Adi Sahar פורסם יולי 29, 2013 דיווח פורסם יולי 29, 2013 כמו שכבר הזכרתי.. אני מאד אוהב מטוסי וינטג' ישנים כאלה. מעוררים הרבה יותר התרגשות מהטסה של איירבאס לדעתי. בכל אופן, חשבתי שאולי יתעניינו במטוס הזה ל FSX. אני חייב לומר שמי שעומד מאחורי lionheart עשה צעד משמעותי קדימה. נכנסתי לאתר הדי מיושן שלהם (מבחינת מראה) ורוב המטוסים שהם עשו באיכות מאד נמוכה שזה מגיעה לגרפיקה, כלומר מודל וטקסטורות. אני חושב שזה פאקטור מאד עיקרי במציאותיות, במיוחד שמדובר בסימולטור.בכל אופן, נראה שהפייסר שלהם היווה עקומת למידה ליצירת מודלים משכנעים ובפיירצ'יילד, אפשר לומר שהם עשו עבודה מדהימה.תמונה אמיתית של המטוס המדובר:lionheart כללו עם המטוס שתי גרסאות מנוע: scarab (כמו בתמונה לעיל) ומנוע רדיאלי (בדומה לאנטונוב AN-2).המטוס מגיע עם 37 צביעות וואריאציות שכוללות גם גרסאות עם מצופים לטיסה ונחיתה במים.בקיצור, נראה כמו אחלה של תוסף. שמתי לב שאין הרבה ביקוש, כנראה שבודדים קנו אותו בגלל חוסר פופולריות של המפתח (לאור התוספים הגרועים שלהם מהעבר) ולא מצאתי אף לא סרטון אחד ביו-טיוב (מפתיע מאד) ולכן הם עשו מבצע והורידו את המחיר מ- 24$ ל 15$ רק לסופ"ש הזה (שהיה). נכנסתי עכשיו לאתר והמחיר עדיין אקטואלי.http://www.lionheartcreations.com/Lionheart_FlightSimulations.htmlקצת תמונות מהסימולטור (באדיבות uksnapper מפורום REX): Asaf Katz הגיבו לזה 1