E.Z פורסם אוגוסט 17, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2013 ככל הנראה ייצא במהלך השבוע, יש גם חבילת באנדל עם TOPCAT למעוניינים: http://www.flightsimsoft.com/pricing/
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 17, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2013 קצת יקר, אבל בהחלט שווה את זה(אני דבר על PFPX וTOCAT ביחד).
Noy Farhi פורסם אוגוסט 19, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2013 אלעד, מי שקנה בעבר TOPCAT יש הנחה על התוכנה החדשה?
amir friedland פורסם אוגוסט 19, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2013 לדעתי שווה כל גרוש , נוי המחיר של הבאנדל הוא יקר יותר כי הוא ביחד עם TOPCAT , אם יש לך TOPCAT אתה פשוט קונה רק את ה PFPX במחיר זול יותר ב 14 יורו , במקום 55 ב 41.. אין איזשהיא הנחה...
amir friedland פורסם אוגוסט 19, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2013 אוקיי ,השנייה קיבלתי מייל מ PFPX ובו נאמר ש :1. המוצר יוצא בימים הקרובים !2.לקוחות קודמים (TOPCAT) כן יקבלו הנחה וההנחה היא בעצם קופון שמזינים שרוכשים את ה PFPX (הקופון הוא הסריאל שלך ב TOPCAT) לא כתוב מה סכום ההנחה בכל אופן...
E.Z פורסם אוגוסט 21, 2013 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2013 שוחררו המדריכים- מעל עמודים http://www.flightsimsoft.com/downloads/
Yuval Segev פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 שימו לב שיצא AIRAC 1309 עם תמיכה ב PFPX ועוד עדכון חשוב! במייל שהגיע אליימ Navigraph נכתב שייצא לפני סוף אוגוסט.. חבל שצריך כל שנה לחדש את השימוש בשרתים שלהם, זה החיסרון היחיד שאני רואה כרגע בתוכנה.
Noy Farhi פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 שימו לב שיצא AIRAC 1309 עם תמיכה ב PFPX ועוד עדכון חשוב! במייל שהגיע אליימ Navigraph נכתב שייצא לפני סוף אוגוסט.. חבל שצריך כל שנה לחדש את השימוש בשרתים שלהם, זה החיסרון היחיד שאני רואה כרגע בתוכנה. זה לא חסרון בכלל.. להפך זה מצויין זה מרענן את הבסיס נתונים.
amir friedland פורסם אוגוסט 22, 2013 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2013 זה לא חסרון בכלל.. להפך זה מצויין זה מרענן את הבסיס נתונים. זה לא קשור לבסיס נותונים , הבסיס שלהם מתעדכן כל הזמן הרי אם תקרא במדריך תראה שמדובר בנוטאמים ומזא לא בניווט כמו עדכון של NAVIGRAPH. אתה עובד עם NAVIGRAPH לעדכון מידע ניווטי. AS או REX או לא משנה לרוחות בנתיב .(אתה רוצה לקחת דלק בהתאם לרוחות שתקבל באמת לכן זה ככה , אם אתה טס עם AS אז ברורר שתחשב גם איתו את הרוחות לפני ובהתאם את הדלק. והשרת שלהם לנוטאמים ולדעתי מפות מזג אוויר נוספות כמו זרמי סילון וכו אבל לא התעמקתי שמה..