bar levy פורסם אוגוסט 8, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2013 היום תוך כדי גלישה בפורום של AVSIM נתקלתי באפליקציה שנקראת Virtual CDU 737 יש תוכנה קטנה שרצה במחשב ברקע ועל הטאבלט שלכם יהיה את הCDU, בניגוד למה שפורסם פה בעבר אין צורך שהחלון של הCDU יהיה פתוח כלל! קניתי בעצמי ועובד מצויין וללא השהייה! ניתן למצוא את כל הפרטים פה: http://www.virtualavionics.com.br/
Ittai Arnon פורסם אוגוסט 9, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2013 פועל רק על ה737? ע"פ הכתוב כן. IFLY ו PMDG NGX
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 9, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2013 הכי טוב זה הFMC על הIPAD עם מסך מגע לפי תכנת AIR DISPLAY. אני עובד עם זה כבר זמן רב תענוג.
bar levy פורסם אוגוסט 9, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2013 הכי טוב זה הFMC על הIPAD עם מסך מגע לפי תכנת AIR DISPLAY. אני עובד עם זה כבר זמן רב תענוג. יש לי גם את זה אבל האפליקציה הנ"ל הרבה יותר טובה אין את כל ההתעסקות עם הגדרות של מסך ועובד מיידי וללא לאג, בנוסף אין שום השפעה מבחינת ביצועים (פיצול מסך של הווינדוס)
Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 18, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2013 אני רואה שהאפליקציה לא זמינה כרגע להורדה / רכישה. מה המחיר שלה?
bar levy פורסם אוגוסט 19, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2013 בעקרון 20 דולר, נכון לכרגע יש כנראה איזה שהיא בעייה מול PMDG וזה נמצא בבדיקה לכן היא לא זמינה כרגע