Itay Shahar פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 חברים לפני מספר דקות התנתקתי מהרשמת מפני שנתקלתי בבעיה. הFMC שלי מעודכן לAIRAC 1307. הפקח נתן לי מרשה ליציאה דרך SID SOLIN 1E. הסיד הזה לא מופיע בFMC ויותר מזה, גם בחיפוש ברשת לא מצאתי. מה קורה כאן? זה אני שקם על צד שמאל או שיש פה טעות?
Barak Zohar פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 אין נתיב יציאה כזה http://caa.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=260&Itemid=210 הסידים ל 1E הם ל PURLA, MERVA, ORVIM. כנראה שהפקח התבלבל/טעה.
Yan Frant פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 לפני כמה שבועות רציתי לעשות אימון על ה737 מבן גוריון וחזרה, דרך SOLIN , הפקח לא אישר את זה ואמר שאין בשימוש SID לSOLIN גם לפי הקישור שברק שלח לא קיים את הSID הזה
Itay Shahar פורסם יולי 14, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2013 לא נורא, טעות שיכולה לקרות גם לפקח מקסים כמו הפקח המדובר בכל מקרה, מן הסתם לא יכולתי להמריא ופספסתי את הטיסה :-\ אני חושב שיש להפיק לקחים להבא שכן ביקשתי מהפקח SID חלופי גם בהודעה פרטית.
Yan Frant פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 לא נורא, טעות שיכולה לקרות גם לפקח מקסים כמו הפקח המדובר בכל מקרה, מן הסתם לא יכולתי להמריא ופספסתי את הטיסה :-\ אני חושב שיש להפיק לקחים להבא שכן ביקשתי מהפקח SID חלופי גם בהודעה פרטית. כן הייתי מחובר איתך באותו זמן וראיתי שביקשת SID אחר , אבל לא נורא אתה יכול להמריא באיחור גם - במיוחד אם אתה חברת צ'רטר לדעתי צריך גם לעדכן בדפיות פה בואטיל ולמחוק כל מה שכבר לא בשימוש
Itay Shahar פורסם יולי 14, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2013 הוא אחלה פקח, נשארתי להקשיב קצת אחרי זה.. האמת שסולין הייתה אחלה יציאה חבל שלא קיימת יותר..
Zeev Bucki פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 אין נתיב יציאה כזה http://caa.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=260&Itemid=210 הסידים ל 1E הם ל PURLA, MERVA, ORVIM. כנראה שהפקח התבלבל/טעה. כמובן שקיימת יציאה ממסלול 26 לסולין אבל היא נקראת SOLIN3E
Almog Atar פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 כמובן שקיימת יציאה ממסלול 26 לסולין אבל היא נקראת SOLIN3E שלילי, כמו שאמר ברק למעלה אלה הסידים הקיימים, אין גם דפית לסולין באתר
Zeev Bucki פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 אני רואה מולי את הדפית באתר אבל כיום אתה צודק היא אולי לא קיימת יותר כי בעבר הרבה המראות ביצעתי איתה
Yan Frant פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 שלילי, כמו שאמר ברק למעלה אלה הסידים הקיימים, אין גם דפית לסולין באתר http://vatil.org.il/site/israel-charts/ , יש SOLI3E וSOLI3B באתר של החטיבה , לזה התכוונתי בהודעה למעלה
Itay Shahar פורסם יולי 14, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2013 Solin לכשעצמה קיימת אולם כפי שתיארתי לעיל, solin1e כבר לא תקפה ולכן נוצרה הבעיה. אני חושב שיהוי בתעופה הוירטואלית שלנו היא הגמישות שלא קיימת כמעט כלל בתעופה הישראלית, כלומר ברגע שהסברתי לפקח שאין יציאה כזו והוא תתעקש שכן, ביקשתי להחליף סיד וגם אז נעניתי בסירוב. מדוע? אני רואה תעופה הוירטואלית אופציית למידה מעולה ומכך נגזר בבריר עיקרון הגמישות והאתגר ביחסים שבין פקח לטייס. במקרה הזה יכול י לקבל purla1e גם אם הייתי ממתין מעט. נחיתות בטוחות, איתי.
shachaf yasurr פורסם יולי 14, 2013 דיווח פורסם יולי 14, 2013 צריך לפנות לאמיר פרידלנד בטיפול הבעיה שנוצרה..
Itay Shahar פורסם יולי 15, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2013 שחף הכל בסדר.. זה קורה ואין שום בעיה.. אני רק טוען שמעבר לבעיה שנוצרה כאן, אם טייס מבקש סיד שונה מסיבות כאלו ואחרות, יש לשקול לאפשר לו..