OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 תוכנת ה-PATHFINDER של "עיט תעופה" נפתחה לתקופת ניסיון לכל הטייסים!! התוכנה מוצאת תכניות CVFR לכל שדות התעופה לפי ICAO. גירסת הניסיון כוללת רק את השדות הצפוניים המרכזיים (חיפה, נתב"ג, שדה דוב, הרצליה, מחניים, פיק, קריית שמונה). לאחר האירוע שלנו התוכנה תהיה נגישה רק לטייסי החברה, וכן תמצא תכניות לכל השדות בארץ!! כניסה ל-PATHFINDER: www.ait-air.co.nr/path.html תהנו !! להזכירכם, ההרשמה לאירוע שלנו בעיצומה!! נהלים יפורסמו כאן בפורום בקרוב מאוד - צפו לעדכונים נוספים.. כניסה להרשמה: www.ait-air.co.nr/details.html
Itai Ganor פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 איזה יופי! חיוני לכל החדשים שטסים cvfr יפה מאוד!
Yoav פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 אז זו בעיה... אם אני חדש ואני רוצה לטוס CVFR אז אני אהיה חייב להרשם לעייט כדי לקבל את זה???? :?
OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 לא, אבל כדי להשתמש במערכת הזאת אז כן...רק לטייסי עיט תעופה...
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 שים לב עומרי שביקשתי תוכנית טיסה מחיפה לשדה דוב קיבלתי נתיב שחסרה בו הנקודה הרצליה, שהיא נקודה לאחר שפיים :!: .
OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 תוקן.. אם יש עוד טעויות תכתבו לי בכל דרך שבא לכם...ניסיתי לעבור על כולן... דרך אגב - אם אתם לא רואים את השינוי, תנסו למחוק קבצים זמניים או לצאת מהדפדפן לגמרי ולהיכנס שוב.
Omer k פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 יש שיוני נתיבים! כנראה צריך לכתוב על זה הודעה חדשה... אין יותר את הנתיב חדרה - או אל פחם - דבורה - כפר תבור יש רק את הנתיב חדרה - עירון - מגידו - עפולה - כפר תבור שגם הוא לא פעיל בימי שבת ובחג - ואז טסים דרך חיפה אם הפקחים רוצים אני מוכן להחליף את הנקודות ב-ASRC לנקודות החדשות
talkaplan פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 מאוד נחמד אבל למה אחרי המירוץ תבטלו את זה? תשאירו את זה לטייסים החדשים למה לבטל? אתם הצצות של עיט יודעים את הדרך תתן את זה לחדשים
OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 המערכת של ה-PATHFINDER של כל הארץ תינתן רק לטייסי החברה. ההרשמה לחברה בחינם, בלי מיונים, אז מה הבעיה...
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 עומר אני ישמח שתוסיף את הנקודות לסקטור הקיים, בלי להוריד את מה שיש. תשלח לי את זה ונסדר שזה יעלה לאתר..
hagay פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 כל הכבוד על ההשקעה, ממש יפה. ולהערות כמו שביקשת, הנתיב משדה דב לראש פינה לא עובר דרך קאנטרי - ירקונה - בצרה, אלה קאנטרי - הרצליה - בצרה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 את אותו נתיב אפשר לעשות דרך שפיים וינגט ואולגה....אותו מרחק לפי דעתי...
OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 קיבלתי, בערב אחרי כל ההערות שלכם (אני זמין גם במסנג'ר) אני יוציא את גירסא 1.1
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 כל הכבוד על היוזמה. עכשיו הרבה טייסים ימנעו מלרשום CVFR ROUTE
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 רק נקווה שזה לא ימנע מטיסים להסתכל במפה! כי בדרכ אתה רואה במפה ויוצר תוכנית טיסה ...רק שעכשיו לא חייב לפתוח מפה כדי לכתוב תוכנית ....דיי בעיתי! נקווה שזה לא יגרום לאנשים להתעצל להסתכל.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 רק נקווה שזה לא ימנע מטיסים להסתכל במפה! כי בדרכ אתה רואה במפה ויוצר תוכנית טיסה ...רק שעכשיו לא חייב לפתוח מפה כדי לכתוב תוכנית ....דיי בעיתי! נקווה שזה לא יגרום לאנשים להתעצל להסתכל. תמיד מסתכל על החצי כוס ריקה אלירן ? אי אפשר להגיד מילה טובה לעומרי על ההשקעה ? :roll:
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 עומרי עבודה מעולה! רק נקווה שזה לא יגרום לטיסים לא להשתמש במפות! יש לי רעיון מה כדאי לעשות בשילוב המערכת וגם לגרום לאנשים לראות מפות אבל זה בפרטי...
OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 גירסא 1.1 שוחררה !! מצטער על הטעויות.. :oops: תוודאו כשאתם נכנסים לתוכנה, שכתוב בהתחלה Version 1.1. אם עדין כתוב 1.0 תמחקו קבצים זמניים מהמחשב או שתנסו לסגור את הדפדפן לגמרי ולהיכנס שוב. www.ait-air.co.nr/path.html תודה לכל העוזרים
Itai Ganor פורסם ספטמבר 23, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 עומרי שמתי לב שאין נתיבים למגידו או ממגידו אתה יודע למה?
OmriSoudry פורסם ספטמבר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2004 מגידו לא נכלל בגירסא הזו. הוא יכלל בגירסא המלאה. כתבתי את זה בהודעה הראשית...
Koobe פורסם ספטמבר 26, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2004 אבל כמה דברים: א) "צוות האתר" מחזיר לינק שבור ב) נתיבי CVFR צפונה משדה-דב עוזבים על קו חוף (800 שפיים, 1500 וינגייט) או דרך ירקונה (גובה 1600) ומשם לבצרה. אין שום נתיב שעובר מעל הרצליה בדרך צפונה. ג) תהיו גדולים אם תוסיפו סקאן של מפת CVFR עם הנתיב מקווקו בנתיב הטיסה. בכלל, שימוש בויזואליות מפנימה יותר טוב. בהצלחה! :-)
OmriSoudry פורסם ספטמבר 27, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2004 א) תוקן. זאת היתה בעיה זמנית בשרת כנראה.. ב) זה היה ככה, אבל שיניתי את זה אחרי מה שהגיבו לי ממקודם שלא טסים ככה אלא דרך הרצליה. ג) כשאני אחזור מחו"ל אני ישתדל להוסיף את זה.