Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 אז ככה, היום נצא מפרנקפורט לארץ הקודש בשעה 1900 מקומי, יצאו מטוס אחרי מטוס עד השעה 21:00. אני רוצה לחדד כמה דברים: 1. כל טייס שנרשם מחוייב להתחבר 15 דקות או יותר לפני הסלוט שלו. 2. שימו לב שאנו צפויים להמריא ממסלול 18, אז ככה שאתם מחוייבים להיות מצויידים בדפיות לשדה!. 3. צפוי עומס רב בגרמניה לכן אנחנו נתנו את הרשימה המסודרת של כל הטייסים לפקח, והוא יקרא אחד אחד ויתן לו קלירנס, אני מבקש חד משמעית לא להתפרץ לקשר!! וגם לתת לטייס לומר את הREADBACK ורק אז לפנות.!, זה גם לגבי ה EUROCONTROL!!!. 4. אנחנו צפויים לצאת בשיירה די גדולה, לכן למרחבים הקרובים לישראל תיהיה עבודה קשה מאוד להפרדות, לכן צפו לריתוקים מעל נקודות מסויימות. בגדול, אני מקווה שיהיה לנו אירוע מדהים, כולכם מוזמנים לצלם .. כל שאלה, או אפשרות להצטרף בדקה ה-90 לטיסה, לפנות אלי למסנג'ר shzif@hotmail.co.il
yuval_el פורסם אוקטובר 3, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 אורן שאלה, תוכנית הטיסה תהיה התוכנית שכתובה בדיספצ'ר שנתתם?
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2004 חיובי יובל, התוכנית הטיסה היא בדיוק כמו שרשום בדיספצ'ר האמיתי שחילקנו. רק דבר אחד שונה - עקב מגבלות שונות הגרמנים הודיעו הסיד לא יהיה NOMBO2G אלא אמור להיות NOMBO2S , במידה ואתם לא מסתדרים עם הסיד פנו אלי.
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 תודה לכל הטסים באירוע, קצת התאכזבו מ"הנרשמים והלא טסים" תופעה מאוד מוכרת ב- VATIL., בכל אופן להרים 14 מטוסים לטיסה של 4 שעות זה לא הולך ברגל. אני רוצה להודות לכל הפקחים וכל הצוות שעזרו לנו להרים אירוע שכזה, בקרוב קצת רחוק האתר שלנו יעלה, צפו להפתעות נוספות אורן .
ELY150 פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 שלום לכולם השתתפתי בטיסה אתמול ואני יכול לציין שבאמת התאכזבתי מכמות הטיסות בפועל. הפיקוח היה לא רע באזור גרמניה ואירופה. אבל לצערי הייתי בין הטיסות האחרונות שיצאו מגרמניה ely373שלפני טסely375 ומאחורי ely370 מה שבאמת איכזב זה שבכול האזור אחרי בלגרד לא היה פיקוח כלל עד לקפריסין אבל מה שהכי היה לא יפה זה שכל הפקחים חוץ מתל אביב סנטר סגרו אני רוצה להודות לעופר שהמתין וקיבל את הטיסות האחרונות והנחיתם בשלום בבן גוריון. אני מקווה שחוסר ההשתתפות לא תגרום לירידה במוטיבציה ליצירת ארועים שיכולים להיות נפלאים כמו האירוע שהיה מיוון יום לפני. יכול להיות שחלק מהטיסים שנירשמו השתתפו באירוע שלפני ולכן לא השתתפו באירוע של אל על זה לא תירוץ כל מי שנירשם היה חייב לדעתי להשתתף או לפחות להודיע למארגנים שהוא מבטל את השתתפותו אני בטוח שלארגן אירוע כזה הוא עבודה קשה ומיגעת שאותה המארגנים עושים בכיף כדי שלנו יהיה יותר כיף מגניב ואמיתי ככל שאפשר תודה לכל המארגנים ומקווה שבפעם הבאה תיהיה השתתפות יותר גדולה של טייסים אחרי הכל אני נהנתי למרות שמגדל גישה וקרקע כבר סגרו לפני הגעתם של כל הטיסות תמשיכו בעבודה הניפלאה שאתם עושים אסי בלו
Or Netzer פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 תשמע אסי המראת אחרון נכון אני בתור מגדל \ בתור פקח ציפיתי לכמות של טיסות שתאשאיר אותי מחובר עד 1 בלילה מה לעשות בשביל 10 טיסות (7 שנחתו ובשביל ה3 שעוד בדרך) אנילא יחכה עד 1 יש גבול לשעמום שלי ולסבלנות שלי... מקווה שנהנית אני גם (למרות שציפיתי להרבה יותר כאב ראש ) היה לי בסדר שבוע טוב אלעל טיפ בשבילכם... אירועים.. סופ"שים בלבד!
Eliran-VFS1 פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אלעל עוד טיפ קטן.. תעשו אירועים כדי שגם אנחנו נוכל לבוא(החבר'ה שהיו באירוע של VFS לא טסו אצלכם כי הם היו סחוטים מיום עמוס) אז ככה 2 אירועים באותו יום זה לא ממש הולך....! באירוע הבא שלכם אני בטוח שיהיה כייף ואני יבוא לטוס גם!
ELY150 פורסם אוקטובר 4, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אניני יודע את שמך אבל אני בטוח שתסכים איתי שאחרי 3.5 שעות אתה גם הייתה קצת מאוכזב עם הפיקוח היה יורד למרות שהסנטר נשאר וקיבל אותנו בברכה שלא תביו אני לא כועס בסך הכל נהנתי מהנוף מהטיסה ומכל הפקחים שפיקחו מגרמניה עד לישראל אני גם מבין מאוד את הצד שלך בהמתנה ממושכת אבל בכל זאת שעושים אירוע כזה אין ביכולתך לאכזב אנשים שכן הצטרפו ורצו בדיוק כמו כל אחד מהמארגנים שהאירוע יהיה כמה שיותר מוצלח לכן אני חושב שכן היה צורך להמתין לאותם טיסות זה לא פייר כלפי אלו שכן באו ושיתפו פעולה והיו באויר וחיכו לרגע שכל הפקחים יקבלו אותם בארץ בהתרגשות כמו שהיה באירוע הקודם יום לפני אני לא מנסה להאשים אף אחד אבל ברור שככל שישתתפו יותר טייסים כך האירוע יהיה יותר טוב (לצומת לב כל הטייסים) בכל מקרה אני בטוח שבאירוע הבא יהיה יותר מוצלח תמשיכו ותיצרו כמה שיותר אירועים כי אני חושב שזה נותן יותר עניין והתמקצעות בטיסות תודה שוב לכל אלה שמנסים והופכים את הטיסה הווירטואלית למציאות אסי בלו
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2004 אני רוצה שתבינו משהו, אנחנו פתחנו את ההרשמה שבוע לפני כן , בכדי לראות את הביקוש לאירוע, ובגלל שנרשמו 27 טייסים, נאלצנו לבצע את האירוע בתאריך הזה, במידה ולא היה היינו דוחים אותו. עוד דבר, אירועים בסדר גודל שהיו אתמול טיסה של 3 וחצי עד 4 שעות , היא טיסה ארוכה לאירועים וקשה להחזיק פקחים עד השעות הקטנות, כי בסה"כ זה תחביב ולא עבודה. אני אישית מאוד נהנתי מהאירוע, ובמיוחד מהפיקוח בגרמניה, חשוב לומר שהקבוצה שלנו הייתה מאוד מקצועית ולא היו בעיות. שבוע טוב, אורן