Atar_Omri פורסם אוקטובר 24, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2003 לכל משתתפי הארוע מחר, מחר בשעה 12 בצהריים ישלח במייל הפרטים על הטיסה לפאלרמו- דגשים מיוחדים ושיבוץ הטייסים. טייסים אשר מעוניינים בבקשות מיוחדות (זמן יציאה ומיקום בחניה) מתבקשים לשלוח לי הודעה בהקדם דרך האימייל שלי: onlinedir@israelairlines.org תודה מראש
Atar_Omri פורסם אוקטובר 25, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2003 הרשימה נסגרה! אני שמח להודיע שהרשימה הסופית כוללת שיא במספר הטייסים- 32 טייסים אמורים להצטרף אלינו מחר לארוע הטיסה הגדול והמאורגן ביותר אי פעם בישראל! רשימת הטייסים והדגשים לארוע נשלחו במייל לטייסים שנרשמו וכמו כן הפרטים יפורסמו מחר באתר החברה. שימו לב שנאלצתי באופן אקראי לשנות את האותות קריאה של חלק מהטייסים בגלל עודף בטיסות אל על. בכל בקשה של שינוי אות קריאה או כל דבר אחר, אנא לפנות אליי לאימייל, אתם מתבקשים לא לבצע שינויים על דעת עצמכם על מנת לא לגרום לבעיות מיותרות. *קיבלתי הודעת שגיאה בעת שליחת האימייל, אני לא יודע אם המייל נשלח לכולם. במידה ומישהו נרשם לארוע ולא קיבל את המייל, שיפנה אליי באופן אישי ואני אמסור לו את הפרטים הרלוונטים. שיהיה לכולנו ארוע מהנה!