לבוא לטוס מבן גוריון לעובדה על מנת ליצור תנועה. הפעם יהיה אצלי אלון ברנע שגם היה בזמנו איתי ב744 בשת"פ עם אל על והוא גם עורך SID ו STAR לNAV DATA .לאחר מכן נעבור לגישה ולנחיתה בעובדה לפי MARGO APPROACH RWY 03L שאותה תכנן וייצר אלון לאחרונה. אז להתראות בשחקים אני רוצה מחר לראות "רכבת אווירית" על הJ10 בדרך לעובדה של כל סוגי המטוסים. הנחיות לגישה: בNURIT נהיה בגובה 5000 ומשם נתחיל לרדת לגובה 3500 לעם הרוח שמאלית למסלול 03L כמובן מהירויות ומדפים בהתאם.שימו לב לרכס הגבעות שממש צמודות אלינו בעם הרוח שמאלית למסלול 03L שאנחנו בגובה 3500 וגם בבסיס לנחיתה ששם כבר יורדים לגובה 2700 מMASIV לכיוון MARGO ומשם לפיינל. הELEV של המסלול הוא 1483 FT לכן לא לשכוח לכייל את הרדיו אלטימטר והברו במסך הPFD לפני הנחיתה. לא סתם בחרתי את הגישה הזאת כי כאן אין ILS והנתיב צמוד להרים והפיינל קצר בקיצור צריך לקחת יידנית את המטוס מעם הרוח ולנחות כמו מקצוענים.
Barak Zohar פורסם מאי 10, 2013 דיווח פורסם מאי 10, 2013 בוקי כל הכבוד. לפחות הפעם תעלה עם צביעה של אלעל. הגיע הזמן שיראו תוצרת כחול לבן ולא חברה מחו"ל.
Zeev Bucki פורסם מאי 10, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2013 בוקי כל הכבוד. לפחות הפעם תעלה עם צביעה של אלעל. הגיע הזמן שיראו תוצרת כחול לבן ולא חברה מחו"ל. אהלן ברק! אדרבא תבואו עם עוד כבדים בצבעי אל על מסביבי שיראו בסרט. אבל אני מכור לברייטייש איירוויס וכמובן לדיילות של החברה
Amir Paz פורסם מאי 10, 2013 דיווח פורסם מאי 10, 2013 בוקי אל תעשה להם HOLD ב VOR.. זה משעמם.. תמריא מפיקוח בלונדון בעומוס ותתנתק.. תריץ את הטיסה ותנחת בב"ג עם פיקוח
Izik Bakshi פורסם מאי 10, 2013 דיווח פורסם מאי 10, 2013 בוקי, אם אתה יכול אז בבקשה תדחה לאירוע השבועי ב 19:00, ככה יהיה יותר פיקוח.
Zeev Bucki פורסם מאי 10, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2013 בוקי אל תעשה להם HOLD ב VOR.. זה משעמם.. תמריא מפיקוח בלונדון בעומוס ותתנתק.. תריץ את הטיסה ותנחת בב"ג עם פיקוח רעיון מצויין אמיר אני מחר אבצע אותו.
Zeev Bucki פורסם מאי 10, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2013 בוקי, אם אתה יכול אז בבקשה תדחה לאירוע השבועי ב 19:00, ככה יהיה יותר פיקוח. איציק אני אעשה כמייטב יכולתי לעלות גם ב19.00 אבל זה כמובן לא תלוי רק בי. בכל מקרה יהיה מעניין החל מ16.00 ויימשך לתוך הלילה בתנאי שיהיו הרבה טייסים בשחקים. החברה האלה יהיו אצלי כבר ב12.30 ואני מארח אותם כיד המלך והדיילת. וזה מה שכתבתי לעומר הבמאי: .שאתם תבואו אלי יוגש לכם קפה עוגות שתייה ואבטיח קר. לאחר מכן תראיין אותי ואת ברנע ואז בשעה16.00 נטוס לאורך כל הנתיב מבן גוריון לעובדה ההמראה בשעה16.00 שהטיסה עורכת כחצי שעה וההכנות בבן גוריון לפני ההמראה עוד כחצי שעה.כך שכל הטיסה ברשת זה כשעה. בסיום הטיסה נשב לאכול ספאגטי בולונז מבשר בקר משובח מבושל עם שמן זית בצל פטריות ורסק עגבניות.כמובן יין ובירה מקוררים חפשי ולקינוח גלידה קפה ועוגות. בסוף אם תרצה שוב להסריט אז נצא לשדה התעופה של ווינה או לונדון היכן שיהיה מה שיותר אקשן מבחינת פיקוח ותנועה בשחקים.ושוב תסריט. אז שיהיה לך טיסה נעימה ותודה שטסת וואטיל ותזכור תמיד :אנו הטובים ביותר. נ.ב: אני רציני לגמרי בנושא התפריט של האירוח.
Zeev Bucki פורסם מאי 10, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2013 אהלן פרחי! לא אין לי מושג כרגע אבל ברגע שיהיה אני כמובן אפרסם זאת לכל חברי וואטיל. בנוסף הוא יצלם גם באירוע הבא בחדר הבקרה את כל הפקחים בהאקר פלייס בת"א.