E.Z פורסם יולי 31, 2013 דיווח פורסם יולי 31, 2013 שלום לכולם הובא לידיעתי לאחרונה כי טייסים שמואשרות להם הקפות תרגול חורגים באופן שיטתי מגבולות ה CTR, לצורך העניין CTR נתב"ג. שימו לב ברמת העיקרון טייסים המקיפים צריכים להיות בגבולות ההקפה שהם גבולות נמוכים יותר, אם חרגתם מהגבולות האלה בשום פנים אין לחצות את גבולות ה CTR ללא הודעה מראש ואישור מפורש מהפקח לצורך הדוגמא חריגה מה CTR מערבה מכניסה אתכם לשדה דוב לכן זה מצריך גם תאום של פקח מגדל ב"ג עם פקח שדה דוב או גישה (תלוי בזמינות) שוב בשום מקרה אין לחרוג מהגבולות ללא אישור מראש מול הפקח. טייסים שלא יכולים לעמוד במגבלות אלה לא יעלו להקפות
אורח amit kleinman פורסם יולי 31, 2013 דיווח פורסם יולי 31, 2013 אל אילו הקפות מדובר? הקפות ראיה? נניח ואני רוצה לעלות לתרגול IFR, לדוגמא: המראה מנתבג, טיסה לPURLA וחזרה לKEREN VISUAL נגיד, יש בעיה כלשהי שאני אבצע דבר כזה?
Noy Farhi פורסם יולי 31, 2013 דיווח פורסם יולי 31, 2013 עמית, איזה סוגי הקפות אתה מכיר? "נניח ואני רוצה לעלות לתרגול IFR, לדוגמא: המראה מנתבג, טיסה לPURLA וחזרה לKEREN VISUAL נגיד, יש בעיה כלשהי שאני אבצע דבר כזה?" מדובר על הקפות בשדה... ולא גישת ראיה.