Barak Zohar פורסם יוני 16, 2013 דיווח פורסם יוני 16, 2013 אני רק מעדכן שניסיתי את ה ENB ששמת כאן להורדה ואני חייב לומר שלצערי הוא לא מה שחשבתי. הכל נורא חשוך ולא קרוב למציאות. אם מסתכלים לכיוון השקיעה זה יותר מידי בוהק ולא אמיתי. אחרי מחקר לא קטן בנושא ה ENB נגעתי למסקנה שחברה שעורכים ומשחררים כל מיני גרסאות של ה ENB, לא עושים את ההבדלה בין איך שהתמונה נראת במצלמה ולאיך שהעיניים שלנו רואות את התמונה. אני הולך יותר לכיוון העין ולא המצלמה, כי אחרי הכל עם העניינים אני רואה ולא אחרת... שמתי לב גם שמגמת ה ENB היא יותר אצל כל אלו שעושים סרטונים של FSX ומפרסמים ביוטיוב. נתקלתי פעמים אחדות ב ENB שעשה עבודה טובה, אך עדיין לא מספיק לדעתי.
Dvir Shany פורסם יוני 16, 2013 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2013 אני רק מעדכן שניסיתי את ה ENB ששמת כאן להורדה ואני חייב לומר שלצערי הוא לא מה שחשבתי. הכל נורא חשוך ולא קרוב למציאות. אם מסתכלים לכיוון השקיעה זה יותר מידי בוהק ולא אמיתי. אחרי מחקר לא קטן בנושא ה ENB נגעתי למסקנה שחברה שעורכים ומשחררים כל מיני גרסאות של ה ENB, לא עושים את ההבדלה בין איך שהתמונה נראת במצלמה ולאיך שהעיניים שלנו רואות את התמונה. אני הולך יותר לכיוון העין ולא המצלמה, כי אחרי הכל עם העניינים אני רואה ולא אחרת... שמתי לב גם שמגמת ה ENB היא יותר אצל כל אלו שעושים סרטונים של FSX ומפרסמים ביוטיוב. נתקלתי פעמים אחדות ב ENB שעשה עבודה טובה, אך עדיין לא מספיק לדעתי. ברק אני יכול רק להסכים איתך ולכן אחרי חיפושים רבים סופסוף מצאתי מישהו רציני NICK מAOA, והוא מסביר כל דבר ודבק בקשר לזה, והENB שלו שונה מאוד משל האחרים, תוכל לראות את זה כאן: http://www.simforums.com/forums/enb-bloom-mod-nicks-config-updated_topic32482.html באמת מצוין!