Ofir Lavi פורסם יוני 30, 2013 דיווח פורסם יוני 30, 2013 כותרת אני לא מבין מה קרה אני משתמש רשום ויחסית פעיל למה יש לי את החסימה הזאת?
Noy Farhi פורסם יוני 30, 2013 דיווח פורסם יוני 30, 2013 מהסיבה שאתה לא חבר חטיבה. מי שלא חבר חטיבה לא יכול להגיב בכל הפורומים.
Ofir Lavi פורסם יולי 1, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2013 מה זה השטויות האלה??? עכשיו אני שם לב אני חבר חטיבה עוד מעט כבר 6 ביצעתי רישום לפורום החדש בזמנו עם כל ההרשאות ועד לפני יומיים יכלתי להגיב ולפתוח נושאים איפה שאני רוצה מי / מה אחראי לעניין הזה??
Izik Bakshi פורסם יולי 1, 2013 דיווח פורסם יולי 1, 2013 אופיר, צור קשר עם אלמוג עטר ואוהד שלו, כתובות המייל נמצאות באתר החטיבה.
Izhar Haviv פורסם יולי 1, 2013 דיווח פורסם יולי 1, 2013 לדעתי יש תקלה במנגנון האימות בפורום ועקב כך גם ב IFS. הסיבה היחידה שאני מצליח עוד לכתוב כאן זה כי הסיסמה שמורה במחשב- אם אתנתק כבר לא אוכל לחזור פנימה.
Ohad Shalev פורסם יולי 1, 2013 דיווח פורסם יולי 1, 2013 אהלן אופיר. מספר דברים ע"פ סדר חשיבות: שתה מים קרים ותנמיך עם הסימני שאלה. אתה לא מרגש אף אחד עם עודף פיסוק. הפכת ללא פעיל ברשת וואטסים (https://cert.vatsim.net/vatsimnet/status.php?id=1013399) הפורום מסונכרן מול וואטסים (כשהכל עובד כמו שצריך - שלב שלישי) ולכן כל שינוי בסטטוס בוואטסים משפיע גם על הפורום - חלק מהגדרות חבר חטיבה זה פעילות ברשת ולא רק לפטפט בפורום. על מנת להחזיר פעילות תלחץ על הכפתור בלינק הנ"ל ותטוס/תפקח קצת ברשת למען השם. כרגע קיימת בעיית סנכרון מול וואטסים - כשהנ"ל תסתדר ואתה תסדר את הבעיה הספציפית שלך בפעילות תוכל להמשיך ולפרסם בכלל הפורום. המשך ערב נעים. shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Ofir Lavi פורסם יולי 2, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2013 1. אני תמיד כותב ככה אני מקליד מהר ולוחץ ישר שני סימני שאלה ברצף, אז שלישי נפלט צודק אין מה להתרגש. 2. לא תמיד לכולם יש זמן או היכולת לטוס ברשת ולפקח למען השם... לא תלוי בואטיל אבל כי אתם כפופים לואטסים 3. תודה.
Ohad Shalev פורסם יולי 2, 2013 דיווח פורסם יולי 2, 2013 1. אני תמיד כותב ככה אני מקליד מהר ולוחץ ישר שני סימני שאלה ברצף, אז שלישי נפלט צודק אין מה להתרגש. 2. לא תמיד לכולם יש זמן או היכולת לטוס ברשת ולפקח למען השם... לא תלוי בואטיל אבל כי אתם כפופים לואטסים 3. תודה. אז תפסיק עם ההרגל המגונה הזה. סימן פיסוק אחד מספיק. צודק, זה לא תלוי בנו אלו הם חוקי הרשת. לידעתך - וואטסים הופכת ללא פעיל כל אדם (כולל מנהלים) אשר לא ביצע פעולות טיסה/פיקוח ברשת למשך כשנה. לא מצאת זמן או יכולת במשך כשנה שלמה להתחבר לכמה דק'? לדעתי תמוה.
Ofir Lavi פורסם יולי 2, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2013 אז תפסיק עם ההרגל המגונה הזה. סימן פיסוק אחד מספיק. צודק, זה לא תלוי בנו אלו הם חוקי הרשת. לידעתך - וואטסים הופכת ללא פעיל כל אדם (כולל מנהלים) אשר לא ביצע פעולות טיסה/פיקוח ברשת למשך כשנה. לא מצאת זמן או יכולת במשך כשנה שלמה להתחבר לכמה דק'? לדעתי תמוה. למה בכלל זה הופך לויכוח ? למה שתגיד לי איך לכתוב ואיך לפסק? איך אתה קובע אם יש לי זמן ויכולת לעלות לטוס ולפקח או אם אין לי את אלו? אני באתי לואטיל בבשביל להנות מהאוירה טובה, מלמדת, אנשים טובים ואיכותיים, להינות מתמונות, להשכיל מבעיות של אחרים והכי חשוב לקבל עזרה בונה. שכחתי שהפורום כפוף לואטסים ואי פעילותי ברשת הושפעה מזה וסבבה עכשיו אנייודע ואני מקבל את זה כי הם צודקים. והנה, הם גם מודעים לבעיה שישנם אנשים שלא תמיד יכולים לעלות לטוס או לפקח ברשת והם מעניקים את האפשרות והזכות לחדש חברות בלינק שנתת לי, בלי כעסים.
Ohad Shalev פורסם יולי 2, 2013 דיווח פורסם יולי 2, 2013 למה בכלל זה הופך לויכוח ? למה שתגיד לי איך לכתוב ואיך לפסק? איך אתה קובע אם יש לי זמן ויכולת לעלות לטוס ולפקח או אם אין לי את אלו? אני באתי לואטיל בבשביל להנות מהאוירה טובה, מלמדת, אנשים טובים ואיכותיים, להינות מתמונות, להשכיל מבעיות של אחרים והכי חשוב לקבל עזרה בונה. שכחתי שהפורום כפוף לואטסים ואי פעילותי ברשת הושפעה מזה וסבבה עכשיו אנייודע ואני מקבל את זה כי הם צודקים. והנה, הם גם מודעים לבעיה שישנם אנשים שלא תמיד יכולים לעלות לטוס או לפקח ברשת והם מעניקים את האפשרות והזכות לחדש חברות בלינק שנתת לי, בלי כעסים. אני לא רואה פה ויכוח. אני רואה פה הערות בונות שלי אליך שלקחת לתשומת לבך ופעלת לפיהם - ככה צריך להתנהל. אני גם לא קובע אם יש לך זמן או יכולת - אמרתי שלדעתי זה נראה תמוה שאתה טוען שאין לך זמן לעלות לטוס ובו בעת משקיע שעות של קריאה וכתיבה בפורום. אני כן קובע, וזאת בהרחבה למה שתיארת, שחברי החטיבה התבלבלו להם - הרשת לא נוצרה בשביל הפורום אלא בדיוק הפוך. בתעופה יש משפט שאומר "טוס,נווט,תקשר"... בפראפרזה לחטיבה: "טוס ברשת, פקח ברשת, תשתעשע בפורום" לא בסדר ההפוך כי זה מוביל להתרסקות. הפסקה הקודמת לא נועדה רק לקריאה שלך, יש הרבה חברים שגישתם דומה לשלך, אולם בדיון זה אתה המייצג שלה - וזה בכלל נושא אחר לדיון בפורום. בברכה,
Ofir Lavi פורסם יולי 2, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2013 שוב, אתה מציג את זה כאילו אני מייצג איזהושהי גישה כלשהי ולי אין גישה של "תשתעשע בפורום, פקח ברשת, טוס ברשת" או ש"הרשת נוצרה בשביל הפורום" בנוסף, גם לא ציינתי את מספר השעות שאני צופה בפורום זה שוב, אתה קבעת... מנין לך שלא חוויתי מספר רב של חודשים בעיות עם הסקווקבוקס והFSINN? מנין לך שלא חוויתי בעיות ניתוקים ונפילה של האינטרנט של הוט בחצי שנה האחרונה? מנין לך שלא לא עבד לי הדיסק הרביעי של FS2004 בהתקנה לאחר רכישת ווינדוס חדש ופירמוט המחשב ואני עובד על הבעיה מול מיקרוסופט ישראל והם מספקים לי דיסק חדש מאירלנד? מנין לך שאני לא בתקופת מבחנים? מסיבת סיום?מעבר חדר? הכנות לבניית סימולאטור והעדר זמן להתעסקות בחומרה? לקראת גיוס אולי? אם תשוטט טיפה בפורום תמצא לא מעט פוסטים שלי עם תמונות מהמון טיסות חלקן ברשת - באירועי ואטיל השונים ואם לא בפורום אני יכול לשלוף לך מהמחשב עשרות תיקיות עם תמונות של טיסות שנעשו בזמנים שכן התאפשר לי לטוס, ולטוס ברשת אז אל תגיד לי כמה שעות ביום אני נמצא בפורום או האם יש לי זמן לטוס או לא ובאיזו גישה אני תומך ומציג, בבקשה. תודה.
Ohad Shalev פורסם יולי 2, 2013 דיווח פורסם יולי 2, 2013 ואחרי כל מה שכתבת - עדיין מדובר בשנה שלמה בה אפילו לחצי שנייה לא התחברת לרשת. כנראה באמת חווית צירוף אירועים משוגע של כל הבעיות הנ"ל ביחד - אם כך קבל את התנצלותי.