Liaz Kamper פורסם יולי 10, 2013 דיווח פורסם יולי 10, 2013 זה הלינק לרכישה באתר. 25% למי שקנו בעבר את הDHC6 של אירוסופט. http://www.aerosoft.com/cgi-local/us/iboshop.cgi?showd,,12679 עקבתי משך שנה אחר הפיתוח של המטוס. הוא מושקע מאד, עם שיפורים רבים מהתחום הויזואלי ועד ניהול בד"ח. ממליץ בחום.
Zeev Bucki פורסם יולי 10, 2013 דיווח פורסם יולי 10, 2013 אם כך אני רוצה גם ללמוד אותו. אני מידי פעם נהנה לטוס ולתרגל בלוקלה עם הססנה182.הנחיתה שם והניווט בין ההרים זה ממש לא פשוט כי המסלול קצר ואלכסוני ובמציאות יש מסביבו גרוטאות של מטוסים שהתרסקו שם במהלך נחיתה. גם האוויר הדליל והלחץ הברומאטרי שם מקשים על פעולת המנוע.יש לי סינרי יפיפה לFSX ואני בהחלט ממליץ לטייסי המטוסים הקלים לבוא ולהתאמן בלוקלה.
Liaz Kamper פורסם יולי 10, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2013 בוקי, אני ממליץ בחום. זה מטוס נפלא ללימוד טורבו פרופ. טרם התנסתי בדגם חדש, אבל זה פרוייקט הדגל של אירוסופט, והוא אמור להיות מדוייק מאד. תוכל להגיע שם לרמות טיסה ושליטה גבוהות מאד
Barak Zohar פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 ניסיתי את המטוס והוא אכן מדהים. מתופעל מ א' ועד ת' ועם בד"ח מלא. הדינמיקה של ההטסה גם מקצועית (לא יודע אם כך זה במציאות), אני מאמין שהרבה ינסו אותו. מומלץ לכל אוהבי הקלים והטורבו פרופ למיניהם...
Liaz Kamper פורסם יולי 12, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2013 ברק העלה את אחד החידושים היפים שהכניסו אירוסופט: הבדח מאד מסודר. אפשר פשוט לסמן וי ליד הפריט שביצעת, או (וזה החידוש) ללחוץ קליק ימני ואז המצלמה מתקדת בפריט והפעולה מבוצעת אוטומטית. כלי למידה מצויין.
Adi Sahar פורסם יולי 12, 2013 דיווח פורסם יולי 12, 2013 שמתי לב שבתוסף הזה אפשר להתחיל ממצב "חשוך וקר". התבעסתי קצת שבאנטונוב המפתחים לא הכניסו כזה פיצ'ר. אגב, זה ממש כיף להתניע את האנטונוב.
Liaz Kamper פורסם יולי 12, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2013 אני אשמח לשמוע אילו טיסות אתם מתכוונים לטוס עם הדאש? עדי, תן לינק לאנטונוב
Zeev Bucki פורסם יולי 12, 2013 דיווח פורסם יולי 12, 2013 בדקתי את המטוס בטיסה ראשונה מבן גוריון לשדה דוב התחלתי עם מנועים דולקים כי עדיין לא למדתי מהתרשמות COLD AND DARK ראשונית שלי כמובן בטיסה ונחיתה הכל יידני ממש תענוג. המטוס מאוד יציב בטיסה ובפניות הראות מהווירטואל קוקפיט שכך אני רגיל לטוס גם ב744 מצויינת היוק מגיב כהלכה וגם הקיזוז והדוושות והנחיתה קלה להפליא. אז אני אמשיך ללמוד אותו מהמדריכים ולתרגל וכמובן בלוקלה ששם זה מציאותי ולא פשוט בכלל בגלל המסלול הקצר והאלכסוני בין ההרים ובגלל האוויר הדליל והלחץ הברומטרי ..
Adi Sahar פורסם יולי 13, 2013 דיווח פורסם יולי 13, 2013 אני אשמח לשמוע אילו טיסות אתם מתכוונים לטוס עם הדאש? עדי, תן לינק לאנטונוב http://www.sibwings.com/an2.php