Chris Bell פורסם יולי 19, 2013 דיווח פורסם יולי 19, 2013 and that’s the parts that’s upsetting me, the pettiness; not the merits Don’t get me wrong, I agree with Ido’s stand as for copyrights and credits goes; these should be in place no doubt I just think the wall he fronted wasn’t necessary or was dignified in this particular case A little more flexibility or willingness to work something out who’d been more fruitful for all parties involved when the author of LLET contacted me and requested i removed the links i published he also promised to look into this and try and fix the issue when time allows him This isn’t mass distributed scenery, it’s an internal resource for VATIL community Intended to make life easy for non-computer savvy members Anyone who is computer savvy; will take care of his own scenery I know my GDEM v2 is redistributed with Barak’s project I choose not to make an issue of this, simply because Barak found a way to contribute his private time helping others Which is more than 90% of the community is doing with their private time he didn't just made a package and distributed to everyone he actually supports and walk through the members setting things up I host my projects files with VATIL to help promote and support VATIL as the undisputed SIM resource for Israel and to centralize support for Israel scenery in one place ,Chris
Tomer Haim פורסם יולי 19, 2013 דיווח פורסם יולי 19, 2013 תומר אני מבין את דבריך אבל מה שקורה כאן זו קטנוניות לשמה! גם אתה יוצר המון דברים ומשתף את החטיבה ומעולם לא שמעתי אותך מתלונן על כך שמישהו פרסם יצירה שלך שגם ככה נועדה לכלל. גם אני יצרתי דברים בעבר והיום כל החטיבה מכירה אותי ואת העזרה שאני נותן כל יום לחברים כאן. עם כל הכבוד לעידו שיצר חלק מהסינרים ועוד בעזרתם של מספר אנשים, הוא לא חושב כאן על טובת הכלל אלא רק על עצמו, ובחטיבה כמו שלנו שכולם עושים ועוזרים לכולם, דבר קטנוני כזה לא מקובל כאן. הסרתי את שני הסינרים שלו, קרדיט בטוח הוא לא יקבל ממני, ומבחינתי כל מי שירצה את הסינרי של חיפה וראש פינה, שיוריד אותם מהאתר שלו. גם אני מבין את דבריך וקשה לי להבין את עידו אבל אין ברירה, אי אפשר לצפות מכל האוכלוסיה להיות אותו דבר. יש כאלו שעבור הסנרי ירצו תשלום יש כאלו שעבור הסנרי לא ירצו כלום יש כאלו שירצו ששמם יתנוסס על כל המגדלים בסנרי יש כאלו שירצו באנר באתר VATIL ויש כאלו כמו עידו שרוצים שהסנרים שלהם יהיו תמיד באתר שלהם הכל בסדר, כי אנחנו סה"כ רוצים סנרים ובשביל לקבל את כל הסנרים נצטרך למלא את בקשת היוצרים. אגב תחשוב על הדרייב שיש לאנשים לפני בניית הסנרי, אולי אם עידו היה חושב שהסנרי שלו יופץ בלי שליטה, הוא לא היה בונה אותו מלכתחילה? הרי לכל יוצר לפני שהוא יוצר את היצירה, יש לו דרייב שמורכב מהצפיות של מה שיקרה אחרי הפקת היצירה (לא יודע אם זה קשור למאסלו או פרוייד חחח) בקיצור, לא משנה, לא כולנו אותו דבר ולפעמים זה יתרון Chris Bell הגיבו לזה 1
Ido Rosenthal פורסם יולי 20, 2013 דיווח פורסם יולי 20, 2013 ברק, תסיר את כל הסינרים של ISP ללא יוצא מן הכלל אלא אם כן קיבלת אישור מנוריאל לאילת ומאביב לק"ש. צוות VATIL הנכבד, אני לא מבין למה כל כך קשה לכבד את הבקשה שלי, שימו לב שכל זמן שברק לא מכבד את הבקשה ואתם נותנים לו פה במה אתם שותפים להפרת זכויות יוצרים, מבקש מכם למחוק את השרשור הזה עד שברק יועיל בטובו למלא את הבקשה שלי.
Barak Zohar פורסם יולי 20, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2013 עידו הסינרי שנוריאל ואביב קרבל יצרו לא באחריותך ואין לך שום זכות לבקש ממני להסיר אותם! את שני הסינרים האחרים הסרתי כבקשתך. לנוריאל ואביב אין שום בעיה שאפרסם אותם. יש לך בעיה כלשהי, תפנה אליהם ולא אלי! זו ההודעה האחרונה שלי אליך, מכאן אתה יכול לפנות למנהל ואטסים מצידי. Chris Bell הגיבו לזה 1
Ido Rosenthal פורסם יולי 20, 2013 דיווח פורסם יולי 20, 2013 עידו הסינרי שנוריאל ואביב קרבל יצרו לא באחריותך ואין לך שום זכות לבקש ממני להסיר אותם! את שני הסינרים האחרים הסרתי כבקשתך. לנוריאל ואביב אין שום בעיה שאפרסם אותם. יש לך בעיה כלשהי, תפנה אליהם ולא אלי! זו ההודעה האחרונה שלי אליך, מכאן אתה יכול לפנות למנהל ואטסים מצידי. ברק, כמו שרשמתי, אם יש לך אישור אז אחלה, אבל גם בסינרים הללו מציינים היוצרים שיש לבקש אישור מהם, אני לא הבעלים שלהם אז אני לא סמכות לפעול נגדך בגללם אבל אם אין לך אישור כזה תדאג להשיג אותו. שאר הסינרים, וזה כולל את כל הלאנדקלאס ואת חצרים של ISP תוריד מהמאגר.
Chris Bell פורסם יולי 20, 2013 דיווח פורסם יולי 20, 2013 Barak you are free to use my GDEM v2 in your project; including patches or any part of iVFR if you need any urgent updates, let me know which pls make sure the users receiving this data are pledged to VATIL division prior if there's an issue with any scenery you need redone; let me know which pls !this ignorance stops here Amir Paz הגיבו לזה 1
Muli Ivanir פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 על מה כל כל ה"מלחמה" הזאת? עידו ביקש בסה"כ לכבד את מה שכתב ב-readme של כל הסינרים של ISP, זו המדיניות שלו, וזו לגמרי לא אגואיסטיות, הוא לא מונע מאף אחד את הסינרים של ISP. הוא מבקש לשלוט על ההפצה של הסינרים שהוא(או ISP בהובלתו) יצר. אין יותר לגיטימי מזה. חיל האוויר של ואטיל תקופה ארוכה מידר את הסינרים והצביעות שלו(מנע! בשונה מהמקרה הזה), כשהטענה העיקרית הייתה שהיוצרים החליטו שלא להפיץ מחוץ לחייל, ושזו זכותם המלאה, ובאופן כללי זה כובד על ידי כולם, ונכפה ע"י החטיבה. הם לא פורסמו בשום ריכוז סינרים כלשהו. נראת לי ילדותית/קטנונית דווקא ההתעלמות מההנחיה ב-readme והוויכוח אם בכלל צריך למלא אחר הבקשה של עידו..., לדעתי זה אפילו על גבול עזות המצח, חוץ מזה שזה רק מחריף ומקצין את העמדות. אני מכיר את העמדה של עידו באופן אישי (ועל בשרי, מכה על חטא) ומכיר גם את הוויכוחים האלה מפורומים אחרים, לא חשבתי שהם יתקיימו גם כאן... עם כל הכבוד לעידו שיצר חלק מהסינרים ועוד בעזרתם של מספר אנשים, הוא לא חושב כאן על טובת הכלל אלא רק על עצמו למה??? הסינרים של ISP חופשיים לכולם, איפה הבעיה כאן? הכל כולל הכל יופיע בריכוז שנוצר בעמל רב ע"י ברק(ובאמת מגיע כל הכבוד ויישר כוח), מה שצריך להיות בלינק יהיה בלינק, לא נראית לי פגיעה שמצדיקה את שלושת דפי הוויכוח הזה, לדעתי האישית והלא מחייבת. מאחר והסינרים חופשיים לכולם, הוויכוח בשלושת הדפים האחרונים של דיון זה מצטמצם לשאלה אם לכבד את רצונו וזכויותיו של היוצר או לא. זו שאלה קצת בעייתית לדיון בפורום רציני, לא? Mike Ackermann, Ohad Shalev, Omer Efrat וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Ohad Shalev פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 אני מסכים עם מולי. הבקשה של עידו הינה זכותו המלאה, אני לא מוצא פה אגואיסטיות. לפיכך - ברק, אנא הסר, ע"פ בקשת עידו, את כל הסינרים של ISP שלא קיבלת עבור צירופם אישור (כולל את אלו של אביב ונוריאל אלא אם נתקבל אישור) וצרף במקומם קובץ טקסט פשוט עם לינק לאתר - ובא לציון גואל. בכלל, ממליץ שתבדוק לגבי סינרים אחרים האם מותר או אסור לצרפם ולבקש גם להם את האישורים הנדרשים. בברכה, Muli Ivanir הגיבו לזה 1
David Rosenfeld פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 רבותיי כוותיק ומנוסה ב"יצירת" סינרים נוצרת אצלי תחושה לא נוחה החטיבה אינה קיבוץ שיתופי זכותו המלאה של כל יוצר להחליט מבלי שימתחו עליו שום אני חוזר שום ביקורת איפה ואיך הם יופצו, אני מתאר לעצמי שגם בסינרים החופשיים שיצרתי בזמנו נמצאים במקום המדובר למען האמת אם זה כך זה לא היה לרוחי אבל אין לי את הזמן והסבלנות להתעמת. עידו ביקש או דרש תפסיקו למתוח עליו ביקורת ביטויים כמו איגואיזים גובלים בחוצפה. איני טורח לבדוק מי רשם את זה אבל זה מה שגרם לי להתערב. כיום אני יוצר סינרים בתשלום אך פרט לנתב"ג למרות הבעייתיות שבו לא יצרתי לישראל אני לצערי יודע מה יקרה להם. איני מעוניין שהנושא הזה יסטה לכוון העבודה שלי כך שאם יש עניין אפשר לפתוח נושא חדש!!! לא כאן שוב בקשתו של עידו מוצדקת ב100% אין לאף אחד זכות להתלונן דוד רוזנפלד Mike Ackermann וגם Muli Ivanir הגיבו לזה 2
Chris Bell פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 no one had criticized ido about his policy or called him egotistical the scenery in question was removed from both Tomer's and Barak's repositoriesyou guys should read further back !unless i got this wrong, his Additued was - removed it, i don't careyou didn't ask permission first! im stubborn; and i said so from my prospective, i was trying to help bridge the situation calmly and bring both members to an agreementi realized im dealing with a child; who refuses to hear or take anything into consideration !now lets call a spade, spadethis isn't a paid scenery, its freely distributed one the material used in the production of this scenery; isn't legally purchased or copyrighted by ISP!don't kidd your self's; there is no legal bindingthere's mutual respects and ethics among us right now, i have no respects for Ido due to his conduct throughout this issue he got his scenery removed, first thing he does is - lawyers other authors scenery the scenery causes many issues with today's growing scenery collectionwe spend time fixing and supporting; end users running his worki haven't seen him helping anyone or offering to release a fix putting myself in his shoes; im sure i wouldn't be happy about thisbut to come off on someone's public thread threatening and using big word !two wrongs don't make it right this goes directly to Idowe have allot talented guys on this board; more than enough to produce any scenery we wantyou should be grateful we use your work, and support it in your absentdon't kidd yourself, no other scenery collection causes more issues than the one on this dispute your inbox on VATIL is blocked as well, just as Barak's isthis is related to the board and has nothing to do with users settingsi got no response contacting you on ISP as well Barak could have very easily with little willingness from youput credit and links to the authors site or do whatever is required to make you happy you fronted a wall and a petty additued David, your on a different bracket you make a living with your work if anyone related to this community publishes or hurt you in any way im more than convinced our community would roar up to stand behind you if you read further back you will find it was Ido who used the word egotistical non of the members discussing on this thread had brought it up i have made a mistake in the past i believe we worked things out with great respects and understanding regardless of the outcome Chris
Barak Zohar פורסם יולי 21, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2013 כריס תודה רבה על התגובה, אני לא בטוח שיש מי שמקשיב מהצד השני לצערי. לגבי תיבת הדואר בפורום, לא קיבלתי הודעות כי הגעתי למכסה של 50 הודעות ומחקתי אותן. כרגע ניתן לשלוח לי הודעות (מי שרצה בכל אופן). Chris Bell הגיבו לזה 1
Ido Rosenthal פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 כריס, הבקשה שלי היא לא בגלל שאני רוצה לעשות דווקא לברק (למרות שההתנהגות שלו, בין היתר לכנות אותי אגואיסט וכן, הוא כינה אותי אגואיסט, בטח לא תרמה לשינוי עמדתי). אני קנאי לדברים שיצרתי, המדיניות שלי עקבית ולא נטפלתי דווקא לברק. אני מברך את ברק על היוזמה שלו אבל לא מעוניין שהיצירות שלי יהיו חלק ממנה. אם ברצונך ליצור תחליפים לסינרים שלי, אני מברך גם על כך ואפילו מעודד. ההתקפות האישיות שלך כלפי כאשר אתה בכלל לא מכיר אותי לא במקום. לא תקפתי לא אותך ולא את ברק בסהכ ביקשתי לכבד את הרצון שלי. רצון שסימנתם בוי כשאתם קראתם והפנמתם כשהתקנתם את הסינרים שלי Mike Ackermann, Chris Bell, Muli Ivanir וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Chris Bell פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 first id like to apologies if i came across as a attacking you in person that wasn't my intention, nor i have anything bad against you personally i praised your work and thanked you many times for contributing your time and skills Barak may insinuated your being selfish, not about your scenery or contributioin rather the lack of willingness to look into this specific situation i was too taken by surprise with the assertiveness of getting the scenery off; without considering the circumstances or the contribution that's made to our community members through this ?isn't that the premise of all our work as contributors we provide these for free because we want to help because we want to see our work out there whatever the reason may be ?does it really makes such a difference how its delivered within our own community personally; i find it unethical to venture into any of our respected developers area i have no intention to do so, i felt i needed to be there for our community with all due respect; i'm not ISP, i am VATIL and my first concern is to be there for my community i understand your explanation as for your policy; i don't see anything wrong with it personally, id be grateful if you'd reconsider your position for the greater cause of VATIL's members ...my wish is to see us all joining hands to create the best Israel scenery we can make together !each with his own skill set and specialty; in unity at the end of a day, we all want to fly; look down and see a beautiful Israel below us Best regards ,Chris i h Muli Ivanir, Ido Rosenthal וגם Mike Ackermann הגיבו לזה 3
Chris Bell פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 הוויכוח בשלושת הדפים האחרונים של דיון זה מצטמצם לשאלה אם לכבד את רצונו וזכויותיו של היוצר או לא i have second that !there was no doubt weather his wish should be respected Muli Ivanir הגיבו לזה 1
Amir Paz פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 הוויכוח בשלושת העמודים האחרונים מבחינתי מצטמצם לשאלה אחרת: למה כל כך קשה להשיג ולהתקין סינרים בקהילה הישראלית? אין קשר לעידו, או לתומר או לכריס. למה אני צריך לחפור ב 30 אתרים שונים, להשיג 30 עדכונים שונים, לבצע 50 התקנות שונות. מקווה שיום אחד כולם ידברו אחד עם השני ויעשו אתר משותף. אתר כזה יכול למנף אותנו ולהביא לפה הרבה תנועות זרות. מבחינתי אפילו לשים פרסומות מסחריות באתר כזה ושהיוצרים יראו מזה רווח ואולי גם יפתחו את האתר לכיוונים אחרים. בסוף היום המנוע אצל תומר, השלדה אצל כריס וההגה אצל רוזנטל. על כולם יש מדבקה של מרצדס, רק שהיא מפורקת. Chris Bell, Yoav Hahamo, Ido Wachtel וגם 5 אחרים הגיבו לזה 8
Barak Zohar פורסם יולי 21, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2013 אמיר זו גם הסיבה שפתחתי את התיקייה הזו. לרכז את כל מה שיש לישראל להציע. כרגע ישנם למעלה מ 40 חברי חטיבה שמסונכרנים עם התיקייה הזו (ואני מדגיש שרק חברי החטיבה!). קיבלתי מרובם פידבקים על כמה שזה רעיון מעולה ועד כמה שזה חוסך להם הרבה כאב ראש, במיוחד למצטרפים החדשים לקהילה. חבל לי שיש אנשים עקשנים ושלא מוכנים ללכת עם רעיון שתורם לקהילה שלנו והכי חשוב ששום דבר שאנו עושים כאן הוא לא למטרת רווח.
Moshe Cohen פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 קודם כל, תודה רבה! מאוד! אבל הספרייה בקישור ריקה... חוץ מזה, מצאתי קישור לסינרי מלא לכל ישראל, iVFR, או לפחות כך הוא הוגדר, אבל לא הצלחתי להוריד... מישהו מכיר? תודה רבה מראש, משה
Barak Zohar פורסם יולי 21, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2013 משה הספרייה בקישור מלאה, לא יודע מדוע אתה לא רואה את התיקיות.
Chris Bell פורסם יולי 21, 2013 דיווח פורסם יולי 21, 2013 !Moshe you cannot access iVFR because you have a guest status you need to associate you VATSIM account with VATIL you should find these settings in your user on VATSIM once you associate your account with VATIL, you will be able to access iVFR BTW: iVFR is a Photoreal project covering all Israel with no scenery included
Yuval Erez פורסם יולי 22, 2013 דיווח פורסם יולי 22, 2013 ברק תעשה שבמקום שירד הסינרי של ISP יתן קישור לאתר שלהם להורדה זהו סיפור נגמר
Tal Elmishali פורסם אוגוסט 14, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2013 ברק אשמח אם תוכל לצפות בשרשור הבא : http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/40569-fsx-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%A2-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%95%D7%91/
Chris Bell פורסם אוגוסט 14, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2013 ברק אשמח אם תוכל לצפות בשרשור הבא you should have started here first now that your here, just explain briefly what you did and what you need help with this is mainly to help others having the same problem with Barak's collection Tal Elmishali הגיבו לזה 1
Tal Elmishali פורסם אוגוסט 14, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2013 בקצרה התקנתי את הסינרים והם פשוט לא יושבים טוב לא הכל במקום ויש המון קפיצות וריצודים עריכה: הצלחתי לסדר את הריצודים והקפיצות על ידי הגבלת הפרימים.. הבעיה שנשארה זה הסינרים למשל פה תראו איך זה נראה http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/40470-lclk-llha-llbg/?hl=llha כל הר הכרמל המסלול ואצלי פשוט לא זה נראה כמו השדה הדיפלומטי עם קצת שיפורים Chris Bell הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם אוגוסט 14, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2013 to help speed things up, upload your scenery.cfg and fsx.cfg and post the links to them, Barak can use the info from these to see whats wrong