עבור לתוכן
Rami Rami

של מי הרעיון

Recommended Posts

פורסם

שלי...

הנושא הזה נמצא אצלי כבר זמן רב בפיתוח ואני מקווה שבקרוב נוכל להכניס את הנושא בצורה רצינית יותר לחטיבה, שיעבוד בכל דפי הפורום עם לוח שידורים מגוון (סקאנרים/תוכניות אורח של חברי חטיבה בנושאים שונים/השמעה של אירועי החטיבה מעמדת פיקוח נבחרת וכו').

יש למה לצפות  :D

פורסם

אוהד, אם בפורום עסקינן. שאלה לי אליך...

אני גולש הרבה בפורום המותאם לאייפון ורציתי לשאול אם יש אפשרות להוסיף לחצן בחלק התחתון של העמוד (לא משנה היכן אני נמצא בפורום), בכדי לחזור לדף הראשי.

בחלק התחתון אין לחצן חזרה לראשי וזה ממש לא נוח שצריך לגלול תמיד עד למעלה בכדי לחזור לראשי או לפורום בו היית.

יש לך שליטה על זה?

פורסם

אוהד, אם בפורום עסקינן. שאלה לי אליך...

אני גולש הרבה בפורום המותאם לאייפון ורציתי לשאול אם יש אפשרות להוסיף לחצן בחלק התחתון של העמוד (לא משנה היכן אני נמצא בפורום), בכדי לחזור לדף הראשי.

בחלק התחתון אין לחצן חזרה לראשי וזה ממש לא נוח שצריך לגלול תמיד עד למעלה בכדי לחזור לראשי או לפורום בו היית.

יש לך שליטה על זה?

אבדוק את הנושא

פורסם

שלי...

הנושא הזה נמצא אצלי כבר זמן רב בפיתוח ואני מקווה שבקרוב נוכל להכניס את הנושא בצורה רצינית יותר לחטיבה, שיעבוד בכל דפי הפורום עם לוח שידורים מגוון (סקאנרים/תוכניות אורח של חברי חטיבה בנושאים שונים/השמעה של אירועי החטיבה מעמדת פיקוח נבחרת וכו').

יש למה לצפות  :D

אוהד כל הכבוד לך לבאכתרי ולכל מי שעשה במלאכה!!!!!

ללא ספק יש פה כר נרחב לרעיונות ושידורים חיים משדות התעופה הווירטואליים. דבר שיעלה את נפח הפעילות בשחקים. גם שיחות ורעיונות בנושאים מקצועיים ולימוד חומר על מטוסים מפי המומחים בנושא דבר שללא ספק יתרום לחטיבה.

בינתיים המוסיקה ממש מעולה ואני כרגע רוקד עם הדיילת בקוקפיט :yahoo:

פורסם
לא נוח שצריך לגלול תמיד עד למעלה בכדי לחזור לראשי או לפורום בו היית.

יש לך שליטה על זה?

until this is fixed; you can use the pgdn / pgup keys off your keyboard to move up or down full pages quickly

פורסם

until this is fixed; you can use the pgdn / pgup keys off your keyboard to move up or down full pages quickly

הוא התכוון לעיצוב המותאם לאייפון...

בעיצוב הרגיל יש למטה כפתור לגלילה מהירה למעלה.

פורסם

"יהיה מעולה אם תהיה אפשרות לשמוע קשר אמיתי בארץ ברדיו"

כדי שהמצב הזה יקרה צריך שיהיה מישהו שישדר בארץ לאתר LIVEATC.

צריך סקנר שמדר LATC ואז אפשר.

פורסם

"יהיה מעולה אם תהיה אפשרות לשמוע קשר אמיתי בארץ ברדיו"

כדי שהמצב הזה יקרה צריך שיהיה מישהו שישדר בארץ לאתר LIVEATC.

צריך סקנר שמדר LATC ואז אפשר.

כרגע משדרים את זה

הבעיה שזה משודר ביחד עם מוזיקה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...