עבור לתוכן
Lee Orly

חנות סימולטורים בפריס

Recommended Posts

פורסם

שלום, 

אני טס לפריס עוד כמה ימים ואני חושב שציינו שיש שם חנות סימולטורים ותעופה (יכול להיות חנות של איירוסופט או משהו בסגנון?) 

אשמח לדעת אם באמת יש כזו חנות, ופרטים עליה :)

בנוסף, אני מתלבט לגבי קניית יוק. כי כרגע הג'ויסטיק דווקא די בסדר. אבל עד כמה החוויה בשבילכם עם יוק עדיפה על ג'ויסטיק ? (אני טס במטוסי נוסעים לא קרב או משהו)

וגם, האם שווה לקנות בחו"ל יוק ? (אני מכוון לזה של סאייטק. לא אהבתי את של CH..)

אשמח לעוזרים, 

לי.

פורסם

ההרגשה שונה מאוד מסטיק רגיל, אתה מרגיש את תפיסת המטוס שלך באויר, הידיים שלך עובדות בצורה דומה יותר למציאות.

אני משתמש בCH, אבל אני חושב שגם סייטק טובים מאוד זה תלוי במי שמשתמש...

בניגוד לסטיק רגיל עם יוק אפשר לטוס רק במטוסים אזרחיים (אני איכשהו התרגלתי להטיס איתו F16, צריך הרבה רגש..) 

קניתי אותו בדיוטי פרי נתב"ג, הכי טוב תקנה פה בארץ הכי טוב עם אחריות שיהיה לך למי לפנות, לא נעים להתיקע איתו בלי אפשרות לתיקון, ועם הזמן כל אחד דופק איכשהו את היוק שלו :P [פשוט תשתמש בו בעדינות זה עדיין לא פורמולה 1..]

פורסם

ההרגשה שונה מאוד מסטיק רגיל, אתה מרגיש את תפיסת המטוס שלך באויר, הידיים שלך עובדות בצורה דומה יותר למציאות.

אני משתמש בCH, אבל אני חושב שגם סייטק טובים מאוד זה תלוי במי שמשתמש...

בניגוד לסטיק רגיל עם יוק אפשר לטוס רק במטוסים אזרחיים (אני איכשהו התרגלתי להטיס איתו F16, צריך הרבה רגש..) 

קניתי אותו בדיוטי פרי נתב"ג, הכי טוב תקנה פה בארץ הכי טוב עם אחריות שיהיה לך למי לפנות, לא נעים להתיקע איתו בלי אפשרות לתיקון, ועם הזמן כל אחד דופק איכשהו את היוק שלו :P [פשוט תשתמש בו בעדינות זה עדיין לא פורמולה 1..]

חח פורומולה 1 לא לא.. לא מומלץ

אני אבדוק בדיוטי פרי. קצת יקר אבל נבדוק. 

מישהו לגבי החנות בפריס ? אם אכן קיימת כזו ?

פורסם

תצחקו תצחקו אבל עד היום אני משתמש ביוק הישן שלי (בן 9 בדיוק עוד שבוע) לפורמולה 1, נכון הוא לא מתפקד כמו פעם אבל עושה את העבודה נאמנה :)

פורסם

ישנה חנות בשם סורקוף , קיימת שם מחלקה שלמה לסימולטורים, חומרה/תוכנה

הכתובת של החנות כך כתוב לי ע״ ג הקבלה surcouf 042. 139. Avenue daumesnil paris טלפון. 0892707600 .

טיסה נעימה

פורסם

תצחקו תצחקו אבל עד היום אני משתמש ביוק הישן שלי (בן 9 בדיוק עוד שבוע) לפורמולה 1, נכון הוא לא מתפקד כמו פעם אבל עושה את העבודה נאמנה :)

חחחחחחחחחחחחח  :rofl:

ישנה חנות בשם סורקוף , קיימת שם מחלקה שלמה לסימולטורים, חומרה/תוכנה

הכתובת של החנות כך כתוב לי ע״ ג הקבלה surcouf 042. 139. Avenue daumesnil paris טלפון. 0892707600 .

טיסה נעימה

תודה רבה !! 

באמת עם הפירוט ואפילו טלפון.. תודה !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...