Tomer Haim פורסם ספטמבר 6, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2013 מאז ומעולם היתה בעיה בסימולטור של מיקרוסופט שהחיכוך של המטוסים עם הקרקע הוא גדול מידיי. התוצאה היא מרחק ריצת המראה ארוך מידיי ומרחק ריצת נחיתה - עצירה קצר מידיי מישהו תיקן את העניין עם התוסף הבא https://dl.dropbox.com/u/33517934/fsx.tire.friction.coeff.update-patch.exe מריצים את הקובץ והוא מחליף את sim1.dll וזהו. שווה לנסות Mike Ackermann הגיבו לזה 1
Tomer Haim פורסם ספטמבר 6, 2013 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2013 כי הוא לא חתום עם MD5 אצלי הוא עובד יופי
Mike Ackermann פורסם ספטמבר 6, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2013 כן, סיפור ידוע. חפש תוכנית קטנה שנקראת flusifix שבין השרא כוללת את הפיקס הזה ודברים נוספים כמו המהרת מטוסי AI על הקרקע ועוד. הבעיה עם שינוי מקדם החיכוך היא שגם מרחקי עצירה ופרמטרים נוספים עלולים להשתנות. עיקר הטענה כנגד המקדם הדיפולטי היא עניין ההסעה בסרק, לא רור כלל האם שווה לשבור במקומות אחרים על מנת לתקן את סיפור הטקסי באיידול.
Tomer Haim פורסם ספטמבר 6, 2013 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2013 למה? מקדם חיכוך של הקרקע עלול לפגוע במשהו באויר?
Stas Harchuk פורסם ספטמבר 7, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2013 למה? מקדם חיכוך של הקרקע עלול לפגוע במשהו באויר? אולי הוא לא ישפיע על התנהגות באויר, אבל על הקרקע זה יהיה מאוד מושמעותי. בגלל שמפתחי המטוסים כבר התחשבו במקדם הקיים, ועשו למטוס התנהגות מותאמת("מציאותית") באותו מקדם, ברגע שתשנה אותו כל ההתנהגות של המטוס על הקרקע תשתנה. amir friedland הגיבו לזה 1
Dvir Shany פורסם ספטמבר 7, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2013 אולי הוא לא ישפיע על התנהגות באויר, אבל על הקרקע זה יהיה מאוד מושמעותי. בגלל שמפתחי המטוסים כבר התחשבו במקדם הקיים, ועשו למטוס התנהגות מותאמת("מציאותית") באותו מקדם, ברגע שתשנה אותו כל ההתנהגות של המטוס על הקרקע תשתנה. טעות שלי, בטעות הורדתי את התוכנה ולחצתי על patch אם כמו שאתה אומר זה באמת יתנהג עכשיו לא מציאותי, איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? תודה!
Almog Atar פורסם ספטמבר 7, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2013 טעות שלי, בטעות הורדתי את התוכנה ולחצתי על patch אם כמו שאתה אומר זה באמת יתנהג עכשיו לא מציאותי, איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? תודה! הוא יוצר לך קובץ שנקרא BAK. פשוט תמחק את הקובץ המקורי ותחליף עם הBAK
Dvir Shany פורסם ספטמבר 7, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2013 הוא יוצר לך קובץ שנקרא BAK. פשוט תמחק את הקובץ המקורי ותחליף עם הBAK אלמוג, תגיד לי אם הבנתי נכון, פשוט למחוק את ה-sim1.dll ואז לשנות את השם של הBAK ל-sim1.dll? או פשוט למחוק את הsim.dll והBAK יהפוך אוטמטית לקודם? אני פשוט לא רוצה ליצור עוד בעיות, תודה(:
Almog Atar פורסם ספטמבר 7, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2013 תומר, תגיד לי אם הבנתי נכון, פשוט למחוק את ה-sim1.dll ואז לשנות את השם של הBAK ל-sim1.dll? או פשוט למחוק את הsim.dll והBAK יהפוך אוטמטית לקודם? אני פשוט לא רוצה ליצור עוד בעיות, תודה(: למחוק ולשנות את השם
Dvir Shany פורסם ספטמבר 7, 2013 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2013 למחוק ולשנות את השם אלמוג, תודה רבה על העזרה!