Tomer Haim פורסם אוגוסט 3, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2013 היי חברים, אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי את דגם P (הישן) כי הייתי עסוק בדגם המקצועי S, הכנתי חבילת עדכון לגרסה 18 של דגם P. עיקרי העדכון: 1. שדרוג פנל אאודיו כך שיתנהג כמו במציאות ולא כמו הלוגיקה הדיפולטית מתוך הסימולטור 2. התאמת פנל דו מימדי למסכי 16/9 (אני מאמין שרובכם משתמשים במסכים רחבים) 3. שינוי התנהגות המטוס בכל הקשור לנגיעה (של נחיתה) אנסתי את הסימולטור כדי שידמה טוב את תופעת הקנגרו כך נראים הפנלים הדו מימדיים: פנל מתאים לטיסות VFR אאודיו פנל: הלוגיקה הדיפולטית של הסימולטור היא שבוחרים בין שידור/קליטה של רדיו 1 או 2 ויש את כפתור BOTH שמאפשר שמע משני המכשירים יחד. במציאות, לפחות במכשירים של בנדיקס קינג, הבורר הימני קובע על איזה רדיו נשדר והלחצנים קובעים מאיזה רדיו נשמע. כעת ניתן יהיה ללחוץ על 2 הלחצנים של מכשירי הקשר ואז נשמע משני הרדיו והבורר מצד ימין יכול לשדר רק על מכשיר אחד (1 או 2) פנל מתאים לנחיתה להורדה: http://www.virtual-flight.com/dl/aircraft_downloads.html תהנו Stas Harchuk, Alon Golodny, Mike Ackermann וגם 7 אחרים הגיבו לזה 10
Barak Zohar פורסם אוגוסט 3, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2013 תומר תודה רבה! מה קורה עם הקוקפיט הווירטואלי? גם עליו עבדת? Harel Dakar הגיבו לזה 1
Tomer Haim פורסם אוגוסט 3, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2013 הוירטואלי נשאר כפי שהיה מלבד התיקונים בתוך המכשירים עצמם מתאים רק ל X
Yan Frant פורסם אוגוסט 3, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2013 ווא נראת ממש טוב! אם כבר הזכרת את הססנה, איפה נמצאת הC172 S ? ואם אני לא טועה פעם עשית גם תיקון לC172 הדיפולטית , איפה אפשר למצוא הורדה? לא מצאתי באתר Lior Avinoam הגיבו לזה 1
Lior Avinoam פורסם אוגוסט 4, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2013 תודה רבה תומר! באתר שלך ההורדה היא גרסה 17.. ולגבי השאלה של יאן, הססנה הדיפולטית באמת כבר לא נמצאת בחבילה של כל הדיפולטים, איפה אפשר למצוא אותה?