Amir Paz פורסם מאי 14, 2013 דיווח פורסם מאי 14, 2013 חג שמח חברים, ברצוני לעדכן אתכם על שינוי שנכנס לתוקף בימים הקרובים. בסוף השבוע האחרון בוצעה הצבעה ב BOG ונבחרתי לנהל את האזור. (VATAME1) כמובן שלא ניתן למלא 2 תפקידים במקביל, ואני נאלץ להחזיר את תג ה ,VATIL2. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לאיתי ארנון על התקופה האחרונה, נהנתי לעבוד איתך ! תודה לצוות החטיבה על תקופה מעולה וליועצים שלנו בקשי וזיירמן אני מקווה לחזק את הקשר בין VATIL להנהלת VATSIM והאזור ולקדם רעיונות. חג שמח ונשתמע. Itamar Shai, Liav Nefesh, Asaf Katz וגם 10 אחרים הגיבו לזה 13
Ittai Arnon פורסם מאי 14, 2013 דיווח פורסם מאי 14, 2013 אמירו! המון בהצלחה! אם כבר לוותר על תפקיד VATIL2 זה לטובת ניהול האזור, ישנו פה איזשהו סוג של סגירת מעגל. בכל מקרה, נתגעגע אליך, מזל שאתה נשאר באזור! לגבי התפקיד נעדכן בהמשך... :-) חג שמח לכל החטיבה.
Izhar Haviv פורסם מאי 14, 2013 דיווח פורסם מאי 14, 2013 בהצלחה אמיר. אני בטוח שעוד נשתמע בהמשך. חג שמח לכולם
Amir Paz פורסם מאי 14, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2013 במסגרת התפקיד, נפגשים מנהלי האזורים בכל פרק זמן מוגדר, מה שמכונה פנל ה "EC". בעיקרון, מעבר לניהול המתמיד של האזור, יש לפנל הזה אחריות "מבצעית" שבאה לידי ביטוי בהוצאת נהלים חדשים שרלוונטים לכלל רשת VATSIM. לכן, חשוב מאוד שתכירו את ההרכב הזה, ואת העובדה שאם יש לכם רעיונות שיכולים להשפיע לטובה על כל הרשת - אני אשמח להעביר הלאה. וכנ"ל להפך.. למשל שיטת ה GRP שקצת קשה לנו להסתגל אליה. בתקופה הקרובה אני אבלה הרבה שעות במיילים ובפורומים הזרים, אני אדאג לעדכן ולשתף במתרחש. בנוסף, זו תקופה מעניינת ואני מעודד את חברי החטיבה לקחת יוזמה ולהצטרף לצוות הניהול. יש צפי לשינוי משמעותי בצוות בתקופה הקרובה (חבר'ה עוזבים לצבא) וזו הזדמנות להכניס מוחות חדשים ויצירתיים לצוות החטיבה. כמובן שאיתי יעדכן בהמשך. תודה רבה על הברכות
zvi rodes פורסם מאי 14, 2013 דיווח פורסם מאי 14, 2013 אמיר היקר,כל הכבוד על בחירתך,אתה האדם הנכון בתפקיד הנכון, הבא את כישוריך, יכולותיך, רעיונותך ומעלותיך לתפקידך החדש . אני מקווה ( BOG ( Bank of Ghana ׁלא הוא בחר אותך לתפקיד ,אני מציע לטובת החברים החדשים לפרט קצת יותר את משמעיות קיצורי המילים,למשל שיטת GRP ( פירושו Gross Rating Point והוא מייצג צבירה של סך נקודות הרייטינג) אני מניח שכוונתך שונה. אהבתי את המשפט " אני אדאג לעדכן ולשתף במתרחש." דרך צלחה.
אורח Yoram Benary פורסם מאי 15, 2013 דיווח פורסם מאי 15, 2013 אמיר, מאחל לך המון הצלחה בתפקיד החדש . לשירותך, יורם
Amir Paz פורסם מאי 15, 2013 מחבר דיווח פורסם מאי 15, 2013 צבי הלוואי ומנהל הבנק היה בוחר בי! איתי שמנהל את חטיבת VATIL שנמצאת באזור אפריקה/המזרח התיכון VATAME , שאת האזור הזה אני הולך לנהל כמו עוד 5 מנהלי אזורים אחרים בעולם. כל חמשת מנהלי האזורים הם חלק מהרכב שנקרא "EC , שזה Executive Committee בקנדית , ההרכב הזה (מעבר לאחריות כל אחד ממנהלי האזור לנהל את האזור), אחראי גם לפתח ולהטמיע נהלים חדשים ברשת. למשל נוהל ה ATIS הקולי שיצא לפני 100 שנה, למשל ה GRP שזה קיצור של GLOBAL RATING POLICY שעוסק בכיצד צריכים להכשיר פקחים.. מעל אותו צוות EC שדיברתי עליו, נמצא ה BOG. שזה בקנדית: Board of Governors , שם יש עוד 12 מנהלים, כל אחד בתחומו. כאשר VATGOV1 הוא למעשה הנשיא המכהן של VATSIM. ואם זה לא מספיק, אז מעל ה GOV יש את קבוצת המייסדים, אותם דינוזאורים ישנים שהקימו את הרשת לפני עשור. EC http://www.vatsim.net/staff/ec/ GOV http://www.vatsim.net/staff/bog/0174a81d54/?tx_wecstaffdirectory_pi1%5Bcurstaff%5D=7 מייסדים http://www.vatsim.net/staff/founders/ יורם תודה רבה! אני בטוח שנעבוד יחד המון ואני מחכה לזה. עוד נדבר בקולי בהמשך.
david cohen פורסם מאי 15, 2013 דיווח פורסם מאי 15, 2013 תודה על תרומתך לחטיבה .מאחל לך הצלחה בתפקידך החדש !
zvi rodes פורסם מאי 15, 2013 דיווח פורסם מאי 15, 2013 אמיר,תודה על ההסבר ,אישית הייתי מאוד רוצה שתמשיך לקחת חלק בנעשה כאן בחטיבה ,בהצלחה. תדאג בבקשה שיעדכנו את מצבת המנהלים בוואטסים
Etai Charit פורסם מאי 15, 2013 דיווח פורסם מאי 15, 2013 תותח! כל הכבוד, תודה על העבודה בואטיל ובהצלחה בתפקיד החדש! מקווה שכמה שיותר הרבה ובקרוב נוכל להרגיש את ההשפעה שלך על האזור ועל הרשת. ד"ש לסמי...
mickey lip פורסם מאי 16, 2013 דיווח פורסם מאי 16, 2013 פז גז, בהצלחה יקירי. ללא ספק האיש המתאים למשימה. ברכות על המינוי.
Almog Atar פורסם מאי 17, 2013 דיווח פורסם מאי 17, 2013 רצית קנדה רצית אה?? סתם סתם, המון המון בהצלחה בתפקיד החדש, אין ספק שהם בחרו בבנאדם הנכון למשימה, לא כולם פה יודעים מה ההגדרות תפקיד של VATAME אחד מה שזה לא יהיה אני בטוח שתצליח ! כמו כל שאר החבר'ה אני פה לעזרתך מתי שצריך, וראבק תן לי כבר תאריכים אני רוצה לסגור !!!
Ran Finkels פורסם מאי 17, 2013 דיווח פורסם מאי 17, 2013 My God ..עכשיו הוא בירוקרט ... Ohh shit there goes the BOG בהצלחה אמיר, ללא ספק ה D9 המתאים