עבור לתוכן
Joel Strikovsky

העבודה החדשה של דוד רוזנפלד - בקרוב!

Recommended Posts

פורסם

כל הכבוד לדוד על השדה החדש שהוא עובד על.

ע"פ התמונות זה נראה ממש טוב.

http://www.simflight.com/2013/08/28/italian-airport-bergamo-soon/

http://www.fsdeveloper.com/forum/showthread.php?t=427288

פורסם

תדה יואל וכריס

אם זה כבר פורסם כאן התמזל מזלי אחד מהמגיבים ב FSDEVELOPERE עובד במיגדל והציע  את עזרתו שלח מספר תמונות. צירפתי אותו לבטא טסטרים התגובה שלו היית

Hi again David,

I just tried the scenery.

It is simply gorgeous! Really like the real thing! I tried also with complicated aircrafts and it gives frames more or like a normal payware scenery.

So really congratulations!

The only error I’ve seen is the big signboard of the mall south of the airport. On the sign there is written “OEIO CENTER” and the correct signboard should be “ORIO CENTER”.

About the works that will start in September, the map that I sent you it’s for you to have an idea how the airport will be. No need to update it now at all. For information, they will also totally cancel taxiway C, fix holding point of F position and finally create a new taxiway that will be like a “mirror” of the taxiway D as another entrance to the north apron.

Best regards and just advise me if you need any more info.

Still really grats,

Marco Frosio

מאד שימח אותי

כרגע יש לי עיכוב עם הסינרי הזה מאחר ובית ספר לטיסה באנגליה פנה אלי בבקשה "לרשיין" את נתב"ג לשימוש מסחרי כך שעלי לתקן את תאורות המסלול כשבוע עבודה כמובן שהתוצאה תועלה לאתר של המפיץ.

תגובתו של מנהל בית הספר האנגלי

Hi David,

We’ve begun working with Ben Gurion and have found it to be of a very good standard indeed. Many congratulations on your efforts. It does meet our requirements and we will be purchasing a license from you.

כפי שהיזכרתי כבר הכנתי לעצמי קריירה שניה ביציאה לגימלאות עוד שנה וקצת

תודה לכולם

דוד

פורסם

כל הכבוד דוד על ההכרה הבינלאומית לה אתה זוכה.

הסינרים שלך הם אכן ברמה גבוהה מאד.

מחכים עדיין לשיפור ביצועים בנתבג אחרי הפרוייקט המצוין הנוכחי

פורסם

ברור לי שאצטרך לשדרג אחרת יורידו לי את הדירוג :cray:  סתאאאאם אני ממתין לדעת שכל עבודות הקרקע יסתיימו  בהתאם לזאת אחליט או גירסה חדשה עוקפת בעיות. או שידרוג קרקע בלב.

שמועות: מגדל חדש, זרוע נוספת בטרמינל 3 .דמיון או מציאות?

פורסם

ברור לי שאצטרך לשדרג אחרת יורידו לי את הדירוג :cray:  סתאאאאם אני ממתין לדעת שכל עבודות הקרקע יסתיימו  בהתאם לזאת אחליט או גירסה חדשה עוקפת בעיות. או שידרוג קרקע בלב.

שמועות: מגדל חדש, זרוע נוספת בטרמינל 3 .דמיון או מציאות?

המגדל החדש כבר מתחיל לקבל צורה, לגבי זרוע חדשה אני יודע שיש תכנון אבל אני מניח שזה לא יקרה בזמן הקרוב, לפחות לא עד שיסתיימו עבודות המסלולים.... 

החבר'ה שעובדים בשדה יידעו להגיד יותר טוב ממני  :good:

פורסם

מהביקור האחרון שלי בנתב"ג ביום ראשון מסלול 03-21 כבר כמעט גמור והוארך כמעט עד לגדר של השדה המגדל כבר מתקדם  והזרוע החדשה לפי דעתי עדין על הנייר למרות שיש כמה שמועות על כך שכבר מכינים את הקרקע באזור ודבר נוסף שינו את השלט המפורסם של תנובה לגינדי אחזקות ככה שיש יחסית הרבה דברים לשנות בנתב"ג

ובאמת הפרוייקטים שלך מדהמים ומרגש לראות שיש הכרה בין לאומית.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...