עבור לתוכן
Asaf Katz

ההרצאה של ברק זוהר- ההקלטה

Recommended Posts

פורסם

זה העדכון הסופי ל FXAA עם ההגדרות הכי טובות לכל שעות היום!

http://www.mediafire.com/download/bcfb3pcajthfhzs/fsx_FXAA.rar

יש להוריד, להעביר את כל הקבצים מתוך קובץ ה RAR ישירות לתיקייה הראשית של הסימולטור וזהו.

לאחר המון בדיקות, אין הגדרות טובות יותר ממה שיש כאן!!!

תיהנו

האם רצית לכתוב שאת תוכן הRAR להתקין לתוך תיקייה ולקרוא לה FXAA ואת התיקייה הזו למתקין לתיקייה הראשית של הסימולטור?

אני בטעות בצעתי כפי שכתבת ואז קבלתי את הנושא בו פתחתי של חוסר צבעים,לאחר התקנת הקבצים לתוך תיקייה שאותה התקנתי לתיקייה הראשית בעיית הצבעים נעלמה ואכן קבלתי תאורה יפה מאוד.

בכל אופן תודה לך על ההרצאה ועל התמיכה בפורום.

פורסם

צבי, מה שכתבתי הוא שאת התוכן של קובץ ה RAR יש להעביר ישירות לתיקייה הראשית של הסימולטור. אין צורך לפתוח תיקייה חדשה בשם FXAA אחרת הסימולטור לא יקרא את הקבצים.

פשוט להעביר את התוכן וזהו.

פורסם

ברק,עשיתי בדיוק כפי שכתבת (ומנוע מזג אוויר מחובר) אני מקבל שמיים אפרוריים במצב של יום ובמצב לילה אני לא רואה את תאורת פנס הנחיתה על המסלול,יש לך עוד איזה רעיון מה עושים? 

פורסם

ברק,

החושך שאני מקבל מהFXAA ללא (AA (ANTIALIASING הוא לא כלכך חשוך, אך אם אני שם וי בAA אני מקבל חשוך יותר וללא בלום ביום, וי בהגדרות של הסימולטור לא של הFXAA, ברצוני לשאול, איך אני מחשיך את הלילה? באמצעות אילו הגדרות? תודה.

פורסם

אני באמת לא מבין איך כולכם מסתבכים כל כך עם התוסף הפשוט הזה ומדוע יש לכם כל כך בעיות. אצלי ואצל עוד כמה זה עובד נפלא.

אני חושב שזה רק עניין של הגדרות, והעליתי את העדכון האחרון לפני מס' ימים. מעבר לזה, צריך להגדיר את החושך גם בקובץ ה fsx.cfg.

תוריד את העדכון האחרון שהעליתי אם לא עשית זאת כבר, ואני מקווה שזה יסתדר לך.

פורסם

אני באמת לא מבין איך כולכם מסתבכים כל כך עם התוסף הפשוט הזה ומדוע יש לכם כל כך בעיות. אצלי ואצל עוד כמה זה עובד נפלא.

אני חושב שזה רק עניין של הגדרות, והעליתי את העדכון האחרון לפני מס' ימים. מעבר לזה, צריך להגדיר את החושך גם בקובץ ה fsx.cfg.

תוריד את העדכון האחרון שהעליתי אם לא עשית זאת כבר, ואני מקווה שזה יסתדר לך.

העדכון האחרון בהחלט טוב, רואים את העננים בלילה, האם גם במציאות זה ככה? תודה.

פורסם

בעדכון האחרון לא רואים את העננים בלילה. וכשאני אומר לילה אני מתכוון לשעות החל מ 21 והלאה. תנסה ותראה...

חשוב מאוד שתהיה התאמה בין בהירות המסך שלך ובין FXAA, אחרת לא תקבל תוצאות טובות. בנוסף ערכות הנושא של REX גם כן חשובות. אם תרצה שאגדיר לך הכל תדבר איתי...

פורסם

בעדכון האחרון לא רואים את העננים בלילה. וכשאני אומר לילה אני מתכוון לשעות החל מ 21 והלאה. תנסה ותראה...

חשוב מאוד שתהיה התאמה בין בהירות המסך שלך ובין FXAA, אחרת לא תקבל תוצאות טובות. בנוסף ערכות הנושא של REX גם כן חשובות. אם תרצה שאגדיר לך הכל תדבר איתי...

אשמח אם תעזור לי ברק, אם אתה יכול זה יהיה מצוין(: אני חוזר ביום שבת הביתה מהצפון, אדבר איתך. תודה!

פורסם

ניסיתי לשלוח לך בהודעה פרטית אך לא הצלחתי אז ארשום את תוכנה כאן:

היי ברק,
חזרתי מהצפון עכשיו ואני בבית, לגבי הFXAA אני שמתי את הקבצים מהתיקייה בתיקייה הראשית של הסימולטור וזה עובד מצוין, אני עובד עם מסך LCD עם ההגדרות הדפולטיות, בהחלט הלילה יותר חשוך אך ניתן לראות מעט את העננים כאשר שמים fair weather למשל או רואים את הכוכבים בבירור מאוד כאשר בוחרים clear skies רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה? שמעט רואים את הענניםץ שבת שלום.

בברכה,

דביר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...